Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vkgz arkadaşımız elini çabuk tutmuş, yönetimden önce transfer etmiş Pricayı

Birkaç dk'lık transferdi ve sona erdi
    En son champions tarafından düzenlendi; 31.08.2007, 17:49.

Yorum

• .............
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• abi prica'nın artık trabzonspora olduğunu sağır sultan bile duydu ya Aab teknik direktörü saf mı prica'yı zorlu uefa maçında oynatmasın bi de 2-1 yenildikleri maçın rövanşında

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• Prica iyi oyuncuya benziyor iyiki milli takima aliniyor

Yorum

• Dün öyle birisi Wikipedia'da bir forumun ismini yazmış Trabzonspor sayfasındaki bütün dış linklere, remi site diyor tıklıyorsun o foruma yönlendiriliyor, diğer forum siteleri de öyle. Düzelttim elimden geldiğince
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• adamlardaki güncelleme hızına bak be helal olsun
              Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Prica iyi oyuncuya benziyor iyiki milli takima aliniyor
                Bence Prica ii bi futbolcu değil.Pricayla falan şampiyon olunmaz adam gibi transfer lazım trabzona bence!
                MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• prica işi tmm galiba
                  Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence Prica ii bi futbolcu değil.Pricayla falan şampiyon olunmaz adam gibi transfer lazım trabzona bence!
                    kimi alalım sence

Yorum

• İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kimi alalım sence
                      Daha iyi futbolcular alabilirler.Sence Prica nın faydalı olacağına inanıyomusun?
                      MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

Daha iyi futbolcular alabilirler.Sence Prica nın faydalı olacağına inanıyomusun?
                        valla kardeş sadece 4 maçını izledim sopcastten sırf ts istiyo diye maçda çok çabalıyo valla geriye gelip top alıyo Aab'nin lideri burda başarılı olur mu bilemem ama prica çalışkan bi oyuncu olduğu belli umarım başarılı olur

Yorum

• İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla kardeş sadece 4 maçını izledim sopcastten sırf ts istiyo diye maçda çok çabalıyo valla geriye gelip top alıyo Aab'nin lideri burda başarılı olur mu bilemem ama prica çalışkan bi oyuncu olduğu belli umarım başarılı olur
                          İnş kardeş dediğin gibi olur.Hayırlısı olsun..
                          MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Prica Mehmet Yılmazın Yabancı versiyonu işte bu adamı alcağına Tomas Junu oynatıp kazan daha iyidir...

Sanki başka forvet kalmadı dünyada bi Pricaya takılmış gidiyolar....

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Prica Mehmet Yılmazın Yabancı versiyonu işte bu adamı alcağına Tomas Junu oynatıp kazan daha iyidir...

Sanki başka forvet kalmadı dünyada bi Pricaya takılmış gidiyolar....
                              belki bana inanmıyacaksın ya da güleceksin ama prica'yı ben de bayadır izledim sitili fatih tekke'ye benziyo dostum m.yılmazla alakası yok
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

iyi futbolcu alsak nolacak başımızda futbol fakiri ziya var bu takım ronaldinho gelse kadro dışı bırakılır bu takım marcelinho yu musampa yı stepanov u kullanamadı kimi kullanaacak?
                                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X