Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ""Uğur yıldırım"" antepde....

Biz Kabzelerle uğraşaduralım, millet malı götürüyor.
    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Uğur Yıldırım duran top kullanmak dışında hiç bir marifeti olmayan bir adam. Ayrıca hollanda milli takımını seçmişti. Yakışmaz bize diyeceğim ama... Halimiz de ortada.
      BORDO MAVİ

Yorum

• kabze kesin alınmalı bence..zaten bize gelecekti adam ama son anda gs yine yaptı yapcağını..bizim güçlenmemizi istemiyolar o yüzden alcağımız oyunculara el atıyolar..

Yorum

• kabze ve necatiden biri alınmalı arkadaşlar 3 kulvarda ersen ve umut yeterli kalmıyabilir

Yorum

• kabze de çok ii bir gelecek war onu alırsak cok cok ıı olur

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• özerden sonra kabze frtınası başlayacak gibime geliorhaha

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kabze ve necatiden biri alınmalı arkadaşlar 3 kulvarda ersen ve umut yeterli kalmıyabilir
                yönetim icraatlarına devam eder kulvarları azaltır .. seninde düşündüğün şeye bak bizim yönetimde care tüknemez
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yönetim icraatlarına devam eder kulvarları azaltır .. seninde düşündüğün şeye bak bizim yönetimde care tüknemez
                  hhahaha

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• 4'üde yaramaz hiçbirini almasınlar zaten alamazlarki.............
                    poetricus

Yorum

• hala bu transferleri istiyen arkadaşlara şaşırıyorum.adamlar gs nin 22 kişilik kadrosuna girmemiş adamlar.fatih akyel örneği bize yetmedi mi? parasızlığın gözü çıksın.

Yorum

• Kabze işi olur inşallah

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gençlerbirliğidir..
                          Quakevil iyi yakalamış . Cavcav alternatifini bulmadan oyuncu göndermez. Gençlerbirliği kuvvetle muhtemel.

Hasan Kabze ve Promise'yi takımda görmek isterdim. Umut-Ersen-Iseac-Hasan 4lüsü ligin tozunu atabilir. Hiç biri çok büyük yıldız değil , her biri formsuz olduğunda kenarda oturabilecek oyuncu. Aralarındaki rekabet sayesinde bütün sezon yırtıcı forvet hattımız olabilir. Üstelik çok değil 3 ay önceki maliyetlerinin yarısından daha az bir bedelle.

Necatiye hiç sıcak bakmıyorum. Necati gelirse beklediğimiz 10 numara transferi olacak. Umarım fenere gider.
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 24.07.2007, 19:49.

Yorum

• önce istiyoruz gelincede onun bunun artığını topladı diye yönetime sitem ediyoruz
                            ordan burdan elden düşme adam alarak yöneticilik olmaz ya şartları oluşturur adam gibi futbolcu alırsın yada parlamamış ama parlama belirtisi olan futbolcu bulursun dünyanın öteki köşelerinden(yada kendi memleketinden)
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Kabze alınmalı gelecek vad eden bir futbolcu inşallah alırız.
                              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Necati'yi yıldız diye alınmayacaksa isterim. Kabze düz futbolcu. Top kontrolünü bile bilmiyor. Orhan Ak da Celo kesilebilecekse süper olur. Cihan kalsın yeterince sağbek var

Promise ise Ömer Rıza'nın Afrikalı versiyonu. İstemez..
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X