Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bosverin onun ne oldugunu yazdiklarinla kendisini anladiyor onun gibiler sanal alem krali ama yüz yüze gelemiyorlar cünkü onlarda öyle yürek yok okyanis bak adresimi burada veririm ama kurallaa aykiri bak google gir orda nickimi ver orada bir sayfaya üyeydim orada adresim ve tel yaziyor onu senin gibi kus beyinli sanal kralina verdim o cesaret edemedi bakalim sen edebilecekmisin benim adresim ve telefonum gercek sizler gibi sanal kahramani degilim kus beyni neyse sen simdi kendini antuda kahraman edersin angut
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Gerçekten ezikmiş. Ezik ezikliğini gösterdi
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ayağımızın dibine köpek gibi gelip küfür etmekten başka bir şey bilmeyen aciz insan tabi ki ezik kafalıdan başka bir şey değildir.guş beyinlidir!
        o küfürlerin hepsini sana iade ediyorum guş beyinli!
        bunu kuş kadar beynı olan biri bile yapmaz ya

varmı trabzonlu hacker antu.yu hacklesin dicem ama bize yakışırmı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Gerçekten camia olarak psikolojileri bozuk...Anlamakta güçlük çekiyorum...Birilerinin Fatih Tekke yi uyandırması gerekiyor...O camianın kapısından içeri girdiği gün bitecek gözümüzde...
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• bosverin böyleleri sanal kahramanlari adi üzerinde kus beyni hastabahceli

Yorum

• ya köln de bile adamlar korkularina son maclarinda kiliseye girdiler karsi taraf gittiginde biz buradayiz siz neredesiniz diye cesaret !!!! gösterdiler

Yorum

• Bobadilla'nın işi bitiyor
                TRABZON'da yönetim transfer harekatına geçti. Bordo-Mavili yöneticilerin, Brezilya'nın Boca Juniors takımında oynayan Paraguay Milli Takımı'nın kalecisi Bobadilla'yla 3 yıllığına anlaşmaya vardığı öğrenildi. Paraguaylı kalecinin yıllık 500 bin euro alacağı bildirildi. Bu arada Aalborg'lu Prica'nın transferi ise beklemeye alındı.
                kaynak:takvim
                Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

• bu ezikbahçelilerin garezleri var galiba.Belediye iyi zehirleyememiş bunları 34.Haftada bunlara sağlam bi zehir vermek lazım anca kurtulurtuz.
                  En son Harun tarafından düzenlendi; 18.08.2007, 13:41. Sebep: argo kelime

Yorum

• İlk olarak tolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bobadilla'nın işi bitiyor
                    TRABZON'da yönetim transfer harekatına geçti. Bordo-Mavili yöneticilerin, Brezilya'nın Boca Juniors takımında oynayan Paraguay Milli Takımı'nın kalecisi Bobadilla'yla 3 yıllığına anlaşmaya vardığı öğrenildi. Paraguaylı kalecinin yıllık 500 bin euro alacağı bildirildi. Bu arada Aalborg'lu Prica'nın transferi ise beklemeye alındı.
                    yeni bişey değil,haberini vermiştim...İşi bitti...Neyi beklediklerini de anlamıyorum açıklamak için...Neyse çok gerildim...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Bobadilla transferi olsa bu sene ilk kez mutlu olacagım ama buda oyalama taktiği gibi geliyor
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• transfer işi bobadilla altan tekke şeklinde olabilir hakikaten..
                        tekke olmazsa prica şeklinde değişir tablo..
                        bana ciddi bir takımda yusuf gibi dikine oynayan ceyhunu yedek bırakacak bir oyuncu lazım ama..
                        ben başkan olunca bakarım artık, öyle ya!

Yorum

• İlk olarak tolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bobadilla'nın işi bitiyor
                          Haberin ciddiyetine bakarmısınız. Brezilya takımı yazmışlar yılların Arjantinlisi Boca Juniors'a. Dün Can Karyağdı Lig Tv'de maçtan önce sordu Necmi Perekli'ye ama pek bir cevap alamadı. Yönetim çalışıyor gibi laflar dışında. Bobadilla'nın yaptırdığı saçma bir penaltı vardı Copa America'da ve atılmıştı sanırım. Onun dışında pek izleyemedim.

Ayrıca Altan'ı pek istemiyordum yaşından ötürü ama şimdi Yattara sakatlanırsa forvet arkasındaki 3'lü için alternatif olmayacak. Gelirse Altan sola, Gökdeniz sağa çekilebilir.
                          BORDO MAVİ

Yorum

• transfer falan edilecegi yok
                            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Altan çok iyi. Mantaliteye göre yani. "46 yaşındaki genç" hocamız takımı 30'luk "gençlerle" doldursun!
                              Bu arada Altan'ın menajeri kim?

Yorum

• ben hala martinezden yanayım kaleci olarak altanın da boşa transfer olacağı gibi bir his var içimde.
                                orta sahada kimi kesecek ki bu adam!bize direk katkı yapacak oyuncu alzım.zaten kadromuz şişik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X