İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
malum bu olaylardan sonra gelmez tabii zaten yonetimin m. yıldız bonservisini alması imkansız bi olay 2 milyon euro veremez zatennnEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
-
ben bunlardan Transfer bekliyorum ama bu transferi biz degil elimizdeki bir futbolcugu son dakikaa satmalari bir transfer olur. Bu yöneticiler taraftar icin transfer yapmayiz diye aciklamadimi. Biz 3 ay dan beri umut ettik hergün 1 tana adam akilli transfer ederler diye bu kadar hainlik yapmazlar diye son dakikaya kadar bekliyecegiz.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesin yönetimin içinde bir cam çerçeve işi yapan vardır ..iş çıktı diye sevinir
Yani öyle bir satir yazdinki beni ÖLDÜRDÜN kardes.
Nokta cevap bu olsa gerek
Bizde o zaman Stadyumu yakalim!
Baksana adamlar aski ugruna Romayi yakiyor.
Bizde askimiz TRABZONSPORUMUZ ugruna bir Stadyum yakmisiz cokmu?
Hem bu mana ile Stadyum yapilir

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
daha yerine getireceğin adama imza attırmadan ersenin satılması hataydı erseni nasıl satabilirdin almayı düşündüğün oyuncu verimli olacağını göstermiştir yeri garantidir o zaman sen oyuncu almadan adam satarsan o iyi niyetten şüphe ederim prica iyi oyuncu olabilir ama trabzondada iyi olacak diye bir garantimi varki geldiğide belli değil işin tuhafı bunlar gelecek tepkilerden korkmuyormu...............
Yorum
-
gazeteye dikkat arkadaşım => fotomaçİlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezurwaski yine gündemdeymis
ne kadar dogru --> fotomacFanki tonki zonki...
Yorum
-
Szymek olayından sonramı imkansız zaten yaşıda ilerledi...İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezurwaski yine gündemdeymis
Bence Ankaragücünden Bebbe nin alınması çok iyi olur...
Yorum
-
midoya 10 milyon euro vereceğine fatihe 7.5 milyon euro verİlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 milyon avro verip alacaksın şu boro daki mido yu adam tek başına şampiyor yapmassa bizi ne olayımBordomavi.net
Yorum
-
o kadar forumda lavezzi dendi. Bugun adam udinese yi kendi basina darmadagin etti.İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemido daha yeni geldi boroya.
tottenham dayken alcakdık adamı satılığa koymuşlardı.13 Vitor Hugo
Yorum
-
evet lavezzi zate süper yetenek aynı şekilde porto nun bu sene aldığı lima ve monaco nun 26lık nen si mükemmel adamlar parayı basıp alacaksın bi arkadaş yazmış son 3 yılda sattığımız oyunculardan 15 milyon avro kazanmışız ama o para nerde adam gibi kullanılsa haftalar önceden şampiyonluğu garantilerdik7-7-7-7-7-7-7
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum