Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Akyel gelirken yaygarayı koparmıştık,geldikten sonra sesimiz çıkmaıd pek fdazla,çünkü aldığı paranın hakkını vermeye çalışıyordu gerçekten.

Sonra Serkan geldi,Serkana çok fazla itiraz da eden olmadı zaten ama yine de İstanbulda forma giyenlere duyulan o en üst seviyede antipati vardı.Ama çok koşuyoır,çalışıyor,çabalıyor farkkındayız.Çok da sevimli

Ama Nobre ye Mobreye kimsenin tahammül göstereceğini sanmıyorum.Yaptığın çirkeflikleri herkes biliyor.Giydiğin formalar zaten "çirkin" olduğu için,formayı çirkinleştirdiğin belli olmadı belki pek ama,tertemiz TS formasını giyemeyeceksin Nobre! Git başka takımda tükür rakibin suratına sen! Pislik herif!
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• resmi sitede hala ersenin gittiği yazmıyor.transfer yapıp ondan sonra açıklayacaklardı,yapamayacakları için açıklamayacaklardır herhalde.
      yönetimimiz erseni hala kendi oyuncusu sanacak sezon boyu
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu yönetim, alsa alsa Tomas Jun'u alır.
        Öyle oldu zaten
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          resmi sitede hala ersenin gittiği yazmıyor.transfer yapıp ondan sonra açıklayacaklardı,yapamayacakları için açıklamayacaklardır herhalde.
          yönetimimiz erseni hala kendi oyuncusu sanacak sezon boyu

Szymek gittikten aylar sonra fotoğrafı vardı resmi sitede.

Bıraksana ya,resmi site düğünde cenazede gerekli lafları söylemek dışında bişey yapmıyor.
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• yusuf serhat nobre yada semıh turkıyede alabılcemız en ıyı golculer. bence yusuf yada semıh olmalı!
            bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• Ezik ezik konuşmayın ya!

Yorum

• ---------------Jefferson--------------
                Fatih A.----Stepanov----Eller----Murat O.
                ----------------Szymek-----------------
                -----Yattara---------------Musampa----
                ---------------Marcelinho---------------
                ----------Ersen-----Fatih Tekke------

Bu takım Otelul gibi ekollere elenemez, UEFA'da en az çeyrek finale çıkardı.Avrupada kaç takımda böyle kadro var?Neceti de Ankarasporla anlaştı.

Yorum

• Necati Transferi Olmadı

03 Eylül 2007 12:36

Trabzonspor'un teklifini kabul etmeyen galatasaray yönetimi Necati'yi Ankaraspor'a kiralık verdi

ReklamNecati Transferi Olmadı
                  Necati Ateş Ankaraspor'da

Trabzonspor yönetimin prensip anlaşkmasına vardığı Necati Ankaraspor ile kiralık olarak anlaştı. Trabzonspor kulübünden gelen teklife sıcak bakmayan Galatasaray yönetimi bu futbolcuyu sezon sonun kadar kiralak olarak Ankaraspor'a verdi

G.Saray'da kadro dışı bırakılan golcü futbolcu Necati Ateş Ankaraspor ile anlaştı. G.Saray Necati'yi Ankaraspor'a sezon sonuna kadar kiralık olarak verdi. G.Saray'dan ayrıldıktan sonra Türkiye'de forma giymeyeceğini ve Avrupa'ya gitmek istediğini belirten Necati Ateş dün Ankaraspor ile transfer dedikodularının çıkması üzerine bu dedikoduların yalan olduğunu belirtmişti.

Sezon başından beri galibiyet yüzü görmeyen Ankaraspor ise Necati Ateş'i transfer ederek gol yollarındaki problemini çözme yolunda önemli bir yol katetti. Kasımpaşa'ya yenilen Ankaraspor'da teknik direktör Aykut Kocaman maçtan sonra yaptığı açıklamada Necati ile görüştüklerini doğrulamıştı. Adnan Sezgin de bu görüşmelerden haberdar olduklarını belirtmişti.

Ankara'da bulunan Necati Ateş yeni takımının bugünkü antrenmanına katılacak.

Ligtv.com.tr
                  Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aldı zaten af çıkmış Bolu kampına çağrıldı dileklerin kabul oldu

Yok yahu ben sadece öylesine yazmıştım!harbiden aldılar mı bu adamı Çıkmayan candan ümit kesilmez hesabı Jun'u geri çağırdılar,nasıl olsa forvet diye alınmıştı...Biraz oynama şansı bulursa, devre arası 3-5 kuruşa bir yerlere kiralarız diye düşünmüşlerdir.Yoksa Ersen'in alternatifi Tomas Jun değildir.Bu adam aylardır top oynamıyor, ne zaman form tutacakta(form tuttuğu zamanlarıda biliriz) ne zaman oynacak?

Olaya şöyle bakacak olursak, Trabzon'dan beğenilmediği, ya da başka sebeplerden dolayı giden oyunculara bir bakalım...

1.) Eller (Atletico Madrid-İspanya)
                    2.) Fatih Tekke (Zenit-Rusya)
                    3.) Szymkowıak (Adam futbolu bıraktı,nedeni????????????)
                    4.) Marcelinho (Wolskburg'u hayata döndürdü-Almanya)
                    5.) Musampa (Ziya'nın aforuzuna uğradı)
                    6.) Stepanov (Porto-Portekiz)
                    7.) Ersen (Huelva-İspanya)

Şu yukarda isimleri yazılı futbolculara baktığınızda hepsi neredeyse oynadıkları mevkilerin en iyisi idiler.Şu Türkiye'de bu adamlarla Trabzonspor şampiyonluğa oynamazmıydı????yazık valla,bizede yazık,futbolcularada yazık...
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• sonunda bomba patladı..! hemde elimizde patladı Jun bolu kampına davet edilmiş.....
                      poetricus

Yorum

• bence jun kotu topcu değil . eger adam gıbı oynarsa takımı severse yanı aklı baska yerlerde olmazsa bı umut bı omerden daha ıı topcu olur. yeterkı oynasın konsantre olsun
                        bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• öğleye kadar umutluydum ama artık hiç ümidim kalmadı.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ---------------Jefferson--------------
                            Fatih A.----Stepanov----Eller----Murat O.
                            ----------------Szymek-----------------
                            -----Yattara---------------Musampa----
                            ---------------Marcelinho---------------
                            ----------Ersen-----Fatih Tekke------

Bu takım Otelul gibi ekollere elenemez, UEFA'da en az çeyrek finale çıkardı.Avrupada kaç takımda böyle kadro var?

Yahu Szymek futbolu bırakırken üzerimden geçen topları izlemekten sıkıldım. Ön libero oynamak için hocayla konusucak duruma gelmiştim dedi. Sen aldın Ön liberoya koydun. Szymek kadroya yerleştirdiğin yerde oynayamazdı.

Szymek'i görünce tuhaf oluyorum yaf.

Neyse şu saatten sonra Transfer beklemiyorum!!!
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• sımdı bzımkıler interden adrianoyu alıyomus . ahh be görcezmı o gunlerı

Yorum

• Az sonra Ergine guveniyoruz junda geri geldi transfere gerek yok takim ici dengelerden dolayi aciklmasi gelir zeyyat kafkastan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X