Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar yönetim divan kurulu ile görüşüp destek istemiş aralıkta ki kongrede....divan kurulu da borç durumuna göre yönetime destek verecekmiş....başkan şu anda transfer yapılmasını istemiyormuş bunun için....
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• ayrıca bir bilgi daha belki burda da yazılmıştır...dün gece şansal büyükağ Trabzonsporun mehmet yıldız ile ciddi şekilde ilgilendiğini söyledi.
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Habere göre Aalborg'lu yönetici Prica'yı isteyen başkana şöyle demiş : "Gökdeniz'i satarmısın"

Başkan: "Satarım abi...para getireceğini bilsem babamı bile futbolcu diye satarım..."

Sat tabi sevgili başkan nasılsa Trabzonspor'un kaynakları sat sat bitmiyor.Hakikaten ne bereketli takımmışız biz yahu.Yakında malzemeciye de talip çıkarsa şaşırmayın.
        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• bütün başlıklar yavaş yavaş kapanır artık eğer özer galatasaray'a giderse gençlerimizi ne zaman izleyeceğiz başlığı'da kapanır tabii Galatasaray'da izlemek hoşunuza gidermi bilemem ama her an dahada kuvvetlenerek evet evet söyleyeceğim sanırım yok yok sanırım değil kesin evet evet kesin kes ben bu yönetimden nefret ediyorum...

YÖNETİMİN İÇİNDE BULUNAN TÜM İNSANCIKLARDAN NEFRET EDİYORUM....
          poetricus

Yorum

• hani nerde prica nerde bu yönetim bizi çocuk mu zannediyor ama biz hakediyoruz bunların agabeylerine verirsek %46 oyu olacağımız bu daha dur sırada gökdeniz var onuda satacaklardı olmadı ama aralıkta gitmezlerse seneye kesin ama kesin satacaklar sonra bende onların..................

Yorum

• İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hani nerde prica nerde bu yönetim bizi çocuk mu zannediyor ama biz hakediyoruz bunların agabeylerine verirsek %46 oyu olacağımız bu daha dur sırada gökdeniz var onuda satacaklardı olmadı ama aralıkta gitmezlerse seneye kesin ama kesin satacaklar sonra bende onların..................
              Yazdığın yazıyı yaşına veriyorum.
              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ayrıca bir bilgi daha belki burda da yazılmıştır...dün gece şansal büyükağ Trabzonsporun mehmet yıldız ile ciddi şekilde ilgilendiğini söyledi.
                evet böyle bişey varmış ama sivas maçından sonra kesinlikle bu defteri kapatmış alacağımız yok satacağımız var demişler ve bitmiş şaka bir yana o defter bizim için çoktan kapandı yönetim içinsde kapanmıştır mehmet yıldız avni akerin çimleri üzerinde bordo mavili formayı giyerse ben o formayı ne giyerim ne de giydiiririm

Yorum

• Saat:15.03

Rade Prica Hala Geliyor..

Bu başlıkta son saatlerinizi geçirin.3 saat sonra kapanacak.Pek hayırlı bi başlık olduğunu söyleyemeyiz..
                  7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Ersen Martin transferi bitmiş değil"

Trabzonspor, Bolu'da bir haftalığına kampa girdi. Trabzonspor İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, milli maç nedeniyle hafta sonu ligde maç yapılmayacağını belirterek, ''İnter Toto müsabakaları nedeniyle planladığımız hazırlık dönemini uygulayamadığımız için bir boşluk oluştu. Hocamızın talebiyle bu arada bir haftalık süreyi Bolu Koru Otel'de kamp yaparak geçirmeyi planladık. Bugün kampımız başladı. Milli takıma giden oyuncularla takımda bulunan genç oyuncularımıza izin verdik. Akşam antrenmanını 20 kişilik bir oyuncu kadrosu ile yapacağız'' dedi.

Çuvalcıoğlu, transferin son günü olduğunu belirterek, ''Bugün mesai saati bitiminde transfer sona erecek. Başkanımız ve yönetim kurulu İstanbul'da transfer konusunda bazı çalışmalar yapmakta. Bu akşam itibariyle takıma bir oyuncu katabiliriz. Bunun dışında farklı bir şey yok'' diye konuştu.

''Transfer çalışmalarını başkanımız yürütmekte'' diyen Çuvalcıoğlu, İtalya Futbol Ligi La Liga ekibi Recreativo Huelva takımına transfer olması gündemde olan Ersen Martin ile ilgili de şu bilgiyi verdi: ''Transferlerle ilgili çalışmalar akşam saatlerinde belli olur. Ersen Martin'in transferi de bugün sonuçlanacak. Kulüple gerekli görüşmeleri, yazışmaları yaptık ve protokolleri hazırladık. Bu protokollere bağlı kalındığı taktirde akşam saatlerinde bu transfer gerçekleşecek. Ersen'in transferi şu anda bitmiş değil.''

03.09.2007
                    Kaynak : AA

italya futbol ligi la liga ekibi Recreativo Huelva'mışşşş

yuhhhh yani yuhhhh

bunların yaptığı haberciliğe tüküreyim...
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• maalesef özer haberi doğru .umarım son dakikada bir pürüz çıkar
                      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

hani nerde prica nerde bu yönetim bizi çocuk mu zannediyor ama biz hakediyoruz bunların agabeylerine verirsek %46 oyu olacağımız bu daha dur sırada gökdeniz var onuda satacaklardı olmadı ama aralıkta gitmezlerse seneye kesin ama kesin satacaklar sonra bende onların..................
                        ARTIK PRİCA falan hikaye özer bağıra bağıra gitti yazıklar olsun ne diyelim........
                        poetricus

Yorum

• son gündede kulübümüz dünkü vestel olayını bahane ederek bir basın açıklaması yapmıştır, tamamiyle gündemi değiştirmek için yapılmış bir basın açıklamasından ibaret olduğu aşina, transfer yok,. hem transfer yaptık biz arkadaşlar jun u geir aldık fatih tekke yide aldık mı tamamdır bu iş

stepanov-->tolga seyhan
                          Ersen --> Tomas Jun
                          TrabZonguldaklı...

Yorum

Şşşştttt...Kızarlar sonra sana siyaset yapıyorsun diye...Nuri Albayrak'dan daha iyi başkan mı bulacaksın?
                            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

haddini bil öyle konus..burasi spor forumudur siyaset forumu degildir..albayrak üzerinden bir partiye göndermede bulunmak kimsenin haddi degildir.
                              albayragin yaptigi kendini baglar bir partiyi degil spora siyaset karistirmaktan vazgecin artik..
                              atay altug chp liydi, mehmet ali yilmaz dyp liydi, nuri albayrak ak partili bunlar dogal seylerdir ama bunlar üzerinden siyaset yapmak etik degildir..
                              ayrica halkin iradesine saygi duymayi ögrenelim,hazmetmesini ögrenelim!..
                              albayrak iyi bir baskan degildir sonuna kadar bu takimdan elini cekmesi taraftariyim beni dünya görüsü asla enterese etmiyor
                              Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• saat oldu 15:06 yazıkk cok yazıkk....İSTİFAA NURİİ ALBAYRAKKK DEFOLL GİTT ARTIKK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X