Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

cimbomum 150 milyon dolar borcu var aldıkları adamlar tartışılmaz üstelik birde yıldız golcü arıyorlar bizimkiler hala 3 kuruşun hesabındalar almak istedikleri adamlarda 3'ünü toplasam bir adam etmez.......

poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

cimbomum 150 milyon dolar borcu var aldıkları adamlar tartışılmaz üstelik birde yıldız golcü arıyorlar bizimkiler hala 3 kuruşun hesabındalar almak istedikleri adamlarda 3'ünü toplasam bir adam etmez.......

F.Bahçe'nin futbolcu borçları hariç toplam borcu 95 milyon 761 bin dolar

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı.
      Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, yapılan transferlerin tüzük hükümlerine ve bütçeye uygun olduğunu belirterek, ''Genel bütçe içinde de abartılı bir borçlanma olmadığı dikkati çekmektedir'' dedi.
      Günay, sporda şiddeti önlemek için 3 büyük kulübün divan kurulu başkanları olarak toplantılar yaptıklarını da hatırlatarak, ''Bütün kulüpleri bir araya toplamak, Galatasaray Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Özhan Canaydın'ın işidir'' diye konuştu.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamam işte Gökdeniz ile Yattara'yı satsınlar ....
        Sokma şunların aklına şöyle şeyleri ya.Adamlar zaten taraftar böyle istedi diye manşet atmak için bahane arıyorlar.

Bu arada ben ilk defa Trabzonsporda futbolculara para ödemesi yapılacağı için transfer yapılamadığını duyuyorum.Takımda futbolcu kalmadı ama hala engelimiz maddiyat
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Ankaralı Namık Söylüyor...
          PARA BİTTİ AŞK BİTTİ KIZLAR EVİNE GİTTİ
          HİÇ BOŞUNA BEKLEME BU FİLİM BURDA BİTTİ..
          Yönetime sevgilerle

Yorum

• Paramız yok hemi şimdi ... Yuh diyorum yuh sadece
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• nasil yokya kimdedi yokdiye
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Neden paramizin olmadigina sasiriyorsunuz anlamis degilim.

Baskan Haftalar önce PARAMIZ YOK demisdi zaten!
                Transfer Politikamizdan belli degilmi zaten :-(((
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nasil yokya kimdedi yokdiye
                  Trabzonspor’da transfere maddi engel

Önümüzdeki hafta içerisinde mevcut futbolculara peşinat ödemesi yapmaya hazırlanan yönetim, bu nedenle Galatasaraylı futbolcuların transferine maddi kaynak bulmakta zorlanıyor.
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• SporPARAMIZ YOK ONA GÖRE!

Albayrak, İstanbul’da bir araya geldiği Ziya Doğan’a bonservis ücreti olan oyuncuları listesinden çıkarmasını istediİYİ KADRO KURDUK
                    Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak transferi düşünülen kaleci ve 10 numara için bonservisi elinde olan oyuncuların tercih edileceğini açıkladı. Dün İstanbul’da Doğan ile bir araya gelen Albayrak bu kararlarını Doğan’a iletti ve listesini buna göre yapmasını istedi. Ziya Doğan’a “Paramız yok ona göre” diyen Albayrak, çok iyi bir kadro kurduklarını belirterek “Hiçbir oyuncumuzu bırakmadık.Jabi,Serkan ve Adnan gibi iyi oyuncular aldık. Hocamızın istediği diğer iki oyuncu için ise acele etmek istemiyoruz” dedi.

ADNAN İMZALIYOR
                    Trabzonspor transferde ilk imzayı yarın Trabzon’ da Adnan Güngör’e attıracak. Samsunspor da yıllarca başarıyla forma giyinen ve kaptanlık yapan Sürmeneli Adnan Güngör yarın üç yıllık sözleşme imzalayacak. Adnan’ın bu transferden yıllık 700 bin YTL alacağı açıklandı. Trabzonspor’un anlaştığı diğer iki oyuncudan Serkan Balcı 14 Haziran da sözleşme imzalayacak, Jabi’nin ise 17 Haziran da bitecek olan Gine milli takımı kampından sonra Trabzon’a gelerek imza atacağı belirtildi.
                    Tarih: 11.06.2007 Saat: 08:49:00 (7018 okuma)

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya hasan kabze alinmassa bu sezon sampiyonluga oynaamayiz
                      kabzemi bizi şampiyonluğa oynatacak yapmayın Allah aşkına bizim daha kaliteli bi forvete ihtiyacımız var
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• martinez 2.5 ay sahalardan uzak kalacagı icin olabilir

Yorum

• Ya şu paramız yok muhabbetleri cinlerimi tepeme getiriyor ya !

Yorum

• 15 milyon euro para gelmiş borç 40 milyon dolar olmuş BÖLE yazıo fotosporda NASIL OLUYOR BU İŞ ???????????????????
                            allah bin ......... sin yönetim
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ankaralı Namık Söylüyor...
                              PARA BİTTİ AŞK BİTTİ KIZLAR EVİNE GİTTİ
                              HİÇ BOŞUNA BEKLEME BU FİLİM BURDA BİTTİ..
                              Yönetime sevgilerle
                              bunuda anlamaz bu kazma yöneticeler be abi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Arkadaşlar boşuna çabamı ne sarf ediyoruz
                                kabul edelimki bu yönetmin diğer yönetimlerden ne farkı var yüz simaları hariç öncekilerde azçok aynıydı tabiki farklılıklar ama transfer konusunda aynı davranmadılarmıııı

örnekleyelim çok abdullah ogün fenere satılmadımı (tabi bu oyuncularda istedi) ya tolunay peki sanki biz oyuncu çöplüğüz gibi segen oktay fatih akyel gibi oyuncuları toplamadıkmı vs gibi örnekler mevcuttur bizim tarimizde burdanda anlıyoruzki al birini vur ötekine (en azında tranferde)

veeeee hangi futbolcumuza eski kadro yöneticilere ve TRABZONSPOR umuza yararı olanlara sahip çıktık bugüne kadar yani yönetimdekiler en azından biz taraftarlar unutmadık unutturmayacağız

benim şimdi aklıma gelenler bunlar varın gerisini siz düşünün

ben şahsım adına öyle bi yönetim istiyorumki tarihine sahip çıkacak unutmayacak unutturmayacak para kazanmak yerine başarı kazanmaya odaklı, oyuncularını satamak para kazanmak olmayan dünya kulübü olmaya çalışan, yeni yetenekleri değerlendiren onlara değer veren, taraftarına kulak verip onların düşüncelerini kaale alıp dinleyen, durdurk bilmeden TRABZONSPOR için çalışıp çabalayan bi yönetim istiyorummmm..
                                SİTEDE YENİYİM
                                AMA YÖNETİM İSTİFA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X