Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ÇIKMADIK CANDAN!Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, elden çıkartmak için uğraşılan Musampa ve Tomas Jun'un...
KİKİ VE TOMAS UMUDU
Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, elden çıkartmak için uğraşılan Musampa ve Tomas Jun'un gönderilmesi konusunda umutlarını koruduklarını belirterek, "Ay bitmeden ikisini de göndermek istiyoruz" dedi.
ZARARLI OLUR
Baturoğlu, ay sonunda gelecek yılın peşinatlarının ödemeleri gerektiğini ifade ederek, "Bunun için Musampa ve Tomas'u bir an önce göndermemiz, kulübümüze maddi açıdan da katkı yapacaktır. Bunun bilincindeyiz" diye konuştu.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Her sene böyléééé!!!!İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibrahm akın beşiktaşta kalıyor, ertuğrul sağlam ona bir şans vermiş çeki-düzen vermesi için kendine.

Yorum
-
İbrahime verilen 1 milyonuncu şans iki maç sonra kadro dışı kalır sonra affedilir 3 maç oynar yine kadro dışı kalır sonra 2 maç sonra tekrar affedilir vsİlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibrahm akın beşiktaşta kalıyor, ertuğrul sağlam ona bir şans vermiş çeki-düzen vermesi için kendine.
Yorum
-
Gözler 3 Aslan'da
Yunus Emre SEL / DHA 28 Temmuz 2007
Teknik direktör Doğan ısrarla Orhan Ak’ı isterken, bordo mavili yönetimin ilk tercihi Necati. Ayrıca bonservis bedeli düşük tutulan Hasan Kabze de listede.
GALATASARAY’ın hafta içinde gözden çıkardığı Orhan Ak, Necati Ateş ve Hasan Kabze üçlüsünden birinin Trabzonspor’a gelmesine kesin gözü ile bakılıyor. Yeni sezon öncesi Adnan, Jabi, Serkan Balcı ve Tolga Seyhan gibi isimleri kadrosuna katan bordo mavili kulüp, bir kez daha atağa kalkmaya hazırlanıyor. Transferde taraftarının beklentilerini tam olarak karşılayamayan Karadeniz ekibi, rotayı sarı kırmızılı kulüple yolları ayrılan yıldız futbolculara çevirdi.
Hangisini alsak
Ancak kadrosunu tek bir oyuncuyla takviye etmeyi düşünen Trabzonspor’da bu ismin hangisi olacağı henüz netlik kazanmadı. Teknik direktör Ziya Doğan, yönetime Orhan Ak’ın alınması için baskı yaparken, yöneticiler ise öncelikle golcü Necati Ateş’i transfer etmeyi düşünüyor. Ayrıca bir başka hücum oyuncusu Hasan Kabze’nin bonservis bedelinin düşük olması da bordo mavili yönetimin bu futbolcuyu da düşünmesine neden oluyor.
Doğan’ın önceliği
Buna karşılık, savunmasının stoper ve sol bek mevkilerinde zaman zaman sıkıntılar yaşayan Doğan’ın, Orhan Ak transferinde ısrarcı olduğu bildiriliyor. Tecrübeli teknik adamın, Tolga Seyhan’ın Shakhtar Donetsk’ten geri alınmasına karşın, Stepanov’un Porto’ya satılması, Risp’in de sakatlıktan bir türlü kurtulamaması nedeniyle yaşadığı önemli bir sorunu bu şekilde gidermeyi planladığı belirtiliyor.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekanatlara adam lazim ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hemen kendine gel kardes!
Ne demek Kanatlara Adam lazim?
Sen yoksa orta yapib Gol atmamizimi istiyorsun?
OLMAZ!
MANTALITEYE TERS!
BIZE STOPER LAZIM STOPER
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Trabzonspor’da transfere maddi engel
Yunus Emre SEL / TRABZON (DHA)
TRABZONSPOR’da yönetimin Galatasaray’ın takımdan göndermeye karar verdiği futbolculara yönelik arzusu maddi engele takıldı. Önümüzdeki hafta futbolculara ödenmesi gereken 8 trilyonluk borç yüzünden şimdilik bu transferin gerçekleşmesinin zor olduğu belirtildi.
