Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne konuşsak boş bu kadar alenen taraftarı kandıran yönetim olmamıştı.Bunlar değilmiydiler OTEL maçından sonra takıma %100 katkısı olacak 3 futbolcu alacaz diyenler.

Artık hiç bir şekilde bu adamların yüzünüm görmek istemiyorum.Neymiş Ergine güveniyoruz diyorlar Ergine bizde güveniyoruz bunu yenimi anladınız ama bu takımı ergin kurtaramaz.
    Sizin kadar üç kağıtçı ve salak bi yönetim görmedim.Madem adam almayacaksınız neden taraftarı oyalıyorsunuz.

Ondan sonra niye sahaya indin inerler tabi sizin yüzünüze lan hepsi. Millet te der tabi ondan sonra Trabzondan bi bok olmaz diye.

Ne diyelim biz peki doğrusun mu diyelim topunuzun ...

Yorum

• fatih tekke ne kadar profosyonel ne kadar trabzonsporlu belli oluyor bir kerede ben trabzonspordan başka takımda oynamam diyip elimize koz vermedi o profosyonel olsun bakalım ama biz duygusalız bunuda asla unutmasın
      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Fatih Tekke'de karar günü!

F.Bahçe, Zenit'te forma giyen golcü oyuncu için Rus ekibine son olarak 6.5 milyon euro nakit teklif etti. Transfer bugün netleşecek. F.Bahçe'nin bir süredir girişimlerde bulunduğu Fatih Tekke'nin transferinde son karar bugün verilecek. Sarı-lacivertli yönetimin Rus kulübüyle yapılan pazırlıklarda golcü oyuncunun bonservisi için nakit 6 milyon 500 bin euro teklif etti. Bu teklifi kabul eden Zenit Kulübü son kararını bugün verecek. Sarı-lacivertli yönetim, Rus kulübü yetkililerine, bugün öğlene kadar süre tanıdı. Zenit yetkilileri olumlu veya olumsuz kararını bugün verecek. F.Bahçe, Zenit kulübüne, “Fatih'i şimdi alırsak 6.5 milyon euro, Kasım'da alırsak 4 milyon 500 bin euro veririz” önerisini sunmuştu, bunun üzerine transferi daha ciddi bir şekilde düşünen Zenit, olumlu veya olumsuz kesin kararını verecek.

Yenisafak

Yani bizim baskan müsveddesinin gazetesinde cıkan bugün ki haber harkese yazıklar olsun bir yıl önce bile 1 yıl sonra Fenere dönecegini bile bile giden Fatih Tekkeyede yazıklar olsun onu paraya satıp o paraylada klubü batıran baskan ve yönetememe özürlülerinede yazıklar olsun ortada Trabzonluyum diye dolasan büyüküz diye gecinenlerede yazıklar olsun........

Tekkeden sonra her Trabzonlu futbolcu onu örnek alacak bir anönce buradan kacmayı deneyecek herkese yazıklar olsun....
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Giden gider arkadaslar Trabzonsporun dergisinde Alikemal roporatjini okudum adam diyorki fenere beni zorla sattilar imzagunu disari ciktim hungurhungur agladim diyor ve bu adam o zaman Trabzonspordan cok para almamasina karsin sonuna kadar kalmak istemis.Hami mandirali gsnin onu okadar istemesine ragmen Trabzonda kaldi bazen gsye gitmek istiyordu diyorlar ama yalan gitmek istese giderdi.Abdullahta futbolu biraktiktan sonra ben Trabzonsporlu Abdullah olarak anilmak istiyorum diyordu ama gecti artik fenerliler Abdullahin futbolu bitince yuzune bakmadilar daha.Abdullahta o zaman Fatih Tekkeden kucuk bir futbolcu degildi cok yetenekli en iyi sol kanatti Turkiyede.Gelelim Fatihe profesyonellik icin fenere giderse gitsin 2 sene sonra artik gol atamayinca fenerden nasil kovuldugunu beraber izleriz insallah o zamanki yonetimde profesyonellik geregi almaz.Kanitlariyla su gorulmustur Trabzondan giden futbolcunun basarili olmasi zor ormek okadar cokki kisaca Tolga Seyhan adami 4 milyon dolara sattik bedava aldik.Son sozumde yonetime parali baskan diye sayin Albayrak okadar vaatle yonetime geldi isterse Fatihi cok rahat alir versin parayi alsin Fatihi yoksa Aralika az kaldi hezimet yakin yonetim uyan.Siz bu tarafatri kandirdiginizi zannediyorsunuz ama Aralikta gercekleri goreceksiniz

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke'de karar günü!

F.Bahçe, Zenit'te forma giyen golcü oyuncu için Rus ekibine son olarak 6.5 milyon euro nakit teklif etti. Transfer bugün netleşecek. F.Bahçe'nin bir süredir girişimlerde bulunduğu Fatih Tekke'nin transferinde son karar bugün verilecek. Sarı-lacivertli yönetimin Rus kulübüyle yapılan pazırlıklarda golcü oyuncunun bonservisi için nakit 6 milyon 500 bin euro teklif etti. Bu teklifi kabul eden Zenit Kulübü son kararını bugün verecek. Sarı-lacivertli yönetim, Rus kulübü yetkililerine, bugün öğlene kadar süre tanıdı. Zenit yetkilileri olumlu veya olumsuz kararını bugün verecek. F.Bahçe, Zenit kulübüne, “Fatih'i şimdi alırsak 6.5 milyon euro, Kasım'da alırsak 4 milyon 500 bin euro veririz” önerisini sunmuştu, bunun üzerine transferi daha ciddi bir şekilde düşünen Zenit, olumlu veya olumsuz kesin kararını verecek.

Yenisafak

Yani bizim baskan müsveddesinin gazetesinde cıkan bugün ki haber harkese yazıklar olsun bir yıl önce bile 1 yıl sonra Fenere dönecegini bile bile giden Fatih Tekkeyede yazıklar olsun onu paraya satıp o paraylada klubü batıran baskan ve yönetememe özürlülerinede yazıklar olsun ortada Trabzonluyum diye dolasan büyüküz diye gecinenlerede yazıklar olsun........

Tekkeden sonra her Trabzonlu futbolcu onu örnek alacak bir anönce buradan kacmayı deneyecek herkese yazıklar olsun....
            aynen şimdii gökdenzde gdrese hç şşrmam

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• fatih fenere gider
              sonrada beni trabzon almadı der
              yönetim onu o yönetimi suçlar
              yönetim istese fatihi alır
              fatih istese gelir
              suç her ikisindede var
              ben profesyonel düşünmüyorum çunk, ben taraftar olarak profesyonel düşünsem
              daha çok şampiyon olan takımı tutardım
              bundan dolayı fatih eger fenere giderse fatih bende bitmiştir daha gelmesin trabzona
              eger gitmezsede kalbimi yaralamaştır son açıklmalarıyla
              "zenitle kim anlaşırsa ona giderim " diyebilmek ancak eziklerin futbolcularına aittir
              En son a d bacan tarafından düzenlendi; 24.08.2007, 14:33.
              "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
              O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• bu arada

---------------------------------------tolga-------------------------------------

MUSTAFA YALÇINKAYA----------ERDİNÇ-------AYHAN K.---------MEHMET KAHRAMAN

THORRİNGTON----------------CEYHUN------------UĞUR İNCE.--------CELALEDDİN

-----------------------YATTARA----------ROMASCHENKO

BU KADRoyla cm 2003 -04 te yıl 2007

son hafta 1 puanla şampiyon oldum

ziya habu kadroyla 4dncü oldu

not : hile yoktur

not2: FATİH TEKKE HÜSYİN ÇİMŞİR GÖKDENİZ 3 DE FENERDE BEN GELMEDEN ONCE YONETİM SATMIŞ ONLARI:d
                En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 24.08.2007, 14:34.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hami Mandıralı Galatasaray’ın onu o kadar istemesine rağmen Trabzon’da kaldı bazen Galatasaray’a gitmek istiyordu diyorlar ama yalan, gitmek istese giderdi.
                  Yalan falan değil. Hami iki de bir; “gitmek istiyorum” der dururdu. Özellikle de Milli Takım dönüşlerinde. En son kardeşi Rahmetli Necati’nin vasiyeti olduğunu bile söylemişti. O zamanki Faruk Özak yönetimi çok büyük bir riskin altına imza atıp göndermedi. Hami’nin futbolculuğu ayrı bir mevzu ama takımda kendisinden fazla yıldız olmasına tahammül edebilen bir tip değildi. Galatasaray ve FB'den teklifler gelirken ikide bir gitmek isteyen hami kadro dışı kalıp da sıradan takımların gündemine gelmeye başladığında Trabzon'un evladı olduğunu, bir yere gitmek istemediğini söylüyordu. Herkesi hataları ve sevaplarıyla kabullenmek yerine sırma saçlı badem gözlü yapmanın âlemi yok.

Zannedildiği ya da iddia edildiği gibi bu takıma mal olmuş futbolcuların hepsi de Trabzonspor aşkıyla yanıp tutuşan kişiler değildi. Öz evlat Şenol Ustaömer’in FB’ye gitmek için ne dümenler çevirdiğini kimse hatırlamıyor herhalde. Ogün ve Abdullah için de aynı şeyler geçerli ki kısmen değinmişsiniz zaten.

Birkaç hafta önce Tuncay Soyak’ın TV’de bir açıklamasına rastladım: “Galatasaray’a gitme arzusuyla yanıp tutuşuyordum. Asbaşkanımız Sadri Şener beni bırakmamak için elinden geleni yaptı ama beni vazgeçiremedi. En sonunda dedi ki; “Git, inşallah ilk maçında bacağın kırılır! ” Galatasaray’a geldim. Almanya’daki sahaya çıktığım ilk hazırlık maçında bacağım kırıldı.

Sembol olmuş isimlerin bir kısmı kaçmak için fırsat kolluyordu, bazılarını da müthiş bir vefasızlık örneği göstererek yönetimler harcadı.

Yorum

• Fatih Tekke'ye tepki !

Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye gideceği iddialarına tepkiler çığ gibi büyüyor.

24 Ağustos 2007 13:55

Zonguldak'ta, Trabzonsporlu bir grup taraftar, Fatih Tekke'nin takımlarına transfer olmasını istediklerini belirterek, Trabzonspor yönetimini protesto etti, futbolcunun lehine slogan attı.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer gündeminde bulunan Zenit Petersburglu Fatih Tekke'nin kendi takımlarına transfer olmasını isteyen kadın, erkek ve çocuklardan oluşan bir grup taraftar, İnağzı mahallesindeki çocuk parkında toplanarak burayı bordo mavili forma ve bayraklarla süsledi.

Trabzonsporlu taraftarlar, ''Mehmet Ali Yılmaz başkan, Trabzonspor şampiyon'', ''Fatih Tekke sen bizim her şeyimizsin'', ''Cimri Albayrak defol git artık. Ömrümüzü yedin yeter artık ulaa'' şeklinde yazıların yer aldığı pankartlarla yönetimi protesto ettiler, alkışlı tempo tuttular.

Taraftarlar, Fatih Tekke'nin transferi için Trabzonspor yönetimine her zaman destek vermeye hazır olduklarını, bir bankada açılacak hesaba hiç tereddüt etmeden
                    para yardımında bulunabileceklerini belirttiler.

Taraftarlardan Ertaç Öztürk, Fatih Tekke'nin ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye transfer olmasını istemediklerini belirterek, ''Fatih, Trabzonspor'un çocuğudur, çünkü onu Fatih Tekke yapan Trabzonspor'dur. Telefonla kulübü aradım ve bir yöneticiye, 'Fatih Tekke'yi istiyoruz, paranız yoksa kulüp olarak bir hesap açın Fatih Tekke için istenilen parayı toplarız, toplayamazsak o zaman istediği kulübe gitsin' dedim. Nuri Albayrak, Trabzon limanından kazandığı paranın onda birini versin Fatih Tekke'yi alır'' diye konuştu.

Engin Turhan da Fatih Tekke'nin, Trabzonspor'un dışında bir başka kulüpte oynayamayacağını savunarak, ''Hele hele ezeli rakibimiz Fenerbahçe'ye hiç gidemez'' dedi.

Koyu Trabzonspor taraftarı olduğunu belirten Zarife Yarımbaş da ailece Fatih Tekke hayranı olduklarını ve takımlarında görmek istediklerini belirterek, Fatih’in transferi ile ilgili kulübün hesap açması durumunda kolundaki bileziği satmaya hazır olduğunu kaydetti.

Elinde Trabzonspor bayrağı ile Fatih Tekke lehine tezahüratlarda bulunan 82 yaşındaki Emine Yarımbaş da Fatih Tekke'yi çok sevdiğini ve Fenerbahçe'ye gitmesini kesinlikle istemediğini söyledi.

Ve bu habere bir fblinin yorumu:

açıkçası fatih tekkenin trabzona dönmesine bir fenerli olarak ben de destek veririm.çünkü şu yazıdaki geçen konuşmalardan sonra trabzonspor gönüllüsü insanların fatih tekkeyi ne kadar çok sevdikleri,sahiplendikleri açıkça görülmüştür.özellikle zarife yarımbaş isimli hanfendinin sözlerinden çok etkilendim.trabzonlular biz fenerlileri pek sevmezler gerçi ama ben yine de tüm trabzonsporlu futbol gönüllülerine de er geç şampiyonluğu görmelerini diliyorum.şampiyonluk sizin de hakkınız ama albayrakla bu iş zor..

xxx 24 Ağustos 2007 14:26

Yorum

• Fatih Tekke eylemi
                      Durmuş SEVİNDİK / ZONGULDAK, (DHA) 24 Ağustos 2007

Zonguldak'taki Trabzonspor taraftarları, milli futbolcu Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transferine karşı çıkarak eylem yaptılar.

İşte Trabzonspor taraftarlarının ilginç protestosu...

İnağzı Mahallesi'ndeki Çocuk Parkı'nda toplanan kadınlı erkekli 30 Trabzonspor taraftarı, "Fatih Tekke sen bizim her şeyimizsin" ve "Mehmet Ali Yılmaz başkan, Trabzon şampiyon" pankartları taşıdılar. Taraftarlar, bu arada Trabzonshor yönetimini protesto ettiler, Fatih Tekke lehine de gösterilerde bulundular.

Taraftarlar, bu arada Fatih Tekke'nin transferi için yönetimine destek olmaya hazır olduklarını, açılacak hesaba hiç tereddüt etmeden para yardımında bulunacaklarını söylediler.

Parkta gösteri yapan Ertaç Öztürk, "Fatih'i Fatih Tekke yapan Trabzonspor'dur. Onun ezeli rakibimiz olan Fenerbahçe'ye transferini istemiyoruz. Telefonla görüştüğüm bir yöneticiye, (Paranız yoksa kulüp olarak hesap açın Fatih için istenen parayı toplarız) dedim. Parayı toplayamazsak, Fatih o zaman istediği kulübe gitsin", Engin Turhan ise, "Fatih, ezeli rakibimiz Fenerbahçe'ye hiç gidemez" dedi.

Bayan taraftar Zarife Yarımbaş, “Ailece Fatih Tekke hayranıyız. Onu Trabzonspor'da görmek istiyoruz. Kulüp, Fatih’in transferi için hesap açarsa kolumdaki bileziği satmaya hazırım“ derken elindeki Trabzonspor bayrağıyla Fatih Tekke lehine gösteri yapan 82 yaşındaki Emine Yarımbaş'da, “Fatih'i çok seviyorum. Fenerbahçe'ye gitmesini istemiyorum“ diye konuştu.
                      Zonguldak'taki Trabzonspor taraftarları, milli futbolcu Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transferine karşı çıkarak eylem yaptılar.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• yahu şu fatih tekke tezahüratlarına kıl kapıyorum.Herif bas bas konuşuyor profosynelim diye madem bize geri gelmek istiyor neden gittin kardeşim.Yönetim sık sık sakatlanan ,sözleşmesini uzatmak istemeyen,belli bir yaşa gelmiş,avrupaya gitmek isteyen bir topçuyu rekor bir ücretle satmıştır ,asıl sorun biz neden fatihe muhtacız kardeşim!onun yerini ersen ve musayla doldurursan adama hesap sorarlar!ziyaya da sorularım bitmiyor tabi yahu takımda 2 senedir sol açık yok(leeden beri)dünyadaki başarılı forvet arkası oyuncusu marceyi sol açığım yok diye sol tarafa mahkum ediyorsun(bide yalan söylemez mi bikaç kere sol açık bikaç kere ortasahada görev verdim diyor 10 kere sol da oynadıysa 1 kere ortada oynamıştır)ondan sonra neden sol kenara transfer istemiyorsun? ama tolga gibi karaktersiz bir topçuyu 1 günde getirebiliyorsun değil mi?bu takıma kaleci-sol bek-sol açık-10 numara-bitirici santrafor alınmalı...takımda boşu boşuna para verdiğimiz topçular da satılmalıdır...40 küsür kişilik kadromuz var toplasan 5 adam çıkmaz
                        sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                        Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• protesto süpermiş yav

Yorum

• Kahe: "Tecrübemi kullanacağım"

Gençlerbirliği'nin Alman ekibi Borussia Monchengladbach'tan transfer ettiği Brezilyalı golcü Kahe, sağlık kontrolünden geçti. Yıldız futbolcu; "Tecrübemi Gençlerbirliği'nin başarısı için kullanacağım" dedi..

----------

Lemi & Co. Brezilya tatilinde bizimde ilgilenip nerdeyse transfer ettigimiz biri.

Merak ediyorum simdi sonu ne olacak. Genclerden sonra ?
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• fatih bugün yaptığı açıklamayla fenere gidebileceğini dolaylı da olsa açıkladı.Özellikle ben profosyonel bir oyuncuyum karar zenit'in demesi her şeyi açıkladı.Fatih de bi yönde kendine göre haklı ne yapabilirki çok sevdiği trabzonspor kulübü devreden çıktı zorla kendini transfer ettiremez fener onun son şansı artık yoksa zenitin paf takımıyla antrenmana çıkar
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• "Trabzonspor, benim futbola başladığım, uzun süre formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım bir kulüp."
                                Fatih Tekke'nin forurumdada yer alan 24.08.2007 tarihli açıklamasından bir cümle,

Ama ben bu cümlenin şöyle olmasını isterdim:"Trabzonspor benim gönül verdiğim takım,ben öncelikle Trabzonspor'luyum."

Fatih Tekke Fenerbahçeye hayırlı olsun, ama önümüzdeki sene tesislere gelip beni alın diye ağlamasın.

Bkz.Tolga Seyhan
                                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X