Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursa'da bir sol bek var Yenal Tuncer 85'li. O çocuğa dikkat etmemiz lazım. Adından söz ettirdi geçen hafta
    Mustafa keçeli örneği önümüzde tek maçlık adamlara hayır

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nasıl huseyın musa celo serkan hasan ferhatı koruyabılırsınkı . onlar bızım takımın buyuklugun tasıyacak adamlar değil! bız hala mehmet cakır orhan akları almaya calısyorsak vay halımıze! daha coooooooooook bekleriz sampıyon olmayı. once bız huseyın celo hasan ferhat musa serkandan kurtulmalıyız
      benim gördüğümü başka bir taraftarda görüyor mu diye düşünüyordum seni gördüm çok sevindim.Düşünün Hüseyin 1. lig(2. lig A)de samsunsporda eskişehirsporda malatyasporda oynadığını hiçde sırıtmaz,takıma yaptığı katkı bizdeki gibi olur ,yine yavaş oynar yine şut çekemez(hüseyinin şut çektiği bir maç görmedim göremedim göremeyeceğim),pas atamaz,yediği çalımın haddi hesabı olmaz.Nasıl milli takıma çağırılıyor anlamıyorum,ben olsam halısaha maçına çağırmam.Hüseyin iyi bir Trabzonspor'lu olabilir ama futbolcu olamaz.ayni şey diğer gereksizler içinde geçerlidir.
      sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
      Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Bak aka5 kardeşim;

Kullandığın kelimelerin hakaret olup olmadığını farkedemeyecek kadar heyecanlı, ya da farketmek istemeyecek kadar yanlı olduğunu görüyorum.
        Gerçek herkese göre farklıdır, sen bugün başkalarının düşüncelerine saygı göstermezsen yarın da başkaları sana göstermez.
        Benim yazımda senin belirttiğin gibi Ali'den Veli'den bahsedilmiyor. Yalnızca o formayı giyen her oyuncunun belli bir saygıyı hakettiğinden bahsediyorum. Hatta daha da ötesi, rakip formaları giyen oyunculara da saygı duymak durumundayız.
        Sen o kullandığın ifadeleri o kişilerin yüzüne söyleyebilir misin?
        Söylerim diyorsan seninle anlaşma ihtimalimiz yok, söyleyemem diyorsan o zaman burada da yazmayacaksın.
        Burası senin günlüğün değil çünkü.
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• akşam 22:15 de tv8 de sağduyu programının konuğu nuri albayrak...futbol terörü konuşulacak
          sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
          Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• bu senede bişey olacağı yok anladığım kadarıyla yaw 5 senede bir adamakıllı forvet alamayan bir takımız bunun nuri albayrak la falan alakası yok sanırım bizim başkanların hepsi transfer konusunda bilgisizler
            bu arada nuri başkan gönderilmesi gereken futbolcuları göndermek yerine takımdaki en iyi adamları satma konusunda oldukça başarılı musampa jefferson tayfası varken stepanaovu sattı şimdi de asıl sorun bu bence başkan bu kulubu şirket gibi yönetiyo futbolcularada ticari bir malmış gibi bakıyo ederini buldu mu direk satıyo kolay gele başkan
            Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• kar edebilsek bari.Stayıyoruz ama yine içerdeyiz.Bu şirket batacak böyle giderse.Hani baktığıız zaman musampa jun ve jefferson belirli bi kalitesi olan fakat bize şu anda hiç bir faydaları olmayan adamlar.
              Bu adamların satılmaması bir gazetede çıkan haberin doğruluğu konusunda kafamızda soru işaretleri olmasına yol açıyor elbette.Acaba bu adamları oynatmayan ziya doğan mı gidecek ya da gitme ihtimali olduğu için mi bu adamlar hala bekletirliyor.Eğer bu adamları bir şekilde satma uğraşısındaysak zamanımız epey bi daraldı ve elde kalırlarsa alacakları yüzünden epey bi giderimiz daha olacak.Zararın enresinden dönersek kar mıdır acaba:P

Bu arada Mehmet çakır ve orhan ak ları almaya çalışıyor diyen arakadaşa Mehmet çakırı tekrar seyretmesini tavsiye ederim.Orhan Ak konusunda kesinlikle katılıyorum fakat Mehmet çakır çok iyi adam eksiltebilen ve çok yi topu dikine oynayan bi adam.
              Hüseyin konusunda kesinlikle Ts forması altınadaki hiçbir futbolcunun hak etmediği ifadeleri kullanna arkadaşımızın da önyargılarından kurtularak orda burda duyduğu laflardan hareketle değil biraz dad iyi niyetle olaylara bakmasını tavsiyeediyorum.Zira Bahsi geçen şahıs hem kaptanımızdır hem de milli takım formasını sırtına geçirmiş bizi orada başaryla temsil etmektedir.Şimdi ikinci ya da üçüncü ligde benzer özelliklerde adam mı bulamadılar da Hüseyin i o takıma aldılar diye sormak lazım
              En son bakigokhan tarafından düzenlendi; 21.08.2007, 15:59.
              "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• aka5 nickli arkadaş!
                Hüseyin'i nasıl böyle eleştirebiliyorsan inan ya futboldan anlamıyorsun, ya da Trabzonspor'lu değilsin...
                Şu anda Hüseyin'i Türkiye'de hangi takıma sorsan kadronuzda olmasını istermisiniz diye kim hayır der...
                Milli Takım formasını halen giyen bir futbolcuyu, yani Türk Pasaportu taşıyan milyonlarca futbolcu arasından milli formayı giyebilen bir futbolcuyu hangi bilgi ve birikime sahip olarak böyle eleştirebiliyorsun şaşırıyorum...
                Gerek Trabzonspor'uma gerek Milli Takıma teknik direktörlük yapmış onca insan futbolu bilmiyor bir sen biliyorsun...
                Daha fazla uzatmama gerek yok yukarıda verdiğin cevaplardan uzun yazmamın bir anlamı olmadığını görebiliyorum.
                Son olarak değil Trabzonspor forması ile maçta sakatlanan bir oyuncuyu, yolda yürürken ayağını kıran bir insana bile oh iyi olmuş denmez...
                Önce bazı şeyleri öğrenelim, insanlık gibi, ondan sonra burda gelip yazalım...
                Kırdıysam kusura bakma...
                Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
                Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
                El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..

Yorum

• [QUOTE=bakigokhan;916818]kar edebilsek bari.Stayıyoruz ama yine içerdeyiz.Bu şirket batacak böyle giderse.Hani baktığıız zaman musampa jun ve jefferson belirli bi kalitesi olan fakat bize şu anda hiç bir faydaları olmayan adamlar.
                  Bu adamların satılmaması bir gazetede çıkan haberin doğruluğu konusunda kafamızda soru işaretleri olmasına yol açıyor elbette.Acaba bu adamları oynatmayan ziya doğan mı gidecek ya da gitme ihtimali olduğu için mi bu adamlar hala bekletirliyor.Eğer bu adamları bir şekilde satma uğraşısındaysak zamanımız epey bi daraldı ve elde kalırlarsa alacakları yüzünden epey bi giderimiz daha olacak.Zararın enresinden dönersek kar mıdır acaba:P

Bu arada Mehmet çakır ve orhan ak ları almaya çalışıyor diyen arakadaşa Mehmet çakırı tekrar seyretmesini tavsiye ederim.Orhan Ak konusunda kesinlikle katılıyorum fakat Mehmet çakır çok iyi adam eksiltebilen ve çok yi topu dikine oynayan bi adam.
                  Hüseyin konusunda kesinlikle Ts forması altınadaki hiçbir futbolcunun hak etmediği ifadeleri kullanna arkadaşımızın da önyargılarından kurtularak orda burda duyduğu laflardan hareketle değil biraz dad iyi niyetle olaylara bakmasını tavsiyeediyorum.Zira Bahsi geçen şahıs hem kaptanımızdır hem de milli takım formasını sırtına geçirmiş bizi orada başaryla temsil etmektedir.Şimdi ikinci ya da üçüncü ligde benzer özelliklerde adam mı bulamadılar da Hüseyin i o takıma aldılar diye sormak lazım[/QUOT

kecelı dedın adam kac gol atmıs suana kadar ??? ben o adamı 3 senedır bılıyorum adam tamamen kazma umutun yanına bıtane daha umut gelmıs olacak. once adam gıbı bır forvet alallım sonra yanına umutmu oynucak yoksa mehmet mı farketmez umutta veya gelende yanında pişer . sade umutla bu ıs olmaz !!mehmet cakırlada!
                  bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• İlk olarak BordoMavi Sevda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aka5 nickli arkadaş!
                    Hüseyin'i nasıl böyle eleştirebiliyorsan inan ya futboldan anlamıyorsun, ya da Trabzonspor'lu değilsin...
                    Şu anda Hüseyin'i Türkiye'de hangi takıma sorsan kadronuzda olmasını istermisiniz diye kim hayır der...
                    Milli Takım formasını halen giyen bir futbolcuyu, yani Türk Pasaportu taşıyan milyonlarca futbolcu arasından milli formayı giyebilen bir futbolcuyu hangi bilgi ve birikime sahip olarak böyle eleştirebiliyorsun şaşırıyorum...
                    Gerek Trabzonspor'uma gerek Milli Takıma teknik direktörlük yapmış onca insan futbolu bilmiyor bir sen biliyorsun...
                    Daha fazla uzatmama gerek yok yukarıda verdiğin cevaplardan uzun yazmamın bir anlamı olmadığını görebiliyorum.
                    Son olarak değil Trabzonspor forması ile maçta sakatlanan bir oyuncuyu, yolda yürürken ayağını kıran bir insana bile oh iyi olmuş denmez...
                    Önce bazı şeyleri öğrenelim, insanlık gibi, ondan sonra burda gelip yazalım...
                    Kırdıysam kusura bakma...
                    soyle gslı bjklı fblı adamların arasında sanırım hıc mıllı mac bakmadın!huseyın oyuna girdı zaman ben bılıyorum . adama demedıgı bırakmıyolar. huseyın bu ozellıklerıyle anca antalyasporda oynar . bızım buyuklumuzu kaldırcak topcu değil. sen hıc mac bakmıyorsun Allah askına 2 pas yapmasını bılmeyen adam. bosta adam varken gıdıp marke olan adama top atan adam nasıl hala oynayabılıyor.sadece hakeme ıtıraz etmeyı bılıyor . bence buhafta huseyıne soyle dıkkatlı bı bak . tamam trabzonsporluluguna bısey demıyorum ama adam bızım takımda oynucak adam değil.keske huseyını bjk fb gs veya yurtdısından ısteselerde bızde satsak takım rahata ulascak ayrıca buna hasan ferhat musa serkan celaleddın dahıl!
                    bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• yav bu Hüseyin karşıtlarına kıl oluyorum.. sanki dünyanın en büyük kulübüyüzde Hüseyin bize yetmezmiş.

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mustafa keçeli örneği önümüzde tek maçlık adamlara hayır
                        Alalım demedim zaten sadece oyuncuyu dikkatle takip etmeke gerek. Herkes övgüyle sözediyor Kaygılarınıza katılıyorum
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

soyle gslı bjklı fblı adamların arasında sanırım hıc mıllı mac bakmadın!huseyın oyuna girdı zaman ben bılıyorum . adama demedıgı bırakmıyolar. huseyın bu ozellıklerıyle anca antalyasporda oynar . bızım buyuklumuzu kaldırcak topcu değil. sen hıc mac bakmıyorsun Allah askına 2 pas yapmasını bılmeyen adam. bosta adam varken gıdıp marke olan adama top atan adam nasıl hala oynayabılıyor.sadece hakeme ıtıraz etmeyı bılıyor . bence buhafta huseyıne soyle dıkkatlı bı bak . tamam trabzonsporluluguna bısey demıyorum ama adam bızım takımda oynucak adam değil.keske huseyını bjk fb gs veya yurtdısından ısteselerde bızde satsak takım rahata ulascak ayrıca buna hasan ferhat musa serkan celaleddın dahıl!
                          hüseyin olmasın bu takım idmana çıkmaz diyor musa büyük

vahid halilhodziç stepanov'un hüseyini zidane benzetmesi üzerine gülen gazetecilere neden gülüyorsunuz futboldan anlayan herkes hüseyinin ne kadar faydalı olduğunu anlar dedi

fatih terim zaten formalite icabı alıyor onu kadroya

rubin kazanda trabzonspora hüseyin üzerinden yardım etmeye çalışıyor dimi

bunların hepsi küçük topçu alametleri dimi

zaten küçük topçulara talip olunulur ve herkes küçük topçuları eleştirir dimi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alalım demedim zaten sadece oyuncuyu dikkatle takip etmeke gerek. Herkes övgüyle sözediyor Kaygılarınıza katılıyorum
                            gs maçını seyrettim bahsettiğin çocukda kesin gelecek var ..heleki bizim gibi kafaya pas görmeyi hayal etmeyi bile unutmuş taraftarlar için....
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hüseyin olmasın bu takım idmana çıkmaz diyor musa büyük

vahid halilhodziç stepanov'un hüseyini zidane benzetmesi üzerine gülen gazetecilere neden gülüyorsunuz futboldan anlayan herkes hüseyinin ne kadar faydalı olduğunu anlar dedi

fatih terim zaten formalite icabı alıyor onu kadroya

rubin kazanda trabzonspora hüseyin üzerinden yardım etmeye çalışıyor dimi

bunların hepsi küçük topçu alametleri dimi

zaten küçük topçulara talip olunulur ve herkes küçük topçuları eleştirir dimi
                              neyse daha fazla konusmak ıstemıyorum bız bu adamları satıp yerıne 2 teknık topcu alsak adam gıbı bak bakalım takım nasıl cosuyor. gokdenız yattara ceyhun pas attıgında napcanı sasıran alakasız yerlere top atan pas atmayı bılmeyen topcular . suan emınkı onların oynadıgı topu az cok surda oynucak bussuru adam var hatta paf yeter onlarda aynı ısı yapar. bıze sadece kosan adam değil ayırca pas yapabılen oyunu okuyabılen topcu lazım !!!! huseyın ve saydığım dıger topcuların hala ıyı topcular oldugunu ıdda edıyorsanız daha bız 24 sene daha beklerız!neyse sızlerı kırdıysam ozur dılerım fakat bu adamlar bızım takıma yakısmıyor!

Yorum

neyse daha fazla konusmak ıstemıyorum bız bu adamları satıp yerıne 2 teknık topcu alsak adam gıbı bak bakalım takım nasıl cosuyor. gokdenız yattara ceyhun pas attıgında napcanı sasıran alakasız yerlere top atan pas atmayı bılmeyen topcular . suan emınkı onların oynadıgı topu az cok surda oynucak bussuru adam var hatta paf yeter onlarda aynı ısı yapar. bıze sadece kosan adam değil ayırca pas yapabılen oyunu okuyabılen topcu lazım !!!! huseyın ve saydığım dıger topcuların hala ıyı topcular oldugunu ıdda edıyorsanız daha bız 24 sene daha beklerız!neyse sızlerı kırdıysam ozur dılerım fakat bu adamlar bızım takıma yakısmıyor!
                                O zaman ben sana takımın bütün oyuncularında 1 kusur buluyim

ronaldo dada kakadada herkeste bi kusur var

herkes sövüo bnde söviim mantığı yanlış

sana bişe diyim DAHA İYİSİ YAPILANA KADAR EN İYİSİ BU renkdaş biz bu adamları desteklemezsek daha şampiyonluğu çok bekleriz

bu arada özür dileyecek bişe yapmadın sen kendi fikrini söyledin bende bana göre yanlış olan yerleri eleştirdim

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X