Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyide trabzonspor gibi büyük bir takimda olmamdan rahatsiz olan insanlar var diye anladim ben.
    Ha aynen ona benzer birsey ifade etmeye calisti, tabi herkes bu firsati bulup Ziya Dogana iftira ediyorlar.
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bosver.
      Icinde kalsin....
      yarim saat sonra cikmaliyim..geldigimde mehmet yildiz mehmet cakir ve martinez transferlerini görsem ne sevinirim ama bunlardan birisi bile olsa sevinebilirim
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ha aynen ona benzer birsey ifade etmeye calisti, tabi herkes bu firsati bulup Ziya Dogana iftira ediyorlar.
        İftira atmaya gerek yok.Kendi kendini bitiriyo.

Yorum

iyide trabzonspor gibi büyük bir takimda olmamdan rahatsiz olan insanlar var diye anladim ben.

"trabzonsporda başarılı olmamamı isteyenler var.. bu kişiler aynı zamanda benim büyük takımlarda çalışmamı da istemiyorlar."...

aynı zamanda kelime topluluğu "anlattığımın dışında+bunula birlikte" anlamına gelir.. başka anlamını bilen varsa anatsın.. türkçeci değilim ama dilbilgisini az çok bilirim..

aynı zamanda sözcüğünü kullandıysa ilk kısımda anlattığının dışında birşeyden bahsedecek demektir.

o en sondaki da bağlacı da bu vurguyu güçlendiriyor..

herkes kendi gözünden bakabilir elbet..
          lakin burada bence gözü kapatamayacak kadar açık konuşmuş adam..
          zaten program sırasında telefon ve mesaj yağmuruna tutulması da bunun ispatı.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Zavalli kardesim.

Ne kadarda destekliyorsun su capsiz adami......

Ama henüz gencsin ve sende elbet bu hatadan döneceksin.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Aslında ben dahil hepimiz bekleyerek gerçekleri görmek istemedğimizi ifade ediyoruz...kabul edemiyoruz bir türlü ...

hoca geçen yıl başarılı olduğunu düşünüyor... başkan 4 lüğün başarı olarak kabul edilmemesini anlayamadığını söylüyor ...e mevcut kadroda bu ligde 4.olmazsada 5.liği kimseye kaptırmaz..".başarılı " olacağı neredeyse kesin olan kadroya nasıl bir takviye bekliyoruzki??
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

yarim saat sonra cikmaliyim..geldigimde mehmet yildiz mehmet cakir ve martinez transferlerini görsem ne sevinirim ama bunlardan birisi bile olsa sevinebilirim

Bu saatden sonra birisi olsun zil takip köcek gibi oynayacagim...
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• beyler safmısınız siz ersen gitmeden öncede transfer beklemiyormuyduk onlarda yapacagız diyolrlardı şimdi ersen geri dönecek transfer yapılmayacak oyaladılar bizi anlamıyormusunuz ersende güsel oyun oynadı yönetimle bize helal valla bee

Yorum

• herhalde başarılı görecek kendini.
                    2 sene üst üste 2 takımı küme potasında eritmiş bi adam için 4. lük krallık demek..

bi de trabzonsporu gördüğü yer bu olunca bütün taşlar oturdu yerine işte..
                    başka açıklama aramaya gerek yok ki..

Yorum

• he ya safız biz kafamız almıyor o kadar....

Yorum

• Herkes bizim yönetim mi de son dakkada en formda golcüsünü satsın?

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zavalli kardesim.

Ne kadarda destekliyorsun su capsiz adami......

Ama henüz gencsin ve sende elbet bu hatadan döneceksin.
                          Saol abi ben bu halimden memnunum.
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "trabzonsporda başarılı olmamamı isteyenler var.. bu kişiler aynı zamanda benim büyük takımlarda çalışmamı da istemiyorlar."...

aynı zamanda kelime topluluğu "anlattığımın dışında+bunula birlikte" anlamına gelir.. başka anlamını bilen varsa anatsın.. türkçeci değilim ama dilbilgisini az çok bilirim..

aynı zamanda sözcüğünü kullandıysa ilk kısımda anlattığının dışında birşeyden bahsedecek demektir.

o en sondaki da bağlacı da bu vurguyu güçlendiriyor..

herkes kendi gözünden bakabilir elbet..
                            lakin burada bence gözü kapatamayacak kadar açık konuşmuş adam..
                            zaten program sırasında telefon ve mesaj yağmuruna tutulması da bunun ispatı.

Yanlislikla demisdir onu bizim TD

Bosver güzel kardesim birak su capsiz adami tartismayi.
                            Zaten sinirlerimiz Transfer yüzünden yeterince gergin birde su adami hatirlatma bizlere...

Yorum

• Mehmet Yıldız, Sinan Kaloğlu, Filip Holosko... Son 1 saate giriyoruz, heyecan dorukta...
                              BORDO MAVİ

Yorum

• daha buyuk suprız yapıp gokenızı,yattarayı veya huseyını satmasınlar..olur mu olur,bunların suprız anlayısı farklı..
                                Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                                Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X