Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alideniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Tekke'yi sarı lacivert formanın içinde görürsem, benim için Trabzonspor artık biter.Ben kadıköyde oturuyorum Fener taraftarının içinde az maç izlemedim,puan kaybetsin diye az dua etmedim yıllardır...

Hele o kaybettiğimiz şampiyonluk yokmu!! Küçücük çocuktum sabah kadar ağladım, büyüdük adam olduk hala ağlıyoruz, içimiz kan ağlıyor!

Sizce Fatih Tekke'yide Fener forması altında gördükten sonra bu takımı tutmanın ne anlamı var? ne anlamı var sürekli üzülmenin? ne anlamı var sürekli ezilmenin? ne anlamı var her maç izleyişde daralıp bunalmanın? Benim takımım şampiyon olamasa bile ben hep arkasındaydım ama bu son olay artık ezik duruma düştüğümüzü ap açık ortaya koyuyor.Yıllardır kendimizi kandırıp duruyoruz artık bıktım ben.

En çok istediğimde şampiyon olduğumuz gece Kazım Koyuncunun ruhuna fatihalar okuyup onunla şampiyonluğu kutlamaktı.Yazık ki bu durumlardayız!

Böyle giderse bizi sadece temel fıkralarıyla,sahaya inen beyinden mahrum piskopatlarla ve gündem değiştirecek cinayetlerle tanımaya devam edecekler.

Ne alakasi var renktas Fatih fenere gitti diye Trabzonsporu mu birakacagiz kimler gitti hic bisey olmadi Fatih fenere gitsede bize bir zarari dokunmaz olan kendisine olur 2 mac sonra yuhalarlar seneyede bedavaya aliriz ayni Tolgadaki gibi.

Yorum

• Arkadaşlar geçmiş olsun şu aşamada Fener'in Fatih'i aldğını düşünüyorum.

Lig tv de izlediğim kadarıyla Alex özellikle Fatih'in alınmasını istemiş.

Olan bizim akıl sağlığımıza ve itibarımıza oluyor maalesef
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Fatih Fener'e gitmez.

Farzedelim gitti başarılı olacağını zannetmiyorum.Bizdeyken özveriyle her maça sakat sakat iğneyle çıkıyordu. Orada sakatlıklardan kurtulup bir türlü oynayamaz.Zenitte olduğu gibi istediği pasları bir türlü alamaz.

Bize gelse de eskiden olduğu gibi gitmeyecek işler.(malum ziya sistemi 9 defansif oyuncu Fatih ve Gökdeniz nasıl olsa golü bulur mantığıyla ilerde bekle, her top fatihe atılsın).
        Kadro epeyce değişti.Bu yeni isimler eskileri gibi Fatih bu takımda ağır abidir her top ona atılmalıdır mantığını kabul etmezler(eskiden Fatih hakkını verirdi bu sistemin).Hüseyin ve Fatih takım içinde bir gruplaşma oluşturur.Fatihle Hüseyin'in yanında olanlar ve olmayanlar diye.

Kısacası "bana göre" Fatih doğru zamanda gönderilmiştir.Ve artık geri gelmesi pek faydalı olmaz.Yanlış olansa Fatih'ten kazanılan paranın iş bilmezlerin elinde çar çur edilmesi.
        Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• fatih fenerde 40 atar ne diyonuz ya
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• baskan ilk defa hayrimiza bir is yapip Fatihi fenerin elinden kapsa mukemmel olurdu ama kendileri tffyle mesguller ama Aralika az kaldi

Yorum

• Bas fatihe parayı getir aralık ayında sana oy yağmazsa bende hiç bişey bilmiyorum ama nerde yönetimde o zeka...
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fatih fenerde 40 atar ne diyonuz ya
                Hic bisey atamaz ne 40 i anelka geldi hicbisey yapamadi Fatih orda Trabzondaki ortamimi bulacak zannediyosun simdiye kadar sadece Trabzonda cok buyuk basarilara imza atti biz ona Sultan Tekke diyoruz insallah oyle bir hata yapmaz

Yorum

• Trabzon'da planlar değişti!

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile giren Trabzonspor'da Sivasspor maçında yaşanan olaylar bütün planları alt üst etti. Takıma takviye yapmayı düşünen yönetim, araya olayların girmesi nedeniyle şimdilik transferi askıya aldı.

Trabzonspor'da Sivasspor maçında yaşanan olaylar transferin de askıya alınmasına neden oldu. Aalborg'dan Prica ve Sivasspor'dan Hayrettin ile ciddi olarak ilgilenen bordo-mavililer, yaşanan olaylar nedeniyle görüşmeleri rafa kaldırdı. Trabzonspor'da özellikle olaylı maç nedeniyle Hayrettin defterinin kapandığı belirtilirken, Prica için ilerleyen günlerde yeniden bir değerlendirme yapılabileceği ifade edildi. Bordo - mavili yönetim, bu futbolcuyu ikna etderken, Aalborg kulübünün istediği yüksek bonservis bedelinde indirim yapmasını bekliyor. Bu arada sol kanat için şu ana kadar hiçbir kulüple anlaşamayan Orhan Ak'ın da yeniden gündeme gelebileceği belirtildi.

ÇAĞDAŞ VE MUSTAFA' YA KESİK
                  Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, sakat futbolcuların iyileşmesi, yeni transferlerin de kendilerini bulması ile önemli isimleri ilk 18 kişilik kadroya almamaya başladı. İlk olarak Mustafa Keçeli'yi 18 kişilik kadronun dışında bırakan Doğan, Shaktar Donetsk' ten alınan Tolga'nın kondisyon eksiğini kapatması ile Çağdaş Atan'ı da ilk 18'den kesti. Ömer Rıza'yı da 18 kişilik kadronun dışında tutan Doğan, her hafta 18 kişilik kadroda bir iki değişiklik yaparak tüm futbolcuların gönlünü almaya çalışıyor. Doğan'ın, oynayamadıkları için moralleri bozuk olduğu öğrenilen Çağdaş, Mustafa ve Ömer Rıza' yı nasıl kazanacağı ise merak konusu. Doğan, daha önce yaptığı açıklamada, oynamayan futbolcularla oynayanlardan daha çok ilgilendiğini belirterek, "Ben onların her zaman hazır olmasını istiyorum. Çünkü her an sıra onlara gelebilir" diye konuşmuştu.

TRABZON' A HİÇ YAKIŞMADI
                  Trabzonpor Kulübü Eski Başkanı Atay Aktuğ, Sivasspor maçında yaşanan olayları değerlendirdi. Yerel bir gazeteye konuşan Aktuğ, herkesin aynaya bakması gerektiğini belirterek, "Bu olaylardan sonra Futbol Federasyonu' nun vereceği karara herkes saygılı olmalı. 5 - 6 senedir bu tip olaylar yaşanmıyordu. Tel örgüler varmış gibi seyirci centilmence sahaya müdahale etmiyordu, sahaya atlamak Trabzon' a yakışmadı. O noktada sahaya giren vatandaşa hemen müdahale edilseydi bunlar yaşanmazdı. Bu tür olayların olmaması için yönetimler, taraftar grupları ile bu olayları halletmiş olması gerekiyordu. Seyircinin futbolculara müdahale etmesi ağır cezalar gerektirir. Hakem tahrik etti demek mazerettir" diye konuştu.

TAKIM OYUNU OYNAYAMIYORUZ
                  Trabzonspor' un kendi iç bünyesini dengede tutması gerektiğini söyleyen Aktuğ, "Suçu hakemde ya da başkasına yöneltmeye gerek yok. Trabzonspor' da bazı iyi isimler var ama takım oyunu yok ve pas yapamıyor. Çok pozisyon veriyor ve gol yollarında sıkıntı çekiyor. Sivas maçında da öyle oldu. Bence takımı ve taraftarı strese sokan bu durum oldu. Trabzon' un normalde iki üç tane daha gol atması lazımdı. Bunu yapabilecek futbolcular var. Teknik adam ve futbolcular takım oyununu bir türlü oturtamadılar. Hangi futbolcunun ne derece oynayabileceği teknik adama diğer konular yönetime bağlıdır. Yönetimin teknik adamla konuşup eksikleri gidermeleri gerekiyor. Şampiyonluk bekleyen büyük bir camia var. Böyle olaylar Trabzon' a hiç yakışmıyor. Bu tür olaylarda olunca karalamak isteyenlere fırsat veriyoruz" dedi.
                  FxY

Yorum

• Fatihi konuşmaya gerek yok, hele hele içinde FB nin bulunduğu cümleler kurmaya hiç lüzum yok.

Giderse ne söylerseniz söyleyin, ama ŞİMDİ DEĞİL!!!!!!
                    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Can Karyağdı'ya göre Trabzonspor'lu bir yönetici bugün Zenit ile pazarlık masasına oturmak için Rusya'ya gitmiş.
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Bence fenere gider.İkinci ALİKemal vakası olur
                        En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 17.08.2007, 15:19.

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Can Karyağdı'ya göre Trabzonspor'lu bir yönetici bugün Zenit ile pazarlık masasına oturmak için Rusya'ya gitmiş.
                          Kardes umutlanmaya gerek yok bunlar bizim bakkal ali amcadan ekmek almak icin bile pazarlik yaparlar ozellikle buyuk baskanimiz holding sahibi insan ekmegi bedava almak icin buyuk caba gosterir.

Yorum

• Trabzon Tekke'nin peşini bırakmıyor!

Fenerbahçe'nin Fatih Tekke transferinde önemli bir yol kat etmesi Trabzonspor'u da harekete geçirdi. Eski futbolcuları Fatih Tekke'nin Türkiye'ye dönmek istediğini bildirmesinden sonra Trabzonspor golcü futbolcuyu Fenerbahçe'ye kaptırmamak için girişimlere başladı.

LİG TV'den Can Karyağdı'nın bildirdiğine göre Trabzonsporlu bir yönetici Rusya'ya giderek Zenit kulübünün yöneticileriyle Fatih Tekke transferi için masaya oturdu. Trabzonspor'un Fatih Tekke'nin bonservis bedeli için Zenit kulübünden indirim istediği öğrenildi.

(Ligtv.com.tr)
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• bu fatih haberleri fenerlileri iyice coşturmuş...ilaç olurmuş...alexle çok iyi anlaşırmış...fatih fener gitmese şu eziklere ne güzel olurdu varya....
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Trabzonspor = Sİgara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X