8 TRİLYON İÇİN ARAYIŞ SÜRÜYOR
Galatasaray’ın göndermeye karar verdiği Necati, Orhan Ak ve Hasan Kabze ile yakından ilgilenen Trabzonspor’da yönetim, bu futbolculara diğer kulüplerden gelen teklifler nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Önümüzdeki hafta içerisinde mevcut futbolculara peşinat ödemesi yapmaya hazırlanan yönetim, bu nedenle Galatasaraylı futbolcuların transferine maddi kaynak bulmakta zorlanıyor. Milan Stepanov’u Porto’ya satarak ödenmesi gereken 8 trilyonluk peşinatın bir bölümünü karşılayan yönetimin, Musampa ve Tomas Jun’u bir an önce elden çıkarıp kalan miktarı da tamamlamak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Kulüp yönetimi, futbolculara ödenmesi gereken 8 trilyonluk peşinat için sıkıntı yaşadıklarını doğrularken, bu sorunu en kısa sürede çözeceklerini de söylediler. Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Musampa ve Tomas Jun’u bir an önce satıp kulübe maddi gelir sağlamak istediklerini söyledi.
ORHAN AK GELMEK İSTİYOR
Öte yandan yönetim dolaylı yollardan teklif yaptığı Necati, Orhan Ak ve Hasan Kabze ile şu ana kadar resmi bir görüşme başlatmadı. Dolaylı olarak bu futbolcuları ve Galatasaray kulübünü yoklayan yönetimin ilk hedefi Orhan Ak. Teknik direktör Ziya Doğan’ın da kadroda görmek istediği Orhan Ak, geçtiğimiz dönemlerde de Trabzonspor’un tranfser gündeminde yer almış, ancak Kocaelispor kulübünün Galatasaray ile anlaşması üzerine bu futbolcu sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzalamıştı. Orhan Ak ise, Trabzonlu olduğunu ve Trabzonspor’u çok sevdiğini belirterek, “Kocaelispor’dan Galatasaray’a transfer olmam tamamen iki kulüp arasında gerçekleşen bir olaydı. O zaman Trabzonspor’un gündeminde de yer alıyordum ancak Kocaelispor kulübü Galatasaray ile anlaşınca oraya gittim'' dedi. Orhan Ak, Trabzonspor’dan gelmesi muhtemel teklifin kendisini onurlandıracağını da belirterek, “Trabzonspor’da oynamayı çok isterim. Memleketimin takımının başarısı için elimden geleni yaparım. Şu anda bu transfer için gelen bir teklif yok ancak olursa çok sevinirim ve seve seve gelirim'' dedi.
KİMLER GÖNDERİLECEK
Bordo mavili ekipte yönetim, teknik direktör Ziya Doğan’ın 30 kişilik futbolcu kadrosunu 26’ya indireceği raporu bekliyor. İntertoto Kupası maçları sonrası bu futbolcuların isimlerini açıklaması beklenen Doğan’ın ise tercihini genç futbolculardan yana kullanması bekleniyor. Kadroya bir iki takviye daha yapmayı planlayan Doğan’ın, mevcut kadrodan en az 5 futbolcuyu göndermesi bekleniyor. Bunların arasında Musampa ve Tomas Jun ilk sıralarda yer alıyor. Bu futbolculara yeni sezonda idmanlarda dahi şans vermeyen Doğan’ın diğer gönderilecek isimlerin listesini de gelecek haftaya kadar yönetime teslim etmesi bekleniyor. Bu listede sürpriz isimlerin de yer alabileceği öğrenilirken, tecrübeli çalıştırıcı bu konuda şu ana kadar hiçbir açıklama yapmadı. Yönetim ise kadro şişkinliğinin hem maddi anlamda, hem de genç futbolcuların gelişimi anlamında olumsuzluk yaratacağını düşünüyor.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum