Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jester yanlış anlamadın inş. Söylediğin gibi 2 milyonu reddetme gibi bi durumun olmadığını düşünüyorum Verilecek en iyi rakam 1,5 milyondur diyorum ve muhtemeldir ki bu iş 1,5 milyona olacaktır 1 milyona bu iş olur demiyorum Diğer yazdıklarına da katılıyorum Bazı arkadaşların forvete gerek yok demelerini de anlamıyorum Pricanın dışında dediğin gibi Çakırda olsa keşke hücumda sayısal olarak sıkıntı yaşarız bu kadroyla, 4-5 oyuncunun sezon boyunca oynamaları ve formda kalabilmeleri çok zor

selcjK taraftarın çoğu bunun farkında;
    Umut yedek kalacaksa Pricayı neden alıyoruz? Saçmalık ötesi olur Umut yeteri kadar koşmuyor mu? Gol atmıyor mu? Prica tek başına oynayınca ne gibi bi üstünlük sağlayacak? Hoca kendi başını yakar böyle bişey olursa
    En son champions tarafından düzenlendi; 31.08.2007, 12:11.

Yorum

• abi hiç kimse kalemizin resmen boş oldugunu göremiyor, hala forvet sol açık bilmem ne peşinde koşuyor, hoca, başkan, yönetim; diyecek söz yok bakalım tolga kaç maç zehirleyecek bizi, merakla bekliyorum.

Yorum

• Ersan varken Prica gereksiz...!
        elinde ayni tip oyuncu varken ikincisini ne yapacaksin anlami$ degilim...
        ki, almanya'nin dü$me hattinda olan bir takimda dahi tutunamadi...

bize Sol tarafa futbolcu lazim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum:

Anladığım kadarıyla hoca Umut'u sistemine uygun görmüyor. Geçenlerde verdiği demeçte Ceyhun, Gökdeniz, Yattara ve Umut'lu oynamanın ortasahada yarattığı sıkıntıları söylüyordu. Diğerleri ortasaha onlar bir şekilde geriye gelir kurtarır. Ya Umut?

Umut'un kadro şansı tehlikede, şimdiden yazıyorum
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yazık elalem adrianoyu kovalasın bizimkiler ihtiyacı olmayan bir mevkiye alakasız bir adam alsın..

Yorum

• İlk olarak Junior_ugur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takıma yararlı olacağını düsündüğüm bir oyuncu.
              Forvetler arasında rekabetı arttırır.
              Bu takımda rekabet falan yok.
              Gelirse Umut harcanır iyi de kötü de olsa o oynatılır.
              Bir de Ziya Hoca'nın yabancısız oynama saplantısına takılma ihtimali var.
              Her halikârda rekabet olmaz.
              İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum:

Anladığım kadarıyla hoca Umut'u sistemine uygun görmüyor. Geçenlerde verdiği demeçte Ceyhun, Gökdeniz, Yattara ve Umut'lu oynamanın ortasahada yarattığı sıkıntıları söylüyordu. Diğerleri ortasaha onlar bir şekilde geriye gelir kurtarır. Ya Umut?
              Umut'un kadro şansı tehlikede, şimdiden yazıyorum
              Mesajını geç fark ettim. Tam içimden geçenleri yazmışsın.

Yorum

• bence forvet lazım ama prica nasıl oynuyor merak ediyorum
                Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• umut dengesiz ersende kalitesi yuksek bi eleman değil, prica şart.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bu takımın transfere ihtiyacı yok... ruh yok bu takımda... onun da tek yolu özümüze dönmek... bizde kendi toprağımızın evladından daha ii hizmet edecek futbolcu yoktur... tarihimize bakın yaw... kaç tane yabancı oyuncu efsane olmuştur bizde... bir elin parmağını geçmez ... ya kendi toprağımızın oyuncuları... saymakla bitmez...

trabzon tam bir futbolcu fabrikası... memleketimin has delikanlıları dururken neden parayı ele yedirelim... yazık ya yazık...

transfere gerek yok... özümüze dönelim... aslımıza dönelim...
                    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• aliihsan tarafından yazılan
                      Ziya özellikle istiyormuş Prica'yı galiba, adam sert, güçlü ve koşuyor. Son vuruşları da düzgün bence kaliteli bir adam. İsveçli olup Danimarka'da oynadığı için yurtdışına alışma sorunu olmaz diyebiliriz. Ama Türkiye ve Trabzon bir başka tabi, Nottingham Forest'tan gol makinası alırsın çamaşır makinası çıkar, Norveç ve Çek ligi gol krallarını alırsın biri mahkemeye biri pafa gider. İnşallah bu gol kralı adam gibi çıkar...

Çok güldüm, güzel ve dogru tespit...
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umut dengesiz Ersen de kalitesi yüksek bir eleman değil, Prica şart.
                        Görende Pele'den bahsediyorsunuz sanacak. Price Umut'tan da Ersen'den de iyi değil.
                        Dengesiz olabilirler ama Hoca kadar dengesiz değiller.
                        En son poetricus tarafından düzenlendi; 31.08.2007, 12:53.

Yorum

• Bazı futbolcuların tutup tutmicağı isminden belli olur bence Prica hmm Prica.. Igh igh bana tutmicak gibi geliyo nedense
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Görende Pele'den bahsediyorsunuz sanacak. Price Umut'tan da Ersen'den de iyi değil.
                            dengesiz olabilirler ama Hoca kadar dengesiz değiller.
                            Evet, Ziya'nin kesinlikle yenisi ile degismesi lazim. Ne yapsan etsen, tedavisi cozumu de yok, o dengesizligi ayarliyamazsin....
                            There are 10 kinds of people
                            Those who understand binary and
                            Those who don’t

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bazı futbolcuların tutup tutmicağı isminden belli olur bence Prica hmm Prica.. Igh igh bana tutmicak gibi geliyo nedense
                              Tutacakları yaz da, ona göre alalım o zamanGuerrero nasıl?

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersan varken Prica gereksiz...!
                                elinde ayni tip oyuncu varken ikincisini ne yapacaksin anlami$ degilim...
                                ki, almanya'nin dü$me hattinda olan bir takimda dahi tutunamadi...

bize Sol tarafa futbolcu lazim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.
                                evet ersen'le prica aynı tarz? yapma kardeşim ne ilgisi var biraz izle prica'yı o zaman yap yorumunu prica hızlı , topla iyi ayrıca sert vuruyor toplara sadece hava hakimiyeti konusunda aynı diyebilirsin , hoş ersen de boy varda vuruyor kafayı...
                                poetricus

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X