7.5 milyon verilmez.... gerek yok... sonra 2 sene kendimizi toplamaya uğraşırız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gelmek istiyor benim Fatih'îm =(( Fatih'imiz yıpranıyor =((
Seni çok seviyoruz Fatih!! Çook!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
YAvv abrahamovic yatiylan birlikte bogazdaymis tatil yapiyormus.BMN olarak bi ziyaret etsek onu belki kaynak yaratir bize
))
BOMBA HABER : FLAS FLAS FLAS!!!!!!!!! HERTA BERLIN DEN TEKKEYE COK AMA COK CIDDI BIR TEKLIF GELMIS....ERKEK ADAMIN TUTTUGU TAKIM NÜFÜS CÜZDANIN DA YAZAR,BEN [TRABZON]SPORLUYUM...
Yorum
-
Ali Sami Yen'de koro halinde edilen küfürleri unutmadık Fatih'e ! Önce adam olsunlar sonra futbolcu istesinler!
O'nun adı Fatih Tekke! Sağı solu oynamaz!!! O kadar..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Katilmiyorum 6 milyon euroya geri alinabilir stepanovu satarak 3.5 milyon euro bir gelir geldi ondan baskada transfer yapmadik 2.5 milyon euro her sartta verebiliriz zaten istasyon ihalesinden bir gelirde gelecek ayrica Fatih Tekkeli bir Trabzonspor yeni bir heyecanla sampiyon olur veya sampiyonlar ligine kalirsa gelecek geliri dusununİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7.5 milyon verilmez.... gerek yok... sonra 2 sene kendimizi toplamaya uğraşırız...
Yorum
-
Cepten para çıkmayacak.. zenit ten aldığını geri versinler yeterİlk olarak Sythn_MoLL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben size bisey diyeyim mi , neysa vazgectim demiyrim ....... yada diyeyim Fatih gelmis 30 yasina .... PARA PARA PARAAAA Anladiniz SIZ onu!!!
Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
aynen.................İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerta'ya gitse de hepimiz rahatlasak.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
haklisin ... Biz alamiyacaksan Tekkeyi insallah yine Avrupada kalir da , nasil ki Metin Oktay dendimi akla ilk galatasaray ayni sekilde hakan sukur dendimi yine galatasaray geliyorsa ,FATIH TEKKE dendimi de TRABZONSPOR dan baska takim gelmez...İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCepten para çıkmayacak.. zenit ten aldığını geri versinler yeter
ERKEK ADAMIN TUTTUGU TAKIM NÜFÜS CÜZDANIN DA YAZAR,BEN [TRABZON]SPORLUYUM...
Yorum
-
Tekke 4.5 milyon Euro'ya anlaştı
Pazar günü Zenit'in Tom Tomsk'u 2-1 yendiği maçla ilgili gelişmeleri sunan Rus Devlet Radyosu Kanal 1, "Maçtan iki gün önce Tom maçında görev verileceği belirtilen Fatih Tekke oynatılmadı. Fatih Tekke'nin Dick Advocaat ile kavga ettiği için oynatılmadığı bilgisini aldık. Fatih Tekke'nin takım arkadaşlarına 4.5 milyon euro'ya Fenerbahçe ile anlaştığını
söylediğini öğrendik" dedi.
Fatih Tekke'nin Fenerbahçe ile anlaştığını Türkiye'ye ilk duyuran gazete Fotomaç, bu transferde yaşanan son dakika gelişmelerini aşama aşama okurlarına duyurmaya devam ediyor. Moskova muhabirimiz Bayram Aslan, Fatih Tekke, Zenit ve Fenerbahçe üçgeninde yaşanan flaş gelişmeleri dün de saat saat Fotomaç okurları için araştırdı, büyük bir gizlilik içinde yürütülen bu transferin perde arkasını gün ışığına çıkardı. Moskova'da yayın yapan Rus devlet radyosu Kanal 1, Zenit'in Tom Tomsk'u 2-1 yendiği maçın detaylarını dinleyicilerine sunarken şu çarpıcı bilgilere de yer verdi:
"Maçtan 2 gün önce Fatih Tekke'yi Tom maçında oynatacağını belirten teknik direktör Dick Advocaat'ın Fatih'i oynatmaması şaşırtıcı. Tekke'nin Advocaat ile kavga ettiği için kadroya alınmadığı belirtiliyor. Ayrıca Fatih'in, Tom Tomsk maçından önce takımdaki en yakın arkadaşı Arshavin'e "Fenerbahçe ile 4.5 milyon euro'ya anlaştım. Artık veda vakti. Benim için Zenit defteri kapandı. İmza için İstanbul'a gideceğim. Ne hocam ne de başkanım takımda yaşadığım sorunlarımı çözdü. Burada çok mutsuzum." Moskova Devlet Radyosu Kanal 1'in bu haberi, Rusya'da bomba etkisi yarattı.
Kursenko sonunda ikna oldu
FATİH Tekke için "Bizi şampiyon yapmadan bir yere gidemez" diyen Zenit Başkanı Kursenko, "Fatih Tekke takımdan ayrılmayı kafasına koymuş, yapacak bir şey yok" açıklamasını yaptı. Bu arada Fenerbahçe yönetiminin de Zenit'in Fatih için istediği 7.5 milyon euro bonservis bedelini vermeyi kabul ettiği öğrenildi. Yıldız oyuncunun hafta sonuna kadar İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Bayram ARSLAN
Alin iste bu nedir ya bu kolpa basinin derdi nedir... adam az önce diyorki yok bir gelisme . sonrasinda cikan habere bak bugunun haberi yani gazete fotomac gerciERKEK ADAMIN TUTTUGU TAKIM NÜFÜS CÜZDANIN DA YAZAR,BEN [TRABZON]SPORLUYUM...
Yorum
-
Fotomaç.. Allah sizi ıslah etsin.. İzlemediniz mi Star'ı ? Tanıyamadınız mı Fatih'in sesini.. Reziller!!!!!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum