Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne Necati, Ne Kabze, Ne Orhan Ak, hiçbirisi Trabzona faydalı olabilecek kapasiteye sahip değildir...Bol bol sorun çıkarırlar... Gelmesinler...
    ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• necati ve orhan ak in takimimiza cok faydali olacagini dusunuyorum. ersen necati iyi bir ikili olur. necati hakan sukurle oynadigi icin uzun forvetle oynamaya alisiktir. orhan ak da sola ilac gibi gelir. kalli nin o kadar iyi bir hoca olduguna da inanmiyorum olsa bu oyunculari elden cikarmaz kazanmaya calisir bunlar milli takim icin onemli oyuncular.
      sevdim seni bir kere başkasını sevemem
      deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya arkadaslar necati alinsa aslinda fena olmaz hem yerli hemde trabzonda iyi is yapar onun yerine satariz ömer riza yi

Arkadaşlar, Trabzonun tek kurtuluşu kendi alt yapısından yetiştirdiği ya da başka takımlarda oynayan Trabzonsporluları bir çatı altında toplayabilirsek ancak o zaman başarılı olabiliriz.Mesela bir İlyas var,adam her sene Trabzona haber gönderir, parayıda mevzu etmezmiş ama ne hikmetse kimse bu çocuğa dönüpte bakmazmış bile...Oysa hala daha bu takımda sol açık yok!...

Aslında sadece kadronun güçlü olmasıda yetmiyor.Yönetim ve taraftarda bu takımın şampiyon olmasını isteyecek.herkes bu takım üzerinden kendi rantını düşünmeyecek...Aksi takdirde 50 senede geçse şampiyonluk hayal...

Necati bu takımın ilacı olamaz...Ne günahı vardı Cem Demir'in,Erkinin,Ali Güzeldal'ın v.s...Bu çocukları kullanamayan,takımda oynatamayan Ziya Doğan'dan bir an önce bu takım kurtulmalıdır.Türk futboluna bir şey vermediği gibi alt yapısı çok güçlü olan Trabzonspor'lu gençleri bile harcamıştır.Onları ülke futboluna kazandırmak çok mu zor?Aha Yusuf...Adamı bu takıma koysa yeminle Aymanı kesmesi lazım ama yapmıyor yapamıyor.Ne gençlere güveni var,nede kendisinde bir özgüven var...Yazık ediyor bu takımı...

Valla bu konuda Samet Aybaba ve Aykut Kocaman'ı tek geçerim.Birde Giray hoca var.Gençlere fırsat vermekten adamlar keyif alıyorlar.Aykut Kocaman bu takımda hoca olsaydı; kesinlikle bu takımdan ayrılan gençler banko oynuyor hatta büyük paralarla transfer listelerini alt üst ediyorlardı...Bu takımın en son altyapıdan gelipte takımda oynayan hangi futbolcusu var?Hasan Üçüncü?diğerleri nerede?...Trabzonspor'un değerlerini iyi bilmek lazım.Sen elinde onca genç varken bunları değerlendiremiyorsun ve hepsini birer birer elinden çıkarıyorsun,sonrada Necati diyorsun...Yok öyle yağma,benim Necati'nin futbolunla,kişiliğinle bir sıkıntım olamaz ama burada kendi gençlerimize reva gördüğümüz uygulamayı başkalarına uygulamayacaksak hiç boşa kürek çekmeyelim.

İddia ediyorum!eğer bu takımın yarısı kendi gençlerimizden oluşturulsun ve yönetim ve taraftar'da birlik beraberlik içerisinde hareket etsin.Her sene kafaya oynarız.Şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz.Tabi takımda bir kaç tanede tecrübeli ağabeylerle bunları bir potada eriteceksin o zaman değmeyin keyfinize...Bırakın Necati kaşarını...Bu saatten sonra ondan ne köy olur ne kasaba...

Bu zihniyetimiz artık değişsin.Yani biz Necati gibi adamlara para vererek takımdaki genç kardeşlerimizin geleceğini karartırız,başkada bir şey yapmayız.Ali Güzeldal bu Necati'ye 10 basar,Erkin,Cem Demir,Emre Aygün v.s. yazık oluyor bu çocuklara yahu...Ziya Hoca, yap bir güzellikte, Yusuf'u Trabzona ve Türk futboluna kazandır.Herkes Ziya Doğan ne müthiş hoca desin daaa...
        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 25.07.2007, 08:56.
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• evet kesinlikle Yusuf takımımıza kazandırılmalı...takım skor olarak rahatken sahaya sürülmemeli , bazı bazı skor üstünlüğümüzü olmadığı vakitlerde de oyuna sürülmeli, sürülmeli ki stress altında da oynamayı bilsin...
          TrabZonguldaklı...

Yorum

• necati de orhan da arızalı tipler ve takımda huzursuzluk çıkartabilirler.bence olacaksa hasan kabze olsa daha isabetli olur hem genç hem diğerleri kadar doymuş değil ama biz ne söylesek boş ve sonuç maalesef ortada.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Stephanovun açıklamalarını okuyan herkes artık anlamıştır ki bu takımın başında olan TİP tam bir ... HASTASI ...... biridir ... Bunu daha ilk günden beri dediğim için bazı arkadaşlar önceleri tepki gösterdiler ama sanırım şimdi utanç ve pişmanlıklarından saklanıyorlar ... Olsun her insan hata yapar .))) ama iki kez olursa ona aptallık ve aptal adam diyorlar ....

Necati Ateş i açıkcası takımda görmek istemem çünkü faydalı olacagına inanmıyorum .. Ama bu şu demek değil .. Trabzonspor da ne kadar acemi çaylak karadenizli topçu var oynasın demek değil . böyle bir şey kabul edilemez ..hele hele bölgesel ırkçılık yapılarak karadeniz kökenli oyuncular oynasın mantıgı çok komik yersiz ve cahilce ...sene 2007 hatta bitiyor siz ülkeye mal olmuş bir takımı bu zihniyette yönetmeye kalkarsanız bu çok kızdıgınız yönetimden farklı olmazsınız .. işte vizyon denen olgu o yüzden herkes de olmuyor olamıyor ...

Engin Baytar çok faydalı olur ...Orhan Ak ı cebine koyar Zigana çıkarır geri getirir sonra ist a yollar ...BU konuda yazdım duyumlarımı ..artık bilmem ne olur ...

kaleci istemiyormuş ...Sabah sabah sinirimi bozmamın alemi yok ...töbe esf
              En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 25.07.2007, 15:55.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar, Trabzonun tek kurtuluşu kendi alt yapısından yetiştirdiği ya da başka takımlarda oynayan Trabzonsporluları bir çatı altında toplayabilirsek ancak o zaman başarılı olabiliriz.Mesela bir İlyas var,adam her sene Trabzona haber gönderir, parayıda mevzu etmezmiş ama ne hikmetse kimse bu çocuğa dönüpte bakmazmış bile...Oysa hala daha bu takımda sol açık yok!...

Aslında sadece kadronun güçlü olmasıda yetmiyor.Yönetim ve taraftarda bu takımın şampiyon olmasını isteyecek.herkes bu takım üzerinden kendi rantını düşünmeyecek...Aksi takdirde 50 senede geçse şampiyonluk hayal...

Necati bu takımın ilacı olamaz...Ne günahı vardı Cem Demir'in,Erkinin,Ali Güzeldal'ın v.s...Bu çocukları kullanamayan,takımda oynatamayan Ziya Doğan'dan bir an önce bu takım kurtulmalıdır.Türk futboluna bir şey vermediği gibi alt yapısı çok güçlü olan Trabzonspor'lu gençleri bile harcamıştır.Onları ülke futboluna kazandırmak çok mu zor?Aha Yusuf...Adamı bu takıma koysa yeminle Aymanı kesmesi lazım ama yapmıyor yapamıyor.Ne gençlere güveni var,nede kendisinde bir özgüven var...Yazık ediyor bu takımı...

Valla bu konuda Samet Aybaba ve Aykut Kocaman'ı tek geçerim.Birde Giray hoca var.Gençlere fırsat vermekten adamlar keyif alıyorlar.Aykut Kocaman bu takımda hoca olsaydı; kesinlikle bu takımdan ayrılan gençler banko oynuyor hatta büyük paralarla transfer listelerini alt üst ediyorlardı...Bu takımın en son altyapıdan gelipte takımda oynayan hangi futbolcusu var?Hasan Üçüncü?diğerleri nerede?...Trabzonspor'un değerlerini iyi bilmek lazım.Sen elinde onca genç varken bunları değerlendiremiyorsun ve hepsini birer birer elinden çıkarıyorsun,sonrada Necati diyorsun...Yok öyle yağma,benim Necati'nin futbolunla,kişiliğinle bir sıkıntım olamaz ama burada kendi gençlerimize reva gördüğümüz uygulamayı başkalarına uygulamayacaksak hiç boşa kürek çekmeyelim.

İddia ediyorum!eğer bu takımın yarısı kendi gençlerimizden oluşturulsun ve yönetim ve taraftar'da birlik beraberlik içerisinde hareket etsin.Her sene kafaya oynarız.Şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz.Tabi takımda bir kaç tanede tecrübeli ağabeylerle bunları bir potada eriteceksin o zaman değmeyin keyfinize...Bırakın Necati kaşarını...Bu saatten sonra ondan ne köy olur ne kasaba...

Bu zihniyetimiz artık değişsin.Yani biz Necati gibi adamlara para vererek takımdaki genç kardeşlerimizin geleceğini karartırız,başkada bir şey yapmayız.Ali Güzeldal bu Necati'ye 10 basar,Erkin,Cem Demir,Emre Aygün v.s. yazık oluyor bu çocuklara yahu...Ziya Hoca, yap bir güzellikte, Yusuf'u Trabzona ve Türk futboluna kazandır.Herkes Ziya Doğan ne müthiş hoca desin daaa...
                malesef bu kdr kapsamlı gençlerre sanş veren bi hoca daha karşımıza çıkmadı

Rabbim İnşallah ömür verirde görürüz o günleri

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• hasan kabze necati filan bunlar anlamsız transferler. Ziya doğan nasıl olsa oynatmaz. Mazallah gol mol atarlar...

Yorum

• Ahmet Abi ne yaptın.Şimdi Yusufu Kazandıracam diye önce bir güzel azarlar. sonra para cezası verir.sonra süresiz kadro dışı bırakıp sonrada bonservissiz sattırır.ama hepsi iyiliği için.

Yorum

• necati, orhan yalanda

zamanında gs almadan bizim alacağımız ama akıllı yönetim yüzünden elimizden kaçırdığımız cinconunda değerini bilemediği hasan kabzeyi mutlaka almalıyız...!

Yorum

• Yasin yanıbaşımızdan uçup gitti hemde ezikbahçeye, biz ise kaldık Tolga, Erdinç,Tayfun Çağdaşa ha bunlarında çok talibi var değilmi; karagümrük Oftaş İst BB. hatta Malatya bu takımlar bu adamları isterler.
                        ------------------------------------------------------------------------
                        Fatih Akyel e karşı çıkan birisi olarak karşı olmamın nedeni eziklerde oynamasından ziyade karekterinin bize uymayacağıydı.Hasan Kabzenin Oyun Tarzı ile bize uyacağını düşünüyorum.Kişiliğ ile Olumsuz bir şey duymadım.Necati ve Orhana gelincen Onlardan bizde çok var.
                        Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• hasan kabze faydalı olabilir diye düşünüyorum ben de .. ama dibimizdeki yasin i alamadık ..hayret bir şey ... neyse az kaldı az

Yorum

• Haşim Bey'in açıklaması aklıma geldi şimdi. Ne diyordu? Porto gibi büyük, kaliteli bir takımın oyuncumuzu istemesi, oyuncumuzun ne kadar kaliteli olduğunu gösterir... Bu tür açıklamayı bir yerlerden hatırlıyorum... Özürleri kabahatlerinden büyük
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yattara takası gündemde
                              Öte yandan Galatasaray’la yolları ayrılan futbolculardan Necati’ye Almanya’dan teklifler geldiği, Gençlerbirliği’nin Hasan Kabze’ye kanca attığı öğrenildi. Cimbom’daki gelişmeleri yakından takip eden menajerler, Necati-Hasan Kabze karşılığında Trabzonspor’un disiplinsiz davranışları nedeniyle tepki toplayan Yattara’yı teklif ettiği, konuyla ilgili son kararı Feldkamp’ın vereceği ileri sürüldü.

Kaynak : Gazeteoku.com

Ne bu şimdi şakamı???
                              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak Özgür Ayyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yattara takası gündemde
                                Öte yandan Galatasaray’la yolları ayrılan futbolculardan Necati’ye Almanya’dan teklifler geldiği, Gençlerbirliği’nin Hasan Kabze’ye kanca attığı öğrenildi. Cimbom’daki gelişmeleri yakından takip eden menajerler, Necati-Hasan Kabze karşılığında Trabzonspor’un disiplinsiz davranışları nedeniyle tepki toplayan Yattara’yı teklif ettiği, konuyla ilgili son kararı Feldkamp’ın vereceği ileri sürüldü.

Kaynak : Gazeteoku.com

Ne bu şimdi şakamı???
                                Büyük takas iddiası

Galatasaray'la yolları ayrılan futbolculardan Necati'ye Almanya'dan teklifler geldiği, Gençlerbirliği'nin Hasan Kabze'ye kancağı attığı öğrenildi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Cimbom'daki gelişmeleri yakından takip eden menajerler, Necati-Hasan Kabze karşılığında Trabzonspor'un disiplinsiz davranışları nedeniyle tepki toplayan Yattara'yı teklif ettiği, konuyla ilgili son kararı Feldkamp'ın vereceği ileri sürüldü."

25.07.2007
                                Kaynak : Hürriyet
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X