ya bosverin onun ne oldugunu yazdiklarinla kendisini anladiyor onun gibiler sanal alem krali ama yüz yüze gelemiyorlar cünkü onlarda öyle yürek yok okyanis bak adresimi burada veririm ama kurallaa aykiri bak google gir orda nickimi ver orada bir sayfaya üyeydim orada adresim ve tel yaziyor onu senin gibi kus beyinli sanal kralina verdim o cesaret edemedi bakalim sen edebilecekmisin benim adresim ve telefonum gercek sizler gibi sanal kahramani degilim kus beyni neyse sen simdi kendini antuda kahraman edersin angut
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gerçekten ezikmiş. Ezik ezikliğini gösterdiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bunu kuş kadar beynı olan biri bile yapmaz yaİlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayağımızın dibine köpek gibi gelip küfür etmekten başka bir şey bilmeyen aciz insan tabi ki ezik kafalıdan başka bir şey değildir.guş beyinlidir!
o küfürlerin hepsini sana iade ediyorum guş beyinli!
varmı trabzonlu hacker antu.yu hacklesin dicem ama bize yakışırmı
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Gerçekten camia olarak psikolojileri bozuk...Anlamakta güçlük çekiyorum...Birilerinin Fatih Tekke yi uyandırması gerekiyor...O camianın kapısından içeri girdiği gün bitecek gözümüzde..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
ya köln de bile adamlar korkularina son maclarinda kiliseye girdiler karsi taraf gittiginde biz buradayiz siz neredesiniz diye cesaret !!!! gösterdilerYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bobadilla'nın işi bitiyor
TRABZON'da yönetim transfer harekatına geçti. Bordo-Mavili yöneticilerin, Brezilya'nın Boca Juniors takımında oynayan Paraguay Milli Takımı'nın kalecisi Bobadilla'yla 3 yıllığına anlaşmaya vardığı öğrenildi. Paraguaylı kalecinin yıllık 500 bin euro alacağı bildirildi. Bu arada Aalborg'lu Prica'nın transferi ise beklemeye alındı.
kaynak:takvimGerçekçi Ol İmkansızı İste...
Yorum
-
yeni bişey değil,haberini vermiştim...İşi bitti...Neyi beklediklerini de anlamıyorum açıklamak için...Neyse çok gerildim...İlk olarak tolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBobadilla'nın işi bitiyor
TRABZON'da yönetim transfer harekatına geçti. Bordo-Mavili yöneticilerin, Brezilya'nın Boca Juniors takımında oynayan Paraguay Milli Takımı'nın kalecisi Bobadilla'yla 3 yıllığına anlaşmaya vardığı öğrenildi. Paraguaylı kalecinin yıllık 500 bin euro alacağı bildirildi. Bu arada Aalborg'lu Prica'nın transferi ise beklemeye alındı.
kaynak:takvim"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
transfer işi bobadilla altan tekke şeklinde olabilir hakikaten..
tekke olmazsa prica şeklinde değişir tablo..
bana ciddi bir takımda yusuf gibi dikine oynayan ceyhunu yedek bırakacak bir oyuncu lazım ama..
ben başkan olunca bakarım artık, öyle ya!
Yorum
-
Haberin ciddiyetine bakarmısınız. Brezilya takımı yazmışlar yılların Arjantinlisi Boca Juniors'a. Dün Can Karyağdı Lig Tv'de maçtan önce sordu Necmi Perekli'ye ama pek bir cevap alamadı. Yönetim çalışıyor gibi laflar dışında. Bobadilla'nın yaptırdığı saçma bir penaltı vardı Copa America'da ve atılmıştı sanırım. Onun dışında pek izleyemedim.İlk olarak tolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBobadilla'nın işi bitiyor
kaynak:takvim
Ayrıca Altan'ı pek istemiyordum yaşından ötürü ama şimdi Yattara sakatlanırsa forvet arkasındaki 3'lü için alternatif olmayacak. Gelirse Altan sola, Gökdeniz sağa çekilebilir.BORDO MAVİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum