Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sonunda yeni transferimiz kampa katıldı.
    Tomas JJUNNNNNNN
    Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• aklımdan geçmedi değil bunlar adam alamıyacak ve tomas jun affedilecek.son 6 saat.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Necmi Perekli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ''Sivasspor maçını kazanacağımızı var sayarsak şu an ligin lideriyiz."
        Bu laf bana bir yerlerden tanıdık geliyor ama nereden?

Yorum

• thomas jun u ben kötü futbolcu diyememki adamı toplasan iki saat maçta görmedik...........

Yorum

• bunlar galiba kaleci almayacak...yine kaldik tolgaya...hey allahim ya
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• mehmet cakır ve mehmet yıldızı al,işi bitir..
              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Bu saatten sonra bence zevahiri anca Tekke kurtarır..

Yorum

• Ya sabır, bekliyoruz bakalım kim gelecek diye... Tomas'ın kadroya alınmasına kızmıyorum. 3,5 milyon euro verip 3 kuruş faydalanamadık adamdan. Bizden sonra nereye gitse iş yapmadı ama bakarsın patlama yapar bu sefer.

Şurada kalan saatleri saymaktan vazgeçip aralığa kalan saatleri hesap edelim bence. Bu kadar çilenin, bu kadar üzüntünün bedelini ödetmeliyiz.
                  BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bunlar galiba kaleci almayacak...yine kaldik tolgaya...hey allahim ya
                    Banada kalırsa en önemli transfer eksikliği kaleci mevkisi inşallah akıllarına gelirde bugün bir kaleci transfer ederler sezon Tolga yla bitmez yada yapacakları Jefferson u tekrar motive edecekler zaten bizim takım tam bir Darulaceze oldu futboldan kopmuşları yeniden futbola bağlıyoruz ama bilmemiz gereken bir nokta var futboldan biz soğutuyoruz biz bağlıyoruz şu yönetim geldi geleli yaşananlar tam bir komedi
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• yahu bu forumda ne kadar mehmet yıldız sevdalısı varmış adam resmen trabzona çirkeflik yaptı adını duymadığımız saat kalmadı ne işi var mehmet yıldızın bu takımda olduğu yerde kalsın orası paklar onu...............

Yorum

• Ya şimdi Allah var,bu Jun daki azim de kimsede yok yani Helal olsun
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya şimdi Allah var,bu Jun daki azim de kimsede yok yani Helal olsun
                          Valla başkası olsa kaçmıştı vereceğin paranın içine der çeker giderdi tam profesyonelmiş kolay değil öyle ziyaya katlanmak bu nedenle diyoruz ki JUn :1 ziyan :0 ne yaptı etti kendini yine idmanlara aldırdı bence doğru karar...
                          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• capello ziya başlar bu akşam junda inanılmaz gelişmeler var demeye uyum sorununu aştı geldiğinde ısınamamıştı ben yetiştirdim falan malum bittiiii...

Yorum

• bide jun çok güzel oynamaya başlıyormuşşş süper olurr
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya şimdi Allah var, bu Jun daki azim de kimsede yok yani.
                                Santraforluğu, hatta futbolculuğu çok su götürür ama profesyonellik adına kendisinden öğrenilecek çok şey var. Keşke bütün futbolcularımız onun kadar profesyonel olsa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X