Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• millet roberto carlos, lincoln alıyor biz prica'yla yetinmeye çalışıyoruz. tabiki gs ve fb li lerinde bunları yazarak göğsünü kabartmak istemem...
    SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
    ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• bu prica dan sol acık olmazmı
      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Prica hakkında referanslar olumlu...Fiziği çok güçlüymüş, kendisini hiç izlemedim ya da resimlerinden başka hiç bir yerde görmedim...Ama liginini 5 Ay'ı kar altında oynanan Danimarka da 19 gol atmak ciddi bir beceri ister...Özellikle Ersen Martin in daha az faul yapanı (fundemantal ı daha iyi olanı ve daha skoreri) diye yorumlanabilir bana anlatılanlara göre...

Ama bunca zaman sonra beklenen transfer bu mudur ya da olması gereken bu muydu ? gibi sorular var...Bence bu tarz bir adam alınacaksa yaşına başına bakmadan ve son transferi demeden Koller alınıp gelinmeliydi...Maliyetinin bundan çok daha fazla olduğunu sanmıyorum ve leblebi gibi gol atacağını düşünüyorum Yattara ve Gökdeniz in asistleriyle...

Neyse...Henüz bitmiş bişey yok alınırsa hayırlı olur inşallah...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• yahu ALLAH aşkına bu prica denen adam erseni umutu kesebilecek kadar iyimi ...yoksa yine adnan gibi yedeğe mi transfer yapıyoruz.....

....şuan ki kadro ön libero ve sağ bek çokluğu yüzünden kabz olmuş durumda inanın ideal kodro oluşturmak çok zor....ön libero ların biri kesin satılmalı diğeride dönüşümlü sadece deplasmanlarda oynatılmalı.....

...yoksa bu kadroyu morınyo ya verseniz kadro çıkaramaz .....

Yorum

• taka diosa gene saka yapıodur

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aalborg forumlarına girdim(Danca).
              Prica hakkındaki tartışmalardan toparlayabildiklerim şöyle:
              Bir kere Prica'nın aşağı yukarı en iyi oyuncuları olduğu çok net, kimse adamın futbolculuğunu tartışmıyor, gitmesini de kimse istemiyor ama iyi bir fiyat verilirse ellerinde tutamayacaklarını da biliyorlar.
              En ilginç olanı bizim foruma giren Kunji'yi orada da buldum, yani eleman gerçekmiş. Çocuk da buradan aldığı bilgileri ve yorumları oraya aktarmış. Hatta umutsuzca mantaliteyi bile anlatmaya çalışmış!!
              Taraftarın genel görüşü 2.5- 3 milyon avrodan aşağı bırakılmaması gerektiği yönünde.
              Kulüpten yapılan resmi açıklamalarda ise 3-4 hafta evvel somut bir teklif olduğu ancak şu an herhangi bir girşimin olmadığı ve zaten satmayı da düşünmedikleri yönünde! Yani bizim basındaki gelmesi an meselesi, bitti bitiyor gibi haberler biraz hikaye gibi.
              Yine de taraftarlar gidebileceğini düşünerek şimdiden alternatiflerini tartışıyorlar.
              Prica'nın özelliklerine gelince. Tahmin ettiğimiz gibi çok mücadeleci, savaşan bir oyuncu. Gol vuruşları oldukça iyi ama kaçırdıklarından da bahsediliyor. Hava toplarında ve topu alırken vücudunu kullanmada iyi olduğu söyleniyor. Genellikle rakip defansla tek başına boğuştuğundan bahsediliyor ve yanında küçük ve hızlı bir futbolcuyla daha iyi iş yapabileceği söyleniyor!
              bana mehmet yilmazi hatirlatti
              sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
              Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yahu ALLAH aşkına bu prica denen adam erseni umutu kesebilecek kadar iyimi ...yoksa yine adnan gibi yedeğe mi transfer yapıyoruz.....

....şuan ki kadro ön libero ve sağ bek çokluğu yüzünden kabz olmuş durumda inanın ideal kodro oluşturmak çok zor....ön libero ların biri kesin satılmalı diğeride dönüşümlü sadece deplasmanlarda oynatılmalı.....

...yoksa bu kadroyu morınyo ya verseniz kadro çıkaramaz .....
                prica nın da babasının vasiyetiymiş Trabzonspor forması giymek

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  prica nın da babasının vasiyetiymiş Trabzonspor forması giymek
                  ...öyleyse biz gönderiridik ona bi tane fatih tekke forması ....belki o zaman yine gol kralı olurdu ....

Yorum

• ah ts ah ne hallere düştün.. prica mrica bunlar ne be.. mehmet yılmazın diger versiyonu
                    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• prica gelecek şampiyon yapacak bizi herkes görecek bizim muşamba gibi buda gelır kadroya gıremez benden sölemesi

Yorum

• İlk olarak akçaabatlim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        prica gelecek şampiyon yapacak bizi herkes görecek bizim muşamba gibi buda gelır kadroya gıremez benden sölemesi
                        ...yok yok bu mantalıteye uygun kadroya gırer.....

...adam defansif forvet.....ayrıca uzak doğu sporlarını da ıyı derecede biliyor rakip savunmayı bi hamlede dağıtabiliyo gerektiğinde kendini şirirerek devasa bir ön libero olabiliyo......

Yorum

• Ziya cobani Prica'ya kafayi takip, icindeki yabanci düsmanligini yenemeyip, yedekte haftalarca cürütüp sonrada kadro disi birakmazsa, belki faydali olabilir!!! Bu adamda gercekten bir terslik var. Tüm yabancilari yakiyor!!! Szymek'e adam futbolu biraktirdi canindan bezdirerek! Stepanov gibi yildizi sattirdi! Musampa gibi futbolcuya hem hic sans vermedi hemde kadro disi birakti utanmadan!!! Jun geri döndü direk kadro disi birakti. Jefferson'u resmen 3. kaleci yapti!!! Bu kadarinada pes, bu adamda kesin yabanci düsmanligi var. Artik defol git Ziyaaaaaaaaaaa, senin yüzünden takimdaki yabancilarin hic birinden faydalanamadik defooooooool...
                          En son Gürkan tarafından düzenlendi; 09.08.2007, 15:05.

Yorum

• TRABZON'A PRİCA ŞOKU
                            Bordo-Mavililer, transferde ısrarcı olunca Aalborg bonservis fiyatı 3 milyon EURO'ya çıkarttı

Aalborg'ün bu kararı ile şok olan Bordo-Mavililer ise transfer için son sözünü söyledi: "1.5 milyon EURO son fiyattır. Kabul etmezseniz, bu defter kapanır"...

RESTLEŞME
                            Trabzonspor'a Prica şoku! Bordo-Mavililer'in yabancı forvet arayışlarındaki bir numaralı ismi olan Rade Prica'nın bonservis fiyatında Aaalborg şok bir artışa gitti. Daha önce 2 milyon EURO civarında bir rakama razı görünen Danimarka ekibi, Trabzonspor'un transferde ısrarcı olması nedeniyle fiyatı 3 milyon EURO'ya çıkarttı. Bu ani fiyat artışı transferde bütün planları alt üst ederken, Trabzonspor'da "Son fiyatımız 1.5 milyon EURO. Kabul etmezseniz, bu iş biter" dedi.
                            SERGEİ DİE İDDASI
                            Aalborg'un bunun üzerine düşünmek için süre istediği, teklifin kabul edilmemesi durumunda Trabzonspor'un bu transferden vazgeçeceği ifade edildi. Bu durumda Bordo-Mavililer, G.Birliği'nden Mehmet Çakır'ın üzerinde yoğunlaşacağı ifade edilirken, bu transfer içinde 1 ila 1.5 milyon EURO arasında bitirmenin uğraşını vereceği ifade edildi. Trabzonspor'un transfer listesine V.Manisasporlu Holosko'dan sonra K.Erciyessporlu Sergei Die'nin de girdiği ifade edildi.

Karadeniz
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ah ts ah ne hallere düştün.. prica mrica bunlar ne be.. mehmet yılmazın diger versiyonu
                              Bu yorum bana Yattara'nin ilk geldigi zamani hatirlatti.. Ozkan Sumer'le yine bu kadar kotu olmasa da buhranli bir donem yasiyorduk. Aurelio'nun febeye kaptirilmasindan sonra alinan Yattara icin sanirim fanatik'in web sayfasinda, sarisin bir zenci fotografi ve transfer haberinin altinda yukaridakine cok benzer bir yorum okumustum, hatirladigim kadariyla da soyle bir seydi ;

"Nerden buluyorsunuz boyle adamlari, bunlara mi kaldik, ne hallere dustuk.. Yok Yattara, Zattara, Zicarra . . Yonetim istifa.. "
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu yorum bana Yattara'nin ilk geldigi zamani hatirlatti.. Ozkan Sumer'le yine bu kadar kotu olmasa da buhranli bir donem yasiyorduk. Aurelio'nun febeye kaptirilmasindan sonra alinan Yattara icin sanirim fanatik'in web sayfasinda, sarisin bir zenci fotografi ve transfer haberinin altinda yukaridakine cok benzer bir yorum okumustum, hatirladigim kadariyla da soyle bir seydi ;

"Nerden buluyorsunuz boyle adamlari, bunlara mi kaldik, ne hallere dustuk.. Yok Yattara, Zattara, Zicarra . . Yonetim istifa.. "
                                hatta elinde yan cizgili ts bayrakları(ufak) poz wermişti

kapalı kutu diyorlardı.

antwerpte yaptıkları anlatılıyordu

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X