en önce forvet lazim bize forvet
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hocam transfer ve hoca değişikliğinden önce YÖNETİM değişikiliği ŞARTİlk olarak smertkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferden Önce Hoca değişikliği Şart. Ziya Hoca ile olmaz Takımı Kikboks takımına çevirdi.Sen Özeri alsan ne olacak.
Bu arada Martinezi almadığımıza sevinelimmi üzülelimmi.Transfer böyle gaybana bişey işte.
Yorum
-
martinezin kim tarafından ameliyat ettirildiğinibilmek lazım.. sakatsa fiyatı düşer.. alınabilir hala.. ben alındığını da düşünüyorum..
uefaya katılmamız duurmunda bir santrafor ve bir oyun kurucu alacaklarını da düşünüyorum..
şu anda transferin satış kısmıyla ilgileniyorolar.. jeff jun ve musampayı satıp yerlerine kaliteli yabancılar alabliriz..
hayırlsııs..
akşam maç bir güzellik yapsın,orada geçelim turu.. sonra bakarız!
Yorum
-
ben hala martinezin alinmasini isterim cünkü ilk haftalar derbi macimiz yok oraya kadar tolga idare edebilir bizi ondan sonra martinez iyilesir zaten...iyi tarafida cok daha ucuza alabiliriz düsüncesindeyim..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
abi biraz gec olmuyor mu bu transferler? uefaya katildiktan sonra zaten lig basliyor ondan sonra yine baslar uyum sorunu falan yine bir sezon bosa gider...İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemartinezin kim tarafından ameliyat ettirildiğinibilmek lazım.. sakatsa fiyatı düşer.. alınabilir hala.. ben alındığını da düşünüyorum..
uefaya katılmamız duurmunda bir santrafor ve bir oyun kurucu alacaklarını da düşünüyorum..
şu anda transferin satış kısmıyla ilgileniyorolar.. jeff jun ve musampayı satıp yerlerine kaliteli yabancılar alabliriz..
hayırlsııs..
akşam maç bir güzellik yapsın,orada geçelim turu.. sonra bakarız!"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
geçoluyor elbette..
bana kalsa:
hocayı sezon bittiğinde yollamış.. jun jeff risp musampa meselelerini kökünden halletmiş..
yeni hocaylaanlaşmış..
istediği transferleriyapmış..
vlazniaya yirmitane atmıştım şimdi..
ama istediğim gibiolmuyor..
istemekle yapmak arasında biraz fark var!
geç de olsa hiç oynamayacağı kesin olan jun musampa ve jeffin yerine adam alınmasın mı? bir hata diğer hataları mı getirsin?
hemen kaleci ve santrafor alınmalıdır..
ama bundan önce jun jeff ve musampa iyi fiyatlarla satılmalıdır zarardan dönülmelidir..
kontenjan açık kalsın.. gerekirse kimse alınmasın takip yapılsın.. ara transferde alınsın..
uefaya kalırsak ve kadromuzda yabancılarımız eksik olursa çok üzüleceğim!
Yorum
-
uefaya katıldıktan sonra cimidespordam oyun kurucu idrisi,çanakçıspordan da forvet hakkıyı alabiliriz ancak.İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi biraz gec olmuyor mu bu transferler? uefaya katildiktan sonra zaten lig basliyor ondan sonra yine baslar uyum sorunu falan yine bir sezon bosa gider...Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!
Yorum
-
elbette alinsin ama benim demek istedigim bu yönetim simdiye kadar uyuyormuydu bu oyunculari (jeff,jun,musampa) niye simdiye kadar elden cikaramadi? transfer dönemi boyunca teklif gelmesini mi bekleyecegiz? bunlarin sözlesmesini fesh etsen bile kardir en azindan okadar aylik ödemezsin bos bos yatan adama.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
tamam transfer yapamıyoruz ama bu tür espiriler sıktı artıkİlk olarak FREDERICO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefaya katıldıktan sonra cimidespordam oyun kurucu idrisi,çanakçıspordan da forvet hakkıyı alabiliriz ancak.SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
Uefa ya katılırsak transfer yapılacakmış-muş.... Ne yani avrupa devlerini dize getirmiş koca Trabzonspor kıçı kırık bir romen takımına mı elenecek? Ey yönetim siz takımınıza bu kadar mı güveniyorsunuz!
Yok eğer gruplara falan kalmaktan bahsediyorsanız ben size şimdiden söyliyeyim seri başı olmadığımız için ispanya-italya-ingiliz-alman takımları ile eşleşip eleniriz. Gerçekten başarı istiyorsanız adam gibi bir transfer planı yapın. Siyasetçi laflarını bırakın.. Sizi gidi stajyer siyasetçiler sizi.. Kimi kandırıyorsunuz!
:bayrak:Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
evet bende bakiyorum maca...golu kacirdi sonradanda Allahim sen büyüksün dedi...agzindan anlayabildim...İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Sultan Tekke cok kotu oynuyor arkadslar cok net bir gol kacirdi valla tanimasam Tomas jun diyecegimBU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum