İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bazi renkdaslar fatih tekke yaslanmis okadar para etmez diyolar yahu gecen senelerde ben baska takimimi izledim? neden bahsediyonuz fatih tekke tek forvet oynamasina ragmen 2 sezonda 50 gol atmis adam bu takimin yarisidir o eger oyle bi haber varsa insallah olur..
Haci Fatih Insallah doner yuvasina baba adam baba!
su faruk bayar ismini az yazmadim su topice ey gidi!İnsan ol evlat!
Yorum
-
Fatihi bi sene önce satıp bi sene sonra hemen hemen aynı paraya almaya çalışmanın nasıl bir mantıklı açıklaması olabilir eyyy nuri açıkla bana?
benim aklıma tek cevap geliyor ; ''tükürdüğünü yalamak'' ancak yalamak için gayret gösteriyorsunuz ya onu bile beceremiyorsunuzVasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
cavcav enginede 5 milyon ister onun her oyuncusu 5 milyonİlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleengin baytar,herenven de oynayan isveçli oyun kurucu tom caluwe (1 ay önce prensipte anlaşmıştık) ve prica bu transferlerle seyri güzel bir futbol ve şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen bir ts oluşur
Yorum
-
tabiki fatihin Trabzona kattıkları tartışılmaz ama unutulmaısn fatih te trabzonla vardı neden milli takımda başarılı olamıyor duİlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazi renkdaslar fatih tekke yaslanmis okadar para etmez diyolar yahu gecen senelerde ben baska takimimi izledim? neden bahsediyonuz fatih tekke tek forvet oynamasina ragmen 2 sezonda 50 gol atmis adam bu takimin yarisidir o eger oyle bi haber varsa insallah olur..
Haci Fatih Insallah doner yuvasina baba adam baba!
su faruk bayar ismini az yazmadim su topice ey gidi!
neden zentte bişe yapamdı çünkü orda onla beraber bi gökdeniz yattara hüso yoktu
bunuda göz ardı etmeyelim
fatih e 5 milyon euro vereceğimize ii bi orta saha alsak daha ii değilmidir gerçi fatih 7.5 edio
Yorum
-
engine o kadar para demez cavcavİlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecavcav enginede 5 milyon ister onun her oyuncusu 5 milyon
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
F.Bahçe fiyat yükseltti
Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Rusya'nın Zenit takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke için girişimlerini sürdürüyor.
Sarı lacivertli kulüp, Fatih Tekke'nin bonservisi için 7.5 milyon Euro'yu peşin olarak isteyen Zenit St. Petersburg kulübüne bu hafta içinde 6 milyon Euroluk bir teklif yaptı. Bu teklifin ardından Rus kulübünün vereceği cevabı bekleyen Fenerbahçe yönetimi Fatih Tekke'yi bir an önce kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.
Ancak Fenerbahçe'nin Fatih için ısrarcı olduğunu gören Rus ekibi ise işi oldukça ağırdan alıyor. Zenit'in yöneticilerini işi ağırdan almalarının bir diğer sebebi ise ligde yaptıkları şampiyonluk mücadelesi. Ligde 37 puan ile 2. sırada bulunan Zenit St. Petersburg Cumartesi günü 22. hafta maçında deplasmanda Samara ekibi ile karşılaşacak.
Fenerbahçe ayrıca daha önce anlaşmaya vardığı AZ Alkmaar'ın golcüsü Danny Kovermars'ı ise beklemeye aldı. Fatih Tekke transferi gerçekleşmemesi durumunda sarı lacivertli yönetim Kovermars'ı bir kez daha gündemine alacak
Yorum
-
ezikler sitelerinde kampanya başlatmış özer içinİlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=WG7T1p8B6LY
şu futbolcuyu izleyelinde yattaradan farkı var mı söyleyin
(izlediğiniz oyuncu trabzonlu ve trabzonsporludur)
keşke bizimkiler alsa ama emin olun gündemlerinde bile yokdur . hatta ziya doğan belkide böyle bir futbolcu olduğunu bilmiyordur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum