Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu konu açılınca niye bu kadar sinir yapılıyor, onu anlayabilmiş değilim.Ayrıca haddini bil ne demek...
    ben sinir oluyorum cünkü kendini bilmez birisi haddini asarak yüzde 46 lik bir kesime göndermede bulunuyor ve bende o kesimin icindeyim..
    basarisiz bir insan üzerinden bir siyasi partiye göndermede bulunmak, ona oy verenlere göndermede bulunmak haddini asmaktir..haddini asanlarada gereken ders zaten her türlü sandikda veriliyor!..
    bu konuyu zorla siyasi boyuta tasimaya calisyiorsunuz sizide anliyorum bazi seylerin acisini trabzonsporun baskani üzerinden cikarmaya calisiyorsunuz!..
    buyurun devam edin, kolay gelsin..
    Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• aslında en çok eksiği olan takım bizim ki... en az 4 futbolcuya ihtiyacımız var.. kaleci;solbek;orta saha ve forvet..... ama sağolsunlar kimseyi almıyorlar.... birşey istemiyorum bu yönetimden sadece defolup gitsinler yeter..........

Yorum

• İşte Son Dakika Transferler
        Transfer sezonunun son gününde sıcak saatler yaşanıyor. Bugün saat 18.00'de sona erecek olan transfer sezonunda önemli transferler gerçekleşiyor

NECATİ VE ORHAN AK ANKARASPOR'DA

G.Saray'da gözden çıkarılan Necati Ateş ve Orhan Ak Ankaraspor'a 1 yıllığına kiralık olarak verildi

HAKAN BALTA G.SARAY'DA

Manisa'da G.Saray Hakan Balta'nın işini bitirdi. Dün gece Hakan G.Saray'ın uçağıyla İstanbul'a geldi.

HASAN YİĞİT DENİZLİSPOR'DA

Son olarak Bursaspor'da forma giyen tecrübeli defans Hasan Yiğit Denizlispor'a verildi

Ziyan Doğan: Ne transferi kardeşim kadro bu kaar şişkinken transfer yapmak mantaliteye çok zıt. Biz elimizdekilerle en iyisini yapmaya çalışacağız. Ha Jun'u affettim işte size transfer. Koskoca Çek gol kralı kattım takıma daha ne. (eminim içinden geçenler bunlardır)

Nuri SATbayrak: Ohh ohh şunun şurasında 3 saat kaldı az daha dişimizi sıktık mı 5 kuruş harcamamış ve kongreye maddi olarak güçlü girmiş oluruz. Transfer de neymiş. İstanbul takımlarının adetleri bunlar.
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ARTIK PRİCA falan hikaye özer bağıra bağıra gitti yazıklar olsun ne diyelim........
          doğru diyorsun resmen uyutulduk aralık ayın beklemekten başka çaremiz yok sanıyporum

Yorum

• İlk olarak MaVeRaM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben sinir oluyorum cünkü kendini bilmez birisi haddini asarak yüzde 46 lik bir kesime göndermede bulunuyor ve bende o kesimin icindeyim..
            basarisiz bir insan üzerinden bir siyasi partiye göndermede bulunmak, ona oy verenlere göndermede bulunmak haddini asmaktir..haddini asanlarada gereken ders zaten her türlü sandikda veriliyor!..

bu konuyu zorla siyasi boyuta tasimaya calisyiorsunuz sizide anliyorum bazi seylerin acisini trabzonsporun baskani üzerinden cikarmaya calisiyorsunuz!..
            kasımpaşa ağzı görüyorum sizde de aynı lideriniz gibi be
            En son Kadir tarafından düzenlendi; 03.09.2007, 15:34.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şşşştttt...Kızarlar sonra sana siyaset yapıyorsun diye...Nuri Albayrak'dan daha iyi başkan mı bulacaksın?
              kızdılar bile

Yorum

Bu nasıl bir savunmadır.Tamam arkadaş az da olsa siyasete bulaşmış haklısın bu forumda siyaset yasak.Neden bu kadar celalleniyorsun sakin ol kibarca uyar bitsin bu tartışma.

''Haddini asanlarada gereken ders zaten her türlü sandikda veriliyor!..''

Herkes ders alacak diye bir kaide mi var
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

varsa sıkıntın şikayetini yaparsın mesaj silinir hiddetlenmenin dellenmenin lüzumu fedailiğin alemi yok..............

Yorum

• gün gelir o sandığa sizi de gömerler kardeşim
                    yeter ki amerikanın sizinle işi bitsin
                    merak etme
                    bu kulübe siyaseti siz soktunuz ayrıca
                    millete çirkef atmayın
                    Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• siyaset yapacak olan özelden kozlarını paylaşsınlar sizin partinizle ilgili olan msjları okumak zorunda değiliz...herkes kendi partisi için msj atsa burası savaş alanına döner...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• yokmu transfer........

Yorum

• Özer GS'de inşallah forma şansı bulamazda sene sonunda bize gelir.

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu nasıl bir savunmadır.Tamam arkadaş az da olsa siyasete bulaşmış haklısın bu forumda siyaset yasak.Neden bu kadar celalleniyorsun sakin ol kibarca uyar bitsin bu tartışma.

''Haddini asanlarada gereken ders zaten her türlü sandikda veriliyor!..''

Herkes ders alacak diye bir kaide mi var
                            kardes öyle mesaja öyle cevap!..ben orada hakliyi, haksizi kamuoyu degerlendiriyor ve herkese hakkini veriyor diyorum..
                            insallah araliktaki kongrede de nuri albayrak ve ekibi sandikta cevabi alacaktir cünkü hadlerini fazlasiyla asmis, bizim sinirlerimizlede fazlasiyla oynamistir..
                            benim kastim bu yöndedir..
                            Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• borç çıkıcak aralıkta bu paralar kulübe değil nuri albayrakın cebine gidiyor adam resmen trabzonun parasını yiyor ne taraftar bişi yapablior ne kimse olağanüstü genel kurula gitmek için ne beklenior anlamıorum satcaksan hüseyini sat elli tane önliberon var ama erseni satıyor takımda tek kafa topuna çıkan oyuncu çok şükür yattarayı gökoyu satamadan kapanıor transfer dönemi heralde aralıkta seçilmez bu kişiliksiz karaktersz adam karaktersiz dedim ama kusura bakmayın öyle sözünü tutmayıp sözünden dönen adam karaktersizdir
                              her daim trabzonspor

Yorum

Başkanınla sana hayatta başarılar.Gerçi sonra ki yazında kongrede hesap sormadan bahsediyorsun.Bu ne perhiz,biliyorsun işte gerisini....
                                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X