Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya ben bu yattara show'ları karıştırıyorum biri illede ziya diyor biri yok hayır olamaz ziya diyor şimdi sen tam olarak hangisisin..inan ki takip edemiyorum sanki avatar bile aynı..çok ilginççç...
    Avatarlar farklı...Valla bu nicki ilk ben kullandım o sonradan kullanmış...

İmzama bakabilirsin ayırt etmek için...

Yorum

• ceyhun'dan oyun kurucu olmazzzzzzz
      O adamı serbest oynatacaksın

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avatarlar farklı...Valla bu nicki ilk ben kullandım o sonradan kullanmış..

İmzama bakabilirsin ayırt etmek için...
        onda birde 61 varmış hem o çok espiri yapıyor...ama bunun farkında değil sakın belli etmeyin heee...
        poetricus

Yorum

• 24 Saat 45 Dakika kaldi.

Bu süre doldugunda bu sayfada onlarca üyemiz ceza alacaklar......
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            24 Saat 45 Dakika kaldi.

acaba niyeeee
            poetricus

Yorum

• artik bu konuyu kilitlesek iyi olur ben 1 günde bu yönetimin transfer edecegine inanmiyorum. Velefki ederlerse o da kazma futbolculardn biri olur 100 99 ney se bu topic tekrar acildiginda insallah yönetimle ziya gitmis olur
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

acaba niyeeee

Onu ben bilmem.

Mantalitem yetmez

Nuri Beye soracaksin...
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  24 Saat 45 Dakika kaldi.

Hayır!Bu süre dolduğunda bu başlık kapanacağı için böyle bir olay vuku bulmayacaktır

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bi ara Martin Palermoyla ilgileniyoduk Pricanın Palermodan ne artısı varki bu adamı istemediler anlamıyorum....
                    Palermoylamı ilgileniyorduk?Şaka gibi.Yattara kardeşim bunlar sadece şehir efsanesi.İnanma sen

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayır!Bu süre dolduğunda bu başlık kapanacağı için böyle bir olay vuku bulmayacaktır
                      Galati maci sonrasi kandirildik diye bir Baslik acilir ve yarimiz caza alir

Ben acsammi acaba

Yorum

• Hazır eski hesapları kapatmaya başlamışken Gençlerden Kaheyide alalım (Şaka)
                        M. Yıldız'ın yaptığı işi yapacak bi oyuncumuz yok Golcü niyetine alınmaz ama alternatif olarak gayet iyi bi transfer olur Çakırda aynı şekilde Önce yabancı iyi bi golcü sonra iki Mehmetden biri alınmalı Araya kaleciyide sıkıştırabilirsek ne ala!

Lavezzi ilk maçında gol atmış

Hüseyin75 Benim bişey beklediğim yok Sadece olması gerekenleri yazıyorum
                        En son champions tarafından düzenlendi; 02.09.2007, 17:27.

Yorum

Erman Güracar neden yollandı hala anlayamıyorum. Sergen ve Oktay başarılıydılar ancak Trabzon'da Laila ve Reina olmadığı için gittiler. Hepsi bir kenara ben Recep'i ve Fethi'yi unutamıyorum. Tam bir hayal kırklığıydılar tabiî bazı oyuncuları da es geçmemek lazım; Bülent Uygun mesela?
                          Oktay Trabzon'u iki defa sattı.
                          Biri genç milli takımda oynarken. O sırada bizim futbolcumuzdu. kaçıp önce FB, sonra Gs ile anlaştı en sonunda Beşiktaş'a imza attı. İkinci seferi zaten biliyorsunuz. Geldi kendini gösterdi ve yuvasına döndü.
                          Sergen doğru dürüst birkaç maç oynadı. Sonra kendisini ameliyat ve tedavi ettirdik. Düzelince Beşiktaş'a döndü biz de büyük bir savaba girdik. Giderken yanında Tamer tuna'yı da götürmüştü. Menajer oyunları.
                          Erman Güracar konusunda size kısmen katılıyorum. Ama o da halis muhlis bir saatli bombaydı. Bazen olağanüstü bazen berbat. Para da anlaşamadılar ve gitti. Recep'le Fethi'yi zaten belirtmişsiniz. Bülent Uygun'u unutmuştum...
                          Hasılı İstanbul'da ıskartaya çıkanları taraftar olarak ben istemiyorum. Trabzonspor'un kimlik ve kişiliğine, vizyon ve misyonuna asala layık görmüyorum. Yönetimler benim gibi düşünmüyormuş ki alıyorlar.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hazır eski hesapları kapatmaya başlamışken Gençlerden Kaheyide alalım (Şaka)
                            M. Yıldız'ın yaptığı işi yapacak bi oyuncumuz yok Golcü niyetine alınmaz ama alternatif olarak gayet iyi bi transfer olur Çakırda aynı şekilde Önce yabancı iyi bi golcü sonra iki Mehmetden biri alınmalı Araya kaleciyide sıkıştırabilirsek ne ala!

Ooooooooo....

Sen ucmussun be kardes

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Palermoylamı ilgileniyorduk?Şaka gibi.Yattara kardeşim bunlar sadece şehir efsanesi.İnanma sen
                              Valla Stichus arkadaş Arjantinden forvet geliyo diyip duruyodu bi aralar...

Bi de,Fotomaçın manşetinde eksik olmuyodu tabi

Yorum

• -----------tolga---------
                                jabi----tolga---erdinç---orhan ak
                                -------serkan---hüseyin-------
                                -----gökdeniz-----ceyhun-----
                                -------------m.çakır----------
                                -------------prica-----------
                                kadro bu olacak

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar