Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben aylardır diyorum giray bulak bizim t.direktörümüz olmalı
    komsunun tavugu komsuya kaz gorunur meselesi bence bu, bize cok daha iyi hocalar lazim...
    Urbain Breams sayesinde trabzonad olimpiyat oynanacak, bize bu tarz dunya capinda insanlar gerek, lokal hocalar degil...

Yorum

• Yazıklar olsun biz ne şekilde sesimizi duyuracağız anlayamadım. O kadar çaba gösteriyoruz sitelere yazılar yazıyoruz ama bizi dikkate alan yok. Adamlar resmen bizimle dalga geçiyor. Bu kadar futbolcu sattıktan sonra taraftarla inatlaşırcasına transfer yapmamanın izahatı olamaz. Pardon birtek izahatı var oda taraftarı adam yerine koymamak. Bizim derdimiz Trabzonspor arkadaşlar bu yönetim ve bu zihniyetten artık desteği çekme zamanı geldi galiba haksızmıyım. Adam akıllı çıkıp izahatta yok oyalanıyoruz milletin eskisi püsküsünü transfer diye önümüze koymaya çalışıyorlar.
      Bizi bu hale koyanlara bir kez daha yazıklar olsun. Ha bu arada arkadaşıma katılacağım bir yerde ama yinede sabrediyorum. Siteden atılma pahasına bir küfürde benim edesim var ya ............ Ya sabır. ......

Yorum

• son 18 saat 35 dakika

Yorum

• Szymkowiak’ın Celtic’te oynayan vatandaşı Zurawski’yi telefonla arayıp kendisini transfer konusunda uyardığını ilk kez medyatrabzon duyurdu.

Vatandaşının bu uyarısını dikkate alan Polonyalı Golcü Zurawski Türkiye’ye gelmekten vazgeçerken , Szymkowiak daha da ileri giderek , değil Trabzonspor Türkiye Liglerinde oynamaman en hayırlısı olur uyarısında bulundu.

Bunun üzerine Bordo-Mavili Yönetim gözünü yerli futbolculara çevirdi.

Pazartesi günü bitecek olan transferde Trabzonspor,Galatasaray’ın gözden çıkardığı Necati ve Orhan Ak’ı büyük ihtimalle renklerine bağlayacak.

Yorum

• bencede oyle olacak necati ankarasporla anlasamamis ve ortada kalmamak icin bizimkilerde transfer yapmadiik demesnler diye alacaklar necatiyi pricayi bilmem bu saatten sonra zor.orhan ak i bilmiyorum

Yorum

• Wasn’t Tekke angry with you because you changed you mind to let him in. What did you tell him?
              DAit down.

You managed to play without substitutions today. At the 90 minute it was tactical decision. Before the goal was scored, it seemed that the team needs fresh blood. Why did you decide so?
              DA:For some time, I agree we wanted to bring in an extra striker, with Tekke beside Pavel. But you know if we start changing something in the game like this tioday – they were waiting for one moment. We didn’t want to change so many things and bring in Tekke. That meant to stay without one player. But that was the right moment.

ne diyor ingilizceciler burda.. az çok anladım ama ..
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Wasn’t Tekke angry with you because you changed you mind to let him in. What did you tell him?
                DAit down.

You managed to play without substitutions today. At the 90 minute it was tactical decision. Before the goal was scored, it seemed that the team needs fresh blood. Why did you decide so?
                DA:For some time, I agree we wanted to bring in an extra striker, with Tekke beside Pavel. But you know if we start changing something in the game like this tioday – they were waiting for one moment. We didn’t want to change so many things and bring in Tekke. That meant to stay without one player. But that was the right moment.

biz seni sitede çevirmen olarak biliyoruz
                poetricus

Yorum

• Faruk Bayer'i Kasımpaşa kapmış
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Faruk Bayer'i Kasımpaşa kapmış
                    necati , tolga doğantez ve orhan ak kaldı en kötüsü de hepsi birbirinden kötü...
                    poetricus

Yorum

• ya sol bek mi istiyor sanki ziya da sol bekleri sayıyorsunuz???

celalettin varken kim gelirse gelsin yedek kalır..

bu hoca ile bu kadar..

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        biz seni sitede çevirmen olarak biliyoruz
                        zorluyor böyle uzunları .. ilk cümlede; Fatihi almadınız oyuna kızdı ona ne dediniz? diyor.. Teknik Adam: Otur. dedim diyor... ikincisinide bi müslüman çevirsin. geçen seneki kurs yarım kalmıştı anca bu kadar benden.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Wasn’t Tekke angry with you because you changed you mind to let him in. What did you tell him?
                          DAit down.

Maç sonrası basının sorularını yanıtlamış Advocaat. Tekke'yi oyuna sokacakken vazgeçmiş sanırım, Fatih buna sinirlenmedimi, ona ne dediniz demiş. Otur demiş Advocaat.

İkinci soruda da bugün oyuncu değiştirmediniz, 90'da taktiksel bir değişiklik dışında. Golü bulana kadarki görüntü oyuncu değişikliğinin gerekli olduğuydu. Neden değiştirmediniz?

Bazı anlarda Advocaat bir forvet sokmayı düşünmüş, Pavel'in yanına Tekke'yi alabilirmiş ama sanırım ona onsuz da oynayabileceğini ispatlamak istemiş.
                          BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maç sonrası basının sorularını yanıtlamış Advocaat. Tekke'yi oyuna sokacakken vazgeçmiş sanırım, Fatih buna sinirlenmedimi, ona ne dediniz demiş. Otur demiş Advocaat.

İkinci soruda da bugün oyuncu değiştirmediniz, 90'da taktiksel bir değişiklik dışında. Golü bulana kadarki görüntü oyuncu değişikliğinin gerekli olduğuydu. Neden değiştirmediniz?

Bazı anlarda Advocaat bir forvet sokmayı düşünmüş, Pavel'in yanına Tekke'yi alabilirmiş ama sanırım ona onsuz da oynayabileceğini ispatlamak istemiş.
                            aferin advocata.
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• son paragrafta herşeyin bir zamanı olduğunu söylüyor bugünki taktiksel değişimlerinde oldugu gibi oyuncu değiştirmenin bir zamanı war çok şeyi değiştrmek istemedik diyor...
                              ...anti-klişe timi...

Yorum

• mehmet yildizi alacaklarini tahmin ediyorum..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X