Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    düzeltelim...

geçti bor'un pazarı , sür eşeği niğdeye...

lazooo28 kardeşim yanlış anlama....

...estagf.

Yorum

• kendi takımımızı begenmiyoruz ama bjk ye bakın gaziantep karşısında gol yememek için direniyor. fb sivas karsısınca kendi sahasında 1-0 öne geçince kapanıyor sivasın 2 topu direkten dönüyor..
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• beyler, olaki ziya bu aksam ki maci izlemis ise, belki bi ihtimal ertugruldan ilham alir da gencleri oynatir, ergin, yusuf filan ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeee...........
        bu arada cok guzel macti antep bjk maci... batuhan karadeniz harbiden iyi imis... umarim devam eder de turk futbolu ve milli takim icin gelecekte buyuk kazanc olur...
        There are 10 kinds of people
        Those who understand binary and
        Those who don’t

Yorum

• Ya artik kendinize gelin Beyler!!! Yok Faruk`mus, yok bilmem neymis...Tuttugunuz takimin farkina varin artik! Elin Mankenlerle düsüp kalkan ve kadro disi birakilan futbolcusunu istiyorsunuz öyle mi?
          Sanki Trabzonspor toplama takimi...

Ama kime diyorum, Trabzonspor`um elden gitmis zaten. Su basimizdakileri defedemedik ya, artik 4. lügüde basari sayarsiniz.

Bakin Besiktas, Galatasaray ve hatta Fenerbahce genc oyuncu oynatiyor. Ama bizim basimizda bir Kel var ve bu ..... birakin bunlari oynatmayi, 18`lik kadroya bile almiyor.

Birakin artik su elin 3 paralik topcularinida, ne yapin edin, su kelden kurtarin takimi.
          TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
          TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• ''FATİH TEKKE GELİRSE HOŞ GELİR''

Arthur Zico, Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan milli futbolcu Fatih Tekke ile ilgili bir soru üzerine, ''Her zaman olduğum gibi size karşı dürüst olayım. Fatih'i oynarken görmedim. Sadece aldığım bilgiler doğrultusunda çok kaliteli bir oyuncu olduğunu öğrendim'' dedi.

Bu konuda ne Fatih ile ne de yönetim ile bir görüşmesinin olmadığını vurgulayan Brezilyalı çalıştırıcı, ''Tercümanım Samet bana gerekli bilgileri verdi. Yorumlar yaptı. Kaliteli bir oyuncu olduğunu ve iyi golleri olduğunu biliyorum. Gelirse kadromuza hoş gelir. Fakat şu anda bir yorum yapmanın anlamı yok. Çünkü herhangi bir gelişme yok'' ifadelerini kullandı.
            bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya artik kendinize gelin Beyler!!! Yok Faruk`mus, yok bilmem neymis...Tuttugunuz takimin farkina varin artik! Elin Mankenlerle düsüp kalkan ve kadro disi birakilan futbolcusunu istiyorsunuz öyle mi?
              Sanki Trabzonspor toplama takimi...

Ama kime diyorum, Trabzonspor`um elden gitmis zaten. Su basimizdakileri defedemedik ya, artik 4. lügüde basari sayarsiniz.

Bakin Besiktas, Galatasaray ve hatta Fenerbahce genc oyuncu oynatiyor. Ama bizim basimizda bir Kel var ve bu ..... birakin bunlari oynatmayi, 18`lik kadroya bile almiyor.

Birakin artik su elin 3 paralik topcularinida, ne yapin edin, su kelden kurtarin takimi.
              Katılmamak elde değil..! bakınız batuhan karadeniz gol atmış antep'e yaş 16 bizdede 18 yaşında bi tane topçu yok kadroda yav..

Yorum

• bu başlık halen kilitlenmedimi yahu
                İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak lazbalikci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu başlık halen kilitlenmedimi yahu
                  nuriye inat kapanmıyacak
                  kapatırsak nuri de der bakın taraftarda transfer istemiyo diye
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nuriye inat kapanmıyacak
                    aman aman... acik kalsin )))))))))))
                    Those who don’t

Yorum

• Galati maçından sonra taraftarı uyutmak için söylenen pembe bir yalandı transfer.yani yok öyle birşey...
                      İşte taraftar budur.

Yorum

nuriye inat kapanmıyacak
                        birde öyle deneyelim,nasılsa taraftarın istekleri yapılmııyor belki istemiyoruz dersek bir girişim olur.totem...

Yorum

• 8 gün kalmış zaten transferin bitmesine bizim yönetim bi transferi 1 ay gibi süreyle bitiriyo 8 günde kimi alacaklar
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

8 gün kalmış zaten transferin bitmesine bizim yönetim bi transferi 1 ay gibi süreyle bitiriyo 8 günde kimi alacaklar
                            Transfer yapmıcam diye açıklama yaptı Nuri zaten bu saatten sonra faydası olmazmış bu saate kadar aklın nerdeydi
                            Trabzon İmparatorlukların çökertildiği yerdir.Laz reİs

Yorum

• cekinmeden, korkmadan, güvenerek 16 ya$indaki cocugu oyuna alan Ertugrul Hoca'yi kutluyorum...

Uyuz Ziya bare Eyüp Kadri, Yusuf Kurtulu$ ve Ergin'i oynatsin, nasil olsa Transfer yok..!

.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cekinmeden, korkmadan, güvenerek 16 ya$indaki cocugu oyuna alan Ertugrul Hoca'yi kutluyorum...

Uyuz Ziya bare Eyüp Kadri, Yusuf Kurtulu$ ve Ergin'i oynatsin, nasil olsa Transfer yok..!

.

kesinlikle bende takdir ettim Ertugrul'u ama, 16 yasindaki cocuk da harbiden hic 16 yasinda gibi durmuyordu, Hakan Sukur'un 20 li yaslardaki hali gibi mubarek... merak ediyordum bu Batuhan Karadeniz'in, gokdeniz ile bir akrabaligi olabilir mi diye, boyunu gordukten sonra anladim, tesadufmus ayni soyadi, herhangi bir bag olamaz
                                Those who don’t

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X