Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "BMN 'de başı bozukluk aldı başını gidiyor..Tiz bi SHERİFF atana !.."

Yorum

• İlk olarak devbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "BMN 'de başı bozukluk aldı başını gidiyor..Tiz bi SHERİFF atana !.."

hakkaten burda olmayan biri için atıp tutmak için atıp tutmak doğru değil yakışmaz bize
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• şerif arkadaşımız bir bilgi aktarmıştır.bu doğruda olabilir, yanlışta, bu onun kabahati değidir.hiç olmazsa bazı zatı muhtermler gibi, forumda maniplasyon yapmıyor.eğer bilgi yanlışsa 11 aralıkta sandıkta görüşürüz diyor.böyle bilgi paylaşanların başımın üstünde yeri vardır.

Yorum

• Atmasına atıyon da...Ahh !..Bi de tutturabilirsen....

Yorum

• İlk olarak devbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "BMN 'de başı bozukluk aldı başını gidiyor..Tiz bi SHERİFF atana !.."

tebrik ediyorum ....güzel olmuş ..belden aşağı vurmadan ince dokundurma ...başkan la alakalı yeni çalışmalarını bekliyoruz devbey ..en azından ben bekliyorum
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şerif arkadaşımız bir bilgi aktarmıştır.bu doğruda olabilir, yanlışta, bu onun kabahati değidir.hiç olmazsa bazı zatı muhtermler gibi, forumda maniplasyon yapmıyor.eğer bilgi yanlışsa 11 aralıkta sandıkta görüşürüz diyor.böyle bilgi paylaşanların başımın üstünde yeri vardır.
              bilmyorum sen baska bir serifi mi diyorsun ama benim bildigim Serif "lavezzi ve palermo tamam" dedi... artikda su serif adini da söylemek istemiyorum..zaten sinirlerim bozuldu
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tebrik ediyorum ....güzel olmuş ..belden aşağı vurmadan ince dokundurma ...başkan la alakalı yeni çalışmalarını bekliyoruz devbey ..en azından ben bekliyorum
                Eyvallah...Dostum...Sağolasın...

Valla..artık.. Bakıcağız...Zamanı geldiğin de...

"yatttara"(3 "t" li) adlı arkadaşa da bir teşekkür borcum vardı..

"pelivan" resminden sonra ben yokken verdiği destekten dolayı..

Şimdi ifa ediyorum...
                En son devbey tarafından düzenlendi; 02.07.2007, 21:22.

Yorum

• "Tamam" kelimesi "Kapandı" manasına da gelebilir Bekleyeceğiz arkadaşlar, duyumlara fazla bel bağlamadan bekleyeceğiz. Transferlerden memnun olmazsak da benim önerim siyah bayraklarla yönetimi her fırsatta protesto edeceğiz
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Tamam" kelimesi "Kapandı" manasına da gelebilir Bekleyeceğiz arkadaşlar, duyumlara fazla bel bağlamadan bekleyeceğiz. Transferlerden memnun olmazsak da benim önerim siyah bayraklarla yönetimi her fırsatta protesto edeceğiz
                    Siyah bayraklarla yönetimi protesto etme fikri hayata geçirilebilir gayetde güzel olur
                    En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 02.07.2007, 21:32.
                    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• şerif bu akşam girip bir şeyler söyleyecektir mutlaka olumlu veya olumsuz
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şerif bu akşam girip bir şeyler söyleyecektir mutlaka olumlu veya olumsuz
                        şerif girmiş bugün foruma ama heralde bişey yazmadı...

Yorum

• şerif ne yapsın ..... ben iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ..ama iki cümleyi bir araya getirmekten aciz , hasbelkader zengin olmuş ihalecibaşının kendi ne yaptıgını ne yapacağını bilmiyorki... vizyonmuş planmış .. " abi bu işi ben alayım müsade edersen " kolaylığında değil tabi futbolcu almak ..sonrada oynatmak ...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ..ama iki cümleyi bir araya getirmekten aciz , hasbelkader zengin olmuş ihalecibaşının kendi ne yaptıgını ne yapacağını bilmiyorki... vizyonmuş planmış .. " abi bu işi ben alayım müsade edersen " kolaylığında değil tabi futbolcu almak ..sonrada oynatmak ...

Yorum

• Bence yönetim Fatihi kiralayıp Transferi kapatacak

Yorum

• serif abimiz okadar emin konusuyorduki bende ne yalan söyleyeyim gercekten umutlandim bi anlik...bugün foruma girdiyse en azindan kendinden bi aciklama bekliyorum...
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X