Bu takimin acilen transfere ihtiyaci var yoksa bu sene yine 4. oluruz gecen seneden bir farki yok baskanda hala Aralikta adayligi dusunuyorFatihi fenere kaptirdiktan sonra orda durmanin manasi yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ali güzeldal sakat kardeşim bilip bilmeden yorum yapmaİlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali güzeldal büyükşehir belediye de kadroya giremiyoki ts de kadroya girsin
Yorum
-
Umut Bulut gokhan gulecten 5 kat daha iyidir bize Istanbuldan topcuya gerek yok ama takima acilen kaliteli golcu lazimİlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersen ok fakat digerlerınden bir b..... olmaz!!!!takımın gol sıkıntısı ortada kalıtelı bırını almamız lazım . umut cok genc onla olmuyor anca ıyı bır forvetın yanında 2.futbolcu olur. alınabılırse iyi bir yabancı o prıcamı ne gelmesın daha ıyı bırı alınmalı. tekke olabılır kı onu alabılceklerını sanmıyorum.ozaman yerlı alıncak en iyi transferler başta semih ve serhat akın olmazsada ıbrahım akın ve gokhan gülecdir!!!!
Yorum
-
sakatlığı var diye biliyorumİlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali güzeldal büyükşehir belediye de kadroya giremiyoki ts de kadroya girsinsen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
emin misin?biraz basını takip et abdullah avcı ali güzeldal için kendisini toparlaması lazım dedi yoksa kadroya giremez dedi kaynak:trt futbolfutbol programıİlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali güzeldal sakat kardeşim bilip bilmeden yorum yapmaTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
keske daha kalıtelısı alınsa . ama ben o mehmet cakır prıca yerıne gökhan güleç semih ıbrahım akınİlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Bulut gokhan gulecten 5 kat daha iyidir bize Istanbuldan topcuya gerek yok ama takima acilen kaliteli golcu lazim
ve serhatı tercıh ederımbu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
Gökhan güleç ve semihmi???? Ne zaman öğreneceksiniz bu futbolu acaba...İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeske daha kalıtelısı alınsa . ama ben o mehmet cakır prıca yerıne gökhan güleç semih ıbrahım akın
ve serhatı tercıh ederımBazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
katılıyorum prica her hafta gol atarsa zor alırlar bi bu haftayı boş geçti alınmasından yanayımİlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokudugum kadariyla silva cottbusta oynamis,cottbusta oynamis futbolcudan bize pek hayir gelmez diye düsünüyorum..prica daha iyi bence..noldu fiyati mi yükseldi bunun ? vaz mi gectilerTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
sanırım benı yanlıs anladın . ben dedım kı keske daha ıyılerı alınsa fakat ben onlarada razıyım . o cakır dallamasını almasınlar ve prıcayı!İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan güleç ve semihmi???? Ne zaman öğreneceksiniz bu futbolu acaba...bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
bız sol acık aramıyozmu biri ibrahım akın ıste forvetede serhatı alırız ayrıca 2 futbolcuda forvet ve kanatlarda oynayabılen futbulcu . bence super olur!yonetım 2 sını alsın ozaman yonetmın alınnda operım!bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
İbrahim'i bjk bırakmaz, Semih zaten gelmesin, Gökhan iyi olacak gibiydi ama bizde de var genç yetenekler, Serhat'ın Trabzon'a geleceğini zannetmiyorum. Bize Tekke gibi bir oyuncu lazım, ya yetiştireceğiz ya da bir yerlerden bulacağız. Yukarıdakilerden hiçbiri uymuyor bu tanıma alırsak boşuna almış oluruz...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum