Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Prica kimdir ya? Umuttan,Ersenden ne artısı varda bu adama 1,5 milyon euro veriyolar?

O paraya ne oyuncular alınır yine bi 2.Tomas Jun olayı yaşıycaz gibime geliyo....

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Prica kimdir ya? Umuttan,Ersenden ne artısı varda bu adama 1,5 milyon euro veriyolar?

O paraya ne oyuncular alınır yine bi 2.Tomas Jun olayı yaşıycaz gibime geliyo....
      Eğer alınırsa dua etmekten başka çare yok. Bizi utandır eyy prica...

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bakkal hesabı ile yaprsan bu soruyu sorarsın. Bilanço esasına göre defter bir şirketin soruyu sorman için biraz muhasebe bilmek gerekiyor. Bu kulubun gelirleri kadar giderleri var. futbolculara transfer taksitleri nasıl ödeniyor. Temettü ödemeside yapılıyor değilmi. Kulubun vergi ve ssk giderlerinin var olduğunu bilmek gerek. Jun'a ödenen transfer taksitlerinin ne olduğunu bilmek gerekiyor.
        Muhasebeci değilim,iktisat bilmiyorum;normal bir vatandaşım.Böyle küçümseyici tavırlara gerek yok...

Diğer bahsettiğiniz şeyleri elbette biliyorum...Fakat benim yazmadığım diğer gelirler de var.Yayın geliri,reklam geliri vs.vs...Önceki senelerde "Borçsuz sayılı kulüpten biri" olarak lanse ediliyorduk ama o zamanlar bu kadar oyuncu satışı gelirimiz var mıydı?Futbolcuların parası takır takır ödeniyordu,transfer yapılabiliyordu.Bu sene niye bunlar yok?

Yorum

• Prica&Çakır

HAREKATI

TRABZONSPOR transferde hızlı hücuma geçiyor. Dün Başkan Nuri Albayrak ile görüşen ve bir rapor sunan Teknik Direktör Ziya Doğan’ın forvet hattı için Danimarka Ligi gol kralı Rade Prica’yı, orta saha için de Gençlerbirliği’nden Mehmet Çakır’ı istediği ve ‘İkisini alırsak süper oluruz. Bu sezonki hedefimize ulaşabiliriz’ dediği öğrenildi... Bunun üzerine yönetim ilk olarak Prica için kulübü Aalborg ile temasa geçti. Danimarkalı yöneticiler, yıldız oyuncu için 2 milyon euro isterken, Trabzonlular da rakamı indirmeye çalışıyorlar... Bir yandan da Mehmet için kolları sıvayan Karadeniz ekibinin idarecileri, Başkentli yöneticilere 1.5 milyon euro önerdi. Trabzonlular şimdi cevap bekliyor.

Star
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

Prica kimdir ya? Umuttan,Ersenden ne artısı varda bu adama 1,5 milyon euro veriyolar?

1.5 Milyon Euroya ne oyuncular alınır vallahi sasırdım bu paraya ligimizden bile zor futbolcu alınıyor artık bırak Avrupayı........

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muhasebeci değilim,iktisat bilmiyorum;normal bir vatandaşım.Böyle küçümseyici tavırlara gerek yok...

Diğer bahsettiğiniz şeyleri elbette biliyorum...Fakat benim yazmadığım diğer gelirler de var.Yayın geliri,reklam geliri vs.vs...Önceki senelerde "Borçsuz sayılı kulüpten biri" olarak lanse ediliyorduk ama o zamanlar bu kadar oyuncu satışı gelirimiz var mıydı?Futbolcuların parası takır takır ödeniyordu,transfer yapılabiliyordu.Bu sene niye bunlar yok?
              yayından gelirlerinden aldığın para belli dimi. ana sponsordan bide sponsorlardan alcan para belli. gelir kalemlerin belli, giderlerin çok. hazıra dağ dayanmaz. bir futbolcunun aldığı parayı az çok biliyosun. bunun stopajınıda ekle üzerine. borçsuz kulubmu olmuşuz. ne zaman olmuşuz. ha borç her zaman var. biz mali dengeyi sağlayak başka bir şey istemiyom
              En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 06.08.2007, 12:09.
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1.5 Milyon Euroya ne oyuncular alınır vallahi sasırdım bu paraya ligimizden bile zor futbolcu alınıyor artık bırak Avrupayı........
                İlla Avrupa olması gerekmezki Güney Amerikadan çok oyuncu bulunur bu fiyata zaten Stephanov satılmış hazır para var bu adamlar niye hala Ömer Rızadan para bekliyo onuda anlamıyorum...

Yorum

İlla Avrupa olması gerekmezki Güney Amerikadan çok oyuncu bulunur bu fiyata zaten Stephanov satılmış hazır para var bu adamlar niye hala Ömer Rızadan para bekliyo onuda anlamıyorum...
                  Güzel kardesim onu kimse anlamıyor zaten futbolculara gecen seneden 6 Trilyon ödenmesi gereken para varmıs bu senede 9 Trilyon ödenmesi gerekiyormus ilk etapta eder 15 Trilyon Milandan gelen para yaklasık 6 Trilyon yapıyor bu acıdan bakarsak haberleri buraya ekliyorum ama bana cok inandırıcı gelmiyor takviye yapacakları adamlar Trabzonu yedi bitirdi borcsuz klup olmaz ama adamlara güvenen hicbir banka sponsorda yok herhalde..............

Ziya Dogan ve Güney Amerikadan futbolcu

Yorum

adamlara güvenen hicbir banka sponsorda yok herhalde..............
                    var da krizle besleniyoz. başarısızlık isteniyo hani bizim eski yöneticiler kulube reklam veriyomu.Trabzonspor sevdalı işadamları reklam veriyomu sen ona bak. ha şu basın toplantısı yapıyoken arkada reklam tabelası varya işte sen ona bak. Trabzonspor sevdalısı işadamları başarısızlıkta konuşmayı bilir.. taşın altına elini koy dediğinde parayı verir sonra geri alır. Trabzonspor maç kazanınca herkes Trabzonsporlu dimi.
                    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 06.08.2007, 11:58.

Yorum

Ziya Dogan ve Güney Amerikadan futbolcu
                      Evet orda haklısın işte Güney Amerika mantaliteye ters olur

Bize Celo gibi yani bol para alan ama aksine az yarar sağlayan oyuncular lazım sonradanda Musampa gibi kadro dışı bırakmak lazım tabi...

Yorum

• Yazık, çok yazık Aynı eksikler yüzlerce kez yazıldı Olumlu hiçbir adım yok
                        Halen bilindik yalanlar Maça kadar resmi açıklamada ki süre doluyor
                        3'de kaç yaptığımızı hep birlikte görücez Ziyanın kafasında yeni bi ortasahaya yer yok Ne diye oyun kurucudan bahsediyolar onu da anlamıyorum Kaleci problemini çözsek en azından rahat rahat izlesek maçları Sorunlu yabancılardan kurtulup 5 yabancıyla da iyi bi kadro kurabiliriz Böylece yeni yabancı tranferinde de sıkıntı yaşamayız
                        Yönetim kendini aşamaz ve çapınca transferler yapar Bekleyelim biraz daha

Yorum

• yönetim 40. yıl kutlamalarının kötü geçmemesi için galati maçının hemen sonrası böyle bir gündem değiştirme politikası uyguladı..ama tutmadı kutlamalara ilgi azdı..hala transfer yapacaklarına inananlar varmı....eğer ömeri satarsalar alırlar belki prica denen adamı...
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Kluivert ne durumda bilen varmı ben bonservisi elinde diye biliyorum ama Kondisyonu nasıl bilmiyorum...

Forvette fazla koşmaya gerek olmadığı düşünülürse Kluivert alınabilinir bence,son vuruşları iyi oyuncu lazım zaten bize

Yorum

• ha transfer olcakta oynacakmı acaba.uyum sağlayamamış. antrenman eksikliği var derler.diğer futbolcular azami gayreti gösteriyor ya ) ha bu hafta transfer olurda hangi topcu gelirse sansımıza ) önümüzdeki maçlara bakalım )

Yorum

• transfer yapmadan borçlanan yönetimimize bu konuda ki başarılarından dolayı helal olsun başarılarının evamını dileim
                                AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X