Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayrettin bizim sağ tarafı bugün dağıtacak ve keçeli gibi oda bi ton paraya alınacak... hayrettin cok iyi futbolcu buna karsı değilim ama pahalanmadan almayız biz kzık yemeden transfer yapamayız
    Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
    Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
    Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hayrettin'i almışız hayırlı olsun. MAc sonrası Trabzonda kalacakmış imza için. Lig TV Öztürk Pekin dedi

Yorum

• tomas junu satamıyorsan yararlanmaya baksalar daha iyi olur arkadaşlar verilen paraya yazık oluyor

şemak yoksa zelenkayı al ömer rıza ya tahamül ediyorsan tomas jun o kadar para veriyoruz onada şans verseler ne olur holoskoda güzel olur aslında da yapacak başkan oynatacak hoca lazumdur da uşaklar
        En son Gamze tarafından düzenlendi; 12.08.2007, 18:57.

Yorum

• ergin+eyüp kadri=hayrettin takası yapmışız

ergin gitsin çok önemli değildi ama eyübü inşallah krialık vermişizdir sadece yoksa çok ararız sonra. 2 sene içinde hayrettin + para verip alırız söliyim
          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• hayrettini aldıysak eğer aymana saldırdıktan,taraftarlara tekme attıktan sonra nasıl forma giyecek bizim takımımızda?
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• bu traftar transferrrrrr haketmiyooooooo

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hayrettini aldıysak eğer aymana saldırdıktan,taraftarlara tekme attıktan sonra nasıl forma giyecek bizim takımımızda?
                cok kotu bir oyuncu almaya gerek yok sivasta devam etsin

Yorum

• bu hayrettin iyi bir futbolcu mu ki benim hic dikkatimi cekmedi bugün

Yorum

• Hayrettin'i kesinlikle istemiyorum. Yapılan bunca çirkeflikten sonra onlardan futbolcu almamalıyız
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hayretrini falan istemiyorum sanki çok iyi bir toğpçuda hele bu kadar olayın üzerine.....
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• AaB Aalborg [2 - 0] AGF Aarhus
                        35' [1 - 0] A. Johansson
                        74' [2 - 0] R. Prica

Yorum

• ya bu adam habire gol atıyo fiyatı yükselecek bunun. alıyosanız alın oyalamayın daha fazla. ersenden yada umuttan daha etkili olamazsa ozaman sorarım ben size
                          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Benim oyuncuma saldıran Hayrettin yerin dibine girsin. Celalettin 150 sene kalsın orda o geleceğine!!
                            FxY

Yorum

• Hayrettin'de pek birşey göremedim bende.. Yattara'yı 2 kişi tuttular, ona rağmen çok kez kaçırdılar.
                              BORDO MAVİ

Yorum

• Prica şimdi demesin can güvenliğim yok, gelemem diye...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X