Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takimin acilen transfere ihtiyaci var yoksa bu sene yine 4. oluruz gecen seneden bir farki yok baskanda hala Aralikta adayligi dusunuyorFatihi fenere kaptirdiktan sonra orda durmanin manasi yok

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ali güzeldal büyükşehir belediye de kadroya giremiyoki ts de kadroya girsin
      ali güzeldal sakat kardeşim bilip bilmeden yorum yapma

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ersen ok fakat digerlerınden bir b..... olmaz!!!!takımın gol sıkıntısı ortada kalıtelı bırını almamız lazım . umut cok genc onla olmuyor anca ıyı bır forvetın yanında 2.futbolcu olur. alınabılırse iyi bir yabancı o prıcamı ne gelmesın daha ıyı bırı alınmalı. tekke olabılır kı onu alabılceklerını sanmıyorum.ozaman yerlı alıncak en iyi transferler başta semih ve serhat akın olmazsada ıbrahım akın ve gokhan gülecdir!!!!
        Umut Bulut gokhan gulecten 5 kat daha iyidir bize Istanbuldan topcuya gerek yok ama takima acilen kaliteli golcu lazim

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ali güzeldal büyükşehir belediye de kadroya giremiyoki ts de kadroya girsin
          sakatlığı var diye biliyorum
          sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
          Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ali güzeldal sakat kardeşim bilip bilmeden yorum yapma
            emin misin?biraz basını takip et abdullah avcı ali güzeldal için kendisini toparlaması lazım dedi yoksa kadroya giremez dedi kaynak:trt futbolfutbol programı
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umut Bulut gokhan gulecten 5 kat daha iyidir bize Istanbuldan topcuya gerek yok ama takima acilen kaliteli golcu lazim
              keske daha kalıtelısı alınsa . ama ben o mehmet cakır prıca yerıne gökhan güleç semih ıbrahım akın
              ve serhatı tercıh ederım
              bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• okudugum kadariyla silva cottbusta oynamis,cottbusta oynamis futbolcudan bize pek hayir gelmez diye düsünüyorum..prica daha iyi bence..noldu fiyati mi yükseldi bunun ? vaz mi gectiler

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  keske daha kalıtelısı alınsa . ama ben o mehmet cakır prıca yerıne gökhan güleç semih ıbrahım akın
                  ve serhatı tercıh ederım
                  Gökhan güleç ve semihmi???? Ne zaman öğreneceksiniz bu futbolu acaba...
                  Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    okudugum kadariyla silva cottbusta oynamis,cottbusta oynamis futbolcudan bize pek hayir gelmez diye düsünüyorum..prica daha iyi bence..noldu fiyati mi yükseldi bunun ? vaz mi gectiler
                    katılıyorum prica her hafta gol atarsa zor alırlar bi bu haftayı boş geçti alınmasından yanayım
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• serhat akın la ersen yanyan guzel olurdu

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökhan güleç ve semihmi???? Ne zaman öğreneceksiniz bu futbolu acaba...
                        sanırım benı yanlıs anladın . ben dedım kı keske daha ıyılerı alınsa fakat ben onlarada razıyım . o cakır dallamasını almasınlar ve prıcayı!
                        bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• semih neysede gülecte is yok bence

Yorum

• bız sol acık aramıyozmu biri ibrahım akın ıste forvetede serhatı alırız ayrıca 2 futbolcuda forvet ve kanatlarda oynayabılen futbulcu . bence super olur!yonetım 2 sını alsın ozaman yonetmın alınnda operım!

Yorum

• bosuna tartismaya gerek yok bunlar bonservisi elinde olan adamida alamazlar

Yorum

• İbrahim'i bjk bırakmaz, Semih zaten gelmesin, Gökhan iyi olacak gibiydi ama bizde de var genç yetenekler, Serhat'ın Trabzon'a geleceğini zannetmiyorum. Bize Tekke gibi bir oyuncu lazım, ya yetiştireceğiz ya da bir yerlerden bulacağız. Yukarıdakilerden hiçbiri uymuyor bu tanıma alırsak boşuna almış oluruz...
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X