Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tam hatırlıyamıyorum kiminle oynadıgımızı
    yorumcu diyorduki:türkiye bastırırsa golü bulur
    bastırırken geride açık verirse golü kalesinde görür
    hiç belli olmaz bu maç berabere bitebilir
    sonra eminim ben demiştim demiştir
    sayın başkanımızın beyanatına atfen aklıma geldide
    alabiliriz almaya biliriz deyince
    sonra ben demiştim der dimi
    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Bosuna Beklemeyin Arkadaslar.transfer Yok.bunlar Oyalama Taktikleri. Ligi Yine 4. Bitiririz. Ben HergÜn Sabir Sabir Diyerek Tespih Cekiyorum
      seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
      asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tam hatırlıyamıyorum kiminle oynadıgımızı
        yorumcu diyorduki:türkiye bastırırsa golü bulur
        bastırırken geride açık verirse golü kalesinde görür
        hiç belli olmaz bu maç berabere bitebilir
        sonra eminim ben demiştim demiştir
        sayın başkanımızın beyanatına atfen aklıma geldide
        alabiliriz almaya biliriz deyince
        sonra ben demiştim der dimi
        Yani kaliteli bir oyuncu alamayinca, ya da almayinca "Biz söylemistik almama ihtimalimizin oldugunu, taraftari kandirmadik" demeye hakki olacak.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• şu nurinin açıklamalarına hastayım iki cümleyi birleştiremeyen bi başkanımız var
          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu nurinin açıklamalarına hastayım iki cümleyi birleştiremeyen bi başkanımız var
            evet acayip bir konusma sekli var bir cümleye baslar cümlenin ortasinda aklina baska birsey gelir onu anlatmaya baslar
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• vay be serif oyaladin bizi gittin...benim artik transfer yapacagiz diye hic umudum kalmadi artik martinezi alir , transferi kapatiriz diye düsünüyorum...bu durumda bari elimizdeki oyunculardan verim almaya calisalim...tomas junu yeniden kazanmaya calisalim...madem transfer yapamiyoruz elimizdekileri degerlendirelim...
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• kayseri bile cangeleyi aldı be

Yorum

• şerif nerdesin ulaaaa
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tomas junu yeniden kazanmaya calisalim...madem transfer yapamiyoruz elimizdekileri degerlendirelim...

meccburuz. sonra daha yüksek bir fiiyata satariz
                    Sampiyonluk Önemli Degil
                    Senin Bu Adaletsiz Arenada
                    Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• ÜZÜLMEYE BİLE GEREK YOK!!!

Yanarım yanarım bende dahil koyun gibi güdülen biz Trabzonspor taraftarına yanarım...

Bu adamlar hala başımızda ise sebebi biziz...
                      Forum dışında hiçbirimiz gerektiği gibi toplanıp, hukuki kurallar içinde örgütlenip tepki koyamadık...

Çoğu haksızlığa karşı örgütlenen biz BMN birkaç yazılı tepki dışında hiçbirşey yapmadık...

Aklıma gelen en iyi tepki toplanıp Tesislere gidip yönetimi protesto etmektir.. Bu bir an önce yapılmalıdır.. Şöyle okkalı bir tepki...
                      Bir an önce bu insanları Trabzonumuzun başından indirmeliyiz... Bmn bunu başaracak misyona sahiptir.. Ama en geç 3 gün içinde 1 kıvılcım çakmalı artık!!! Trabzonsporumuz için!!!!

Bunu buraya yazdığım için kusura bakmayın.. Fakat öen çok ziyaret edilen başlık bu diye yazdım...
                      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nuri Albayrak diyor ki, "Iyi bir transfer yapacagiz, ama bu transferi yapma olasiligi kadar yapmama olasiligi da var" dedi.
                        Aralikta Trabzonsporda secim var.
                        Nuri`nin aday olma olasiligi da var, aday olmama olasiligi da.
                        Aday olursa secilme olasiligi da var, secilememe olasiligi da...

Insaallah aday olur da secilemez ve rezil rüsvay olur.
                        Bu ne rezalet Allah`im Ya Rabbim !

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şerif nerdesin ulaaaa
                          $erif agabey 38 ya$inda !

ne yazdigini bilen birisi, ak$ama forum'a girer ve yorumunu ekler...

...
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence transferler olursa Temmuz'un ortasına 20'sine doğru olur. Tff kararını açıklar. Bizimkiler de kimle anlaşabilmişlerse talip olurlar. Martinez belki biraz daha erken netleşir
                            Evet...Evettt !!!...

15 - 21 Temmuz arası...

Malum...Bu yıl : "Double Selection" var...

Artık sönmüş bir yıldız mı, meteor mu, nebula mı, kara delik mi ?.Bilemem..

Martinez mi ?..Belki yarın...Trabzon da miting var çünküm...

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              $erif agabey 38 ya$inda !

ne yazdigini bilen birisi, ak$ama forum'a girer ve yorumunu ekler...

...
                              sen nerden biliyorsun 38 yasinda birisi oldugunu??? kayit olurken nufüscuzdani mi lazim?
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• TR 3 te Avni Aker`den Canli yayin var.
                                Bakiyormusuz birazdan Nuri mikrofonu kapiyor ve Bomba transferleri acikliyor .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X