Evet suları ısınıyor, Ziya Doğan'ı td olarak her ne kadar sevmesem de, adamın istediği futbolcuları yine geçen sene olduğu gibi almadılar, transfer yapılmazsa kabak Ziya Doğan'a patlar, ama hızını alamaz yönetimin de başında patlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Kaynama noktasını geçti çoktanİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet suları ısınıyor
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
buyukiskender yazma boşver siyasi mesaj falan herkes hakettiği gibi yaşar ceza alırsın adı bile anılmayacak insanlar için.............
Yorum
-
Bu konu açılınca niye bu kadar sinir yapılıyor, onu anlayabilmiş değilim.Ayrıca haddini bil ne demek...İlk olarak MaVeRaM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaddini bil öyle konus..burasi spor forumudur siyaset forumu degildir..albayrak üzerinden bir partiye göndermede bulunmak kimsenin haddi degildir.
albayragin yaptigi kendini baglar bir partiyi degil spora siyaset karistirmaktan vazgecin artik..
atay altug chp liydi, mehmet ali yilmaz dyp liydi, nuri albayrak ak partili bunlar dogal seylerdir ama bunlar üzerinden siyaset yapmak etik degildir..
ayrica halkin iradesine saygi duymayi ögrenelim,hazmetmesini ögrenelim!..
albayrak iyi bir baskan degildir sonuna kadar bu takimdan elini cekmesi taraftariyim beni dünya görüsü asla enterese etmiyorÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
sinan demir tarafından 03 Eylül 2007 15:03 tarihinde
ben söylemiştim
bu kelimeyi pek sevmem ama... daha önce de söyledim tarbzonsporun talip olduğu bir futbolcuya amatör takım da talip olsa trabzonspor alamza amatör takım alır...gördüğünüz gibi ankaraspor da trabzonun talip olduğu iki futbolcuyu aldı...daha önce de trabzonun elinden çok futfolcu almıştır...ben bu durumu anlayamıyorum anlayan varsa söylesin...
haber7 bir mesajpoetricus
Yorum
-
18:05 de demek istedin galiba ama daha öncekiler gibi yarıda kalan bir şey olmasın bence başkan nuri'nin resmi avatar olsun üzeinde çarpı istifa diye ve başkan istifa diyw bir başlık atılsın zaten var...herkes fikrini söylesin ona göre hareket edelim...İlk olarak ramazankement tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüm trabzonsporluları saat 06:05 de transfer olmadıgı taktirde ts sitesine ve bu foruma TS YÖnetiminin istifasını sunmak için desteklerinizi bekliormm saygılarr
poetricus
Yorum
-
En bomba transferleri spor61 ve nedyatrabzon siteleri yapıyo onları yaptığı transferleri buraya taşısak forum da şenlik olur ..Bu kadar olur nereye güveneceğimizi şaşırdık Trabzon medyasıda istanbul medyasına uydu ya helal olsun.....TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
hangi yazdığımın son cümle ise özür dilerimİlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazdığın yazıyı yaşına veriyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum