Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Pricayi alacaklarsa kimseyi almasinlar daha iyi :-(((

Yorum

• pricanın ersenden farkının olmadığını düşünüyorum bize jardel gibi forvet lazım ceza sahası içinden affetmicek

ayrıca gol kralı olmuş bizim gol kralından yana pek şansımız olmadı jun örneği ortada
      Bordomavi.net

Yorum

• DÖRREN ÖPPEN Prica är inte främmande för Turkiet.

Foto: BILDBYRÅN
        Turkisk klubb jagar Prica

”Jag skulle lyssna på allt”

Rade Prica är på väg till turkiska storklubben Trabzonspor. Och han är mycket välkommen.
        – Det vore väldigt roligt om Rade kom hit, säger mittbacken Fredrik Risp.

Rade Prica har haft stora framgångar i danska Ålborg sedan han kom till klubben förra året från tyska Hansa Rostock. Senaste säsongen vann han skytteligan på 19 fullträffar, men snart kan han ha gjort sitt i klubben. Turkiska Trabzonspor vill ha svensken.
        – Den turkiska ligan är bra. Jag skulle lyssna på allt, säger Prica.
        Han vill inte bekräfta intresset från Trabzonspor. Det gör dock lagets svenske mittback Fredrik Risp.

”Har pratat med Rade”
        – Det är nog stor sannolikhet att han kommer hit även om ingenting är klart ännu, säger Risp.
        Han har talat sig varm för Prica när klubben undrat över anfallarens personlighet.
        – Jag har spelat med Rade i U21-landslaget och det är en väldigt trevlig kille. Jag hoppas att han kommer hit. Jag har även pratat en del med Rade, säger Risp. Daniel Sjöberg

Trabzonspor är en klassisk storklubb i den turkiska ligan som slutade på fjärde plats den gångna säsongen. I år är siktet inställt än högre.
        – Vi tycker att vi har ett bra lag och att vi ska vara med och slåss om guldet, säger Fredrik Risp som just nu kämpar för att bli frisk efter en korsbandsskada.

Birbaska haberde buradan........
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Arkadaslar Prica hakkında olumsuz görüs belirtenler acaba onu izledilermi sadece merak ettim yoksa sadece attıgı gol sayısına bakarakmı bu yorumlar yapılıyor bana biraz Zurawskiyi anımsattı Danimarkada 19 Gol atması yasının 27 olması 10 kez İsvec Milli takımının formasını giymesi olumlu bilgiler benim acından ayrıca teknik heyet tarafından izlendigi söyleniyor Rispde burada belki faydalı olur.............

Yorum

• ben şahsen izlemedim medyada yapılan yorumlara göre hava toplarında etkiliymiş boyu 1.85 bizim kanatlardan gelmediğimizi de düşünürsek ??
            Bordomavi.net

Yorum

• Alman birinci Liginda Hansa Rostock Takiminda 84 Macda 16 Gol atti ve 11 assist yapti. 20 sari Kart 1 Kirmizi ve 1 sari/kirmizi gördü. Bir Forvet icin bana göre agresif. Rostock Takimi vasat bir Takimdi ve orada sürekli ilk 11'de oynamadi. Oynadigi maclari seyrettim ve fena degildi. Cok güzel gollerinide hatirliyorum ama öyle cok Gol atan bir Forvet degildi.
              Gecen sezonki ortalamasi cok iyi.
              Dogum Tarihi 30.06.1980. Yani 27 yasina yeni girdi.
              Rostocka Transfer oldugunda 22 yasindaydi ve 4 sene kaldi. Belki genc yasda daha iyi bir Takima gitseydi daha iyi olabilirdi.

Simdi 27 yasinda ve görünen oki kendini en azindan gol atma yönünden gelistirmis.
              Bize gelirse bize ilac olurmu bilemem ama icimde kusku var!
              Belki bizde tam patlama yapar ve en az 20 Gol atar ama isde insan tam güvenemiyor.
              Daha iyi biri olabilir ama oda tabi pahali gelir :-(

16 yasindayken cok iyi bir yetenek oldugu icin Bayern Münihde antremanlara katildi ama almadilar. Rostocka geldiginde kulübün en pahali Transferiydi. Yasi gencdi ve cok baski altindaydi. O zamanlar Rostockda 1-2 cok iyi Forvet oyuncusu vardi ve o yüzden sürekli oynamadi.
              Yani 84 maci tam oynamadi. Ben birkac macini izledim. Teknigi gercekden iyi. Topa son vuruslari iyi.
              Simdi olgun yasda ve kendini gelistirmis.
              100% güvenmesemde alindiginda faydali olabilecegini düsünüyorum. Eger daha iyisini alabilirlerse sevinirim ama alamazlarsa...
              En son Misafir tarafından düzenlendi; 03.08.2007, 20:24.

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben şahsen izlemedim medyada yapılan yorumlara göre hava toplarında etkiliymiş boyu 1.85 bizim kanatlardan gelmediğimizi de düşünürsek ??
                haklısın celalettin le mustafa keçeli mi orta açıcak demek oluyo ki yattarasız hiç sayılırız
                Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Birde su özelligi var. Ofansiv her pozisyonda oynayabiliyor. Yani Forvet ve Forvet arkasi. Yerine göre kanatlari kullanabiliyor.
                  Cok güzel gol vuruslari olmak ile beraber cok basit golleride kacirirdi :-)

Yani özel gollere sorumlu kisi oydu :-))
                  Cok mücadeleci. O yüzdende ofansif oyuncu olarak kart görme özelligide var :-)

Aslinda bizim Hoca böylesini sever. Yani Umutun daha iyi versiyonu diyebilirim cünkü Umutdan cok daha Teknik ve su an Milli Takim oyuncusu.

Yorum

• Alacaklarsa ellerini cabuk tutsunlar cünkü Almanyada su siralar ismi Borussia Mönchengladbach ile aniliyor.
                    Her ne kadar gecen Sezon küme düsmüs olsalarda Almanyada en cok Taraftara sahip 3-4 Takimdan birisi ve müthis bir statlari var. Yani elimizden kacabilir...

Yorum

• Bizim takıma bu zamana kadar büyük beklentilerle büyük paralarla gelen her futbolcu hayal kırıklıgı yarattı ama Syzmek Stephanov Yattara Aurelio gibi gösterissiz gelen futbolcularsa basarılı oldular Pricayı mevcut yönetimide düsünerek Ziyanında bircok kez izledigini düsünerek tuttum Ömer Rızayı satsınlar Pricayı alsınlar ayrıca 2.2 Milyon Euroya alınmıs zamanında Hansa Rostocka bugünkü Günebakısta 1.2 Milyon Euroya bonservisi konusunda anlasılmıs deniliyor..........

Yorum

• bence bu oyuncuya ihtiyac yok cunku hava toplarında ersen martın var cok ıyı sıcrayım golunude atıyor. umut ise buldugu cogu pozısyonları degerlendirebilen bı oyuncu. ömere gelınce oda defansın dengesini cok rahatlıkla bozan bı oyuncu. pekı bızde bu kadar iyi bi forvet varken kulub halen neden bı forvet alıyor. ya bizim oyuncuların ozellıklerını bilmiyorlar ki bu imkansiz ya da bizim oyuncuları beyenmiyorlar. ama ersen, umut ve ömerden baska en iyi forvet olarak FATIH TEKKE'den baska kımseyı bulamazlar. o kus beyınlerıne soksunlar bunu................
                        Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

• 1.2 Milyona gercekden iyi Transfer olur. En azindan tutmaz ise bile cok büyük zarar etmezsin. O Paraya yakin yine ülkesinde bir Takima satarsin :-)

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim takıma bu zamana kadar büyük beklentilerle büyük paralarla gelen her futbolcu hayal kırıklıgı yarattı ama Syzmek Stephanov Yattara Aurelio gibi gösterissiz gelen futbolcularsa basarılı oldular Pricayı mevcut yönetimide düsünerek Ziyanında bircok kez izledigini düsünerek tuttum Ömer Rızayı satsınlar Pricayı alsınlar ayrıca 2.2 Milyon Euroya alınmıs zamanında Hansa Rostocka bugünkü Günebakısta 1.2 Milyon Euroya bonservisi konusunda anlasılmıs deniliyor..........
                            siz zaten her gündeme gelen oyuncuyu begeniyorsunuz bu istisna olmamış yani

Yorum

• Ömer Rızayı Forvet oyuncusu sayan arkadasa teessüflerimi bildiriyorum kendisi golün nasıl kacırılacagının kitabını yazar Ersenin hava toplarında sadece boşken üstün yoksa cogu hava topunu alamıyor bircogunda faul yapıyor Umutu seviyorum cok mücadele ediyor ama bu takıma o bölgeye oyuncu sart bende olsun Rukavina isterim ama almaları mümkün degil..........

Bu arada meshur zeka özürlü zat Sayitoglu konustu transfer yapacagımızı söyleyen arkadas öylesine söylemiş yani ihtiyac olursa yapacagız önce oturup bütce belirleyecegiz Albayrakla yarın(Bugün) konusacagız gazetelerde isimleri gecen futbolcular Haziran ayında ilgilendigimiz futbolcular diyor güncel bir sey yok diyor Allah bu adama zeka akıl versin

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                siz zaten her gündeme gelen oyuncuyu begeniyorsunuz bu istisna olmamış yani
                                chovy aferin beni iyi takip etmişsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X