İSTANBULUN işe yaramaz topçularını istemiyoruz.bize kişilikli adamlar lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
orhan ak kim kardeşim 70 lik kalli beğenmiyor bizim bu salağa pardon solağa bonservis verip alacakmışız olacak şey değil iyiden iyiye batıyoruz adam 3 transfer diyor sonrada gidip onun bunun artığının peşine düşüyor kardeşim yapamıyorsanız bırakın illaki transfer yapacağız diyorsanız bunu zamanında isimleri belirleyecektiğiniz yenimi aklınız başınıza geldi . sayın albayrak al bilmemneyini ve gitsensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
Dün yapılan ZD-Yönetim görüşmesinde ZD yönetime transfer için direk katkı yapacağını düşündüğü yabancı oyuncuların başka kulüplere gittiğini, bu saatten sonra yapılacak transferin uyum sorunu yaşayacağını söylemiş.
Fatih Tekke ve Sivaslı Hayrettin'e olumlu bakıyorlarmış. Yabancı transferinde ise top yönetimdeymiş.
Fatih Tekke ve menejeri Zenith başkanına bonservisi konusunda anlayış beklediğini söylemiş. Trabzonspor'a dönmek istiyormuş.
Can Karyağdı - Lig TvBORDO MAVİ
Yorum
-
transfer istemiyorum demek oluyo.Keçeli celalledinle devam yaniİlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün yapılan ZD-Yönetim görüşmesinde ZD yönetime transfer için direk katkı yapacağını düşündüğü yabancı oyuncuların başka kulüplere gittiğini, bu saatten sonra yapılacak transferin uyum sorunu yaşayacağını söylemiş.
Fatih Tekke ve Sivaslı Hayrettin'e olumlu bakıyorlarmış. Yabancı transferinde ise top yönetimdeymiş.
Fatih Tekke Zenith başkanından bonservisi konusunda anlayış beklediğini söylemiş. Trabzonspor'a dönmek istiyormuş.
Can Karyağdı - Lig Tv
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Bu kadar mantıktan uzak işleri ancak bizim yönetim yapar
Daha geçen sezon almadık Womeyi şimdi Bremenden mi alıcaz?
Keza Julio Cesarda aynı şekilde Madem beleş futbolcu arıyorsunuz Git al Olembeyi
En mantıklısıda Keçeli+Musayı verip Hayrettini almak olur herhalde
ama bunlar gider en kötüsünü yapar ve Orhanı alırlar
Öyle görünüyor ki Pricayı da alacaklar nedenini bilmediğim bi şekilde Ben olsam;
Solbek:Hayrettin ; Keçeli+Musa
Kaleci:Villar;1 milyon euro Yerli olacaksa :Özden;500 bin euro+Ahmet
Ortasaha:Zimling;2,5-3 milyon euro (Hüseyin satılmalı)
Santrafor:Rasmussen;2,5-3 milyon euro(Stepanovdan karşılanır )
+mümkünse birde Tekke kiralanır Olmazsa Ceyhunla idare ederiz
Ahanda kadro
;
-------------------Villar--------------------
----Jabi-----Erdinç------Risp----Hayrettin---
--Gökdeniz(Yat.)Serkan(Aym.)Zimling(Yus.)--
-------------Tekke(Ceyhun)---------------
-----Umut(Tekke)--Rasmussen(Ersen)-------
Var mı itirazı olan?
Yorum
-
Fatih Tekke'nin bonservisi ile dönmesini istemem, dönecekse kiralık dönsün...
marcelinhos sen diyordun galiba siyahi bir forvet, Fransa'da oynuyor, takır takır adam geçiyordu kimdi o onu alsak keşkeTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
nuri anlayıs beklesin fatihi nasıl alacaklar bidaha keske alabilseler...İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün yapılan ZD-Yönetim görüşmesinde ZD yönetime transfer için direk katkı yapacağını düşündüğü yabancı oyuncuların başka kulüplere gittiğini, bu saatten sonra yapılacak transferin uyum sorunu yaşayacağını söylemiş.
Fatih Tekke ve menejeri Zenith başkanına bonservisi konusunda anlayış beklediğini söylemiş. Trabzonspor'a dönmek istiyormuş.
Can Karyağdı - Lig Tv
Yorum
-
yahu prens ayman bi de tolga nerde mantaliteye ters. td görmesin seniİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-------------------Villar--------------------
----Jabi-----Erdinç------Risp----Hayrettin---
--Gökdeniz(Yat.)Serkan(Aym.)Zimling(Yus.)--
-------------Tekke(Ceyhun)---------------
-----Umut(Tekke)--Rasmussen(Ersen)-------
Var mı itirazı olan?
Yorum
-
kaptanın geri dönmek istemesine sevindim.inşallah döner.İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün yapılan ZD-Yönetim görüşmesinde ZD yönetime transfer için direk katkı yapacağını düşündüğü yabancı oyuncuların başka kulüplere gittiğini, bu saatten sonra yapılacak transferin uyum sorunu yaşayacağını söylemiş.
Can Karyağdı - Lig Tv
inşallah yönetim ziya ya uymazda sol kanata veya solbek e bir adam alır.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
ustam utakadır. yalnız adam geçmiyoduİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke'nin bonservisi ile dönmesini istemem, dönecekse kiralık dönsün...
marcelinhos sen diyordun galiba siyahi bir forvet, Fransa'da oynuyor, takır takır adam geçiyordu kimdi o onu alsak keşke
Yorum
-
Başlamadan bitmiş yani. Sağolun.İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİngilizcesi kıt, Türkçesi olmayan Norveçli bir arkadaşın tercümesine göre; "Türkiye'deki, Fotomaç adlı bir gazetnin yazdığına göre Trabzonspor Rade Prica'yı almak için temaslara başladı. diyor.
Yorum
-
O zaman gol atıyorduİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleustam utakadır. yalnız adam geçmiyodu
Beğenmiştim bi yönden
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bize takır takır adam geçecek değil takır takır gol atacak forvet lazımİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarcelinhos sen diyordun galiba siyahi bir forvet, Fransa'da oynuyor, takır takır adam geçiyordu kimdi o onu alsak keşke
Utaka çoktandır Pompeyli
Gomisde uzattı galiba
Ayman parantezin içindeİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu prens ayman bi de tolga nerde mantaliteye ters. td görmesin seni
Tolgayıda gizli parantezin içine koydum Ondan görünmüyor
Yorum
-
utaka porstmouth'a gitti maalesef... cok iyi bi oyuncuydu(gerçi cok iyi olması bize transfer olmasında ki en büyük problemİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleustam utakadır. yalnız adam geçmiyodu
)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum