Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok OkunanlarKriz çözüldü, Karan yumruk şov yaptıSedat Tunalı bomba transferi yazdı...F.Bahçe Brezilyalı golcüyü gönderdiAli Bilgin'i Beşiktaşlılar karşıladıFener'in gündemindeki son yıldızÜmit Karan son kararını verdi...Demirören'den 'niye kot giydin' fırçasıTrabzon'da 10 isim kadro dışı kaldıİşte stada kuaför getiren futbolcularFenerbahçe Tuncay'ı neden sildi?

Trabzon'da umut hüsrana dönüyor!30 Haziran 2007 15:30

Trabzonspor Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer, Rusya'nın Zenit takımında forma giyen eski kaptanları Fatih Tekke'nin dönüşünün zor olduğunu söyledi.
    Trabzonspor Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer, Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen eski kaptanları Fatih Tekke'nin Trabzon'da herkes tarafından istenen bir oyuncu olduğunu, ancak bu transferin kolay olmadığını söyledi.

Başer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde eski futbolcuları Fatih Tekke'nin bordo-mavili takıma geri dönme durumunun olduğu şeklinde basında haberler yer aldığını belirterek, ''Fatih Tekke'yi Trabzon'da yönetici olsun taraftar olsun herkes ister. Ama Fatih Tekke'yi istemek, sadece istemektir'' dedi.

Fatih Tekke'nin 7.4 milyon Avroya Rusya'nın Zenit Petersburg takımına transfer olduğunu hatırlatan Başer, şu anda transfer için teknik ve ekonomik şartların müsait olup olmadığının araştırmasını yaptıklarını, ancak bu transferin gerçekleşmesinin kolay olmadığını ifade etti. Olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transferi kapattıklarını ifade eden Başer, ''Yabancı kontenjanından bir fazla sayıda oyuncumuz var. Jun ve Musampa'nın gitmesi halinde ancak bir yabancı alabiliyoruz. Ancak şu anda bu futbolcular ile sözleşmelerimiz sürüyor. Eğer başka bir kulübe bu futbolcuları verirsek, o zaman bir değerlendirme yaparız. Yerli oyuncular ise çok pahalı. Onun için olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transfer yapmayacağız'' diye konuştu.

Başer, Gerede kampının çok iyi geçtiğini belirterek, ''Genç oyuncular ağırlıklı bir kampın olması da avantajdı. Genç oyuncularımıza kendilerini gösterme fırsatı verdik ve 4 oyuncu bu şansı iyi kullandılar. Onlar bu takımın geleceği. Genç oyuncularımız bizi daha da morallendirdiler'' dedi. Gerede kampını tamamlayarak dün Trabzon'a dönen bordo-mavili takımın bugünü izinli olarak geçireceği, İntertoro Kupası maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla başlayacağı bildirildi.
    Baser sana koca bi biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppppppppppppp...

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaten yanarım yanarım bu kulübün anahtarını dönüp dolaşıp yine Mehmet Ali Yılmaz'a verecekler ona yanarım

sen yanmaya devam et...nuri ve digerleri bizi yakti külerimizi topluyorlar...

Yorum

• Bu kadar beceriksiz kişileri aramayla bulamazsınız.Hepsi toplanmış TRABZONSPOR a işte.
        Zaten bizde inanmamıştık.Siz ancak satmayı iyi bilirsiniz.Bu konuda sizle kimse yarışamaz.
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dedikodu yapmayın arkadaşlar
          24 senedir böyle olmadı mı. Şimdi borç var diyoruz dimi. Albayrak gitti diyelim, Albayrak giderse onun kadar parasını bu kulübe harcayacak başka başkan zor bulunacağına göre. Şu tabloda gelen yönetim parayı nerden bulacak ta transfer yapacak. Ya borçlanacak kulüp ya da bu yönetim gibi az transfer yapıp transfer sezonunu kapatmaya çalışacak. Bunu görmek için falcı olmaya gerek yok. Bunu zaten göremiyorsanız daha çok kandırırlar sizi
          Bu mantığa göre Albayrak hep kandıracak bizi...Birisi seni kandırmış olmasın...
          Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
          Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaslar sizlere surpriz bi haberim var Trabzonsporun eski teknik direktorlerinden ismini vermeyecegim yanımda şu an Trabzonspordaki bi yoneticiyle yaptıgı gorusmede söz arasında fatihi almak için ugrasıoruz pazartesi buyuk ölcude bitecek die soledi bende bu haberi sizlerle paylasmak istedim insallah hayırlısı olur
            Senden başka duyan var mı renktaş ?
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senden başka duyan var mı renktaş ?
              palavra kardesim oda kendini burda ünlü yapma pesinde ...son yilin modasi patlat bi transfer dedikodusu ünlü ol bmn de ...sende dene

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet Ali Yilmaz
                Allah yazdıysa bozsun ya bırakın bu işleri .. anca politika yapar ts üzerinden başka bieş yapmaz ver yesin ..

onursal başkandır kaç macına geldi Trabzonsporun .. bırakın bu işleri ya .. Trabzon belediye başkanı ondan iyi yönetmese Trabzonsporu bende bişe bilmiyorum ..
                Trabzonspor

Yorum

• fatih tekkeyi alacaklarmış .. bıraksınlar bu işleri ya fatihi alacak kadar paraları olsa transferi kapatmazlardı.. Fath bu yönetime göre cok büyük bir yıldız onu alamazlar ancak o gelirse gelir..
                  Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu mantığa göre Albayrak hep kandıracak bizi...Birisi seni kandırmış olmasın...
                    Bu işler biraz böyle. Yani taze ümitlerle gelmişsin, uzatıulan mikrofanlara öyle yapacaz böyle yapacaz dersin, yapmaya çalışırsın ama beceremezsin. Kolay gibi görünür ama kolay olmadığını anlamak çok uzun sürmez. Kandırılma olayı biraz da o yönetimden bekletilerinizle alakalı. Çon fazla şey belediyseniz çok fazla kandırıldınız, az şey beklediyseniz az kandırıldınız. Ben yönetimin yıldız lafına ve sportif başarı lafına pek önem vermedim. O yüzden sizin kadar tepki veremiyorum içimden gelmiyor. Çünkü böyle bir beklentim yoktu zaten. Takımın rezil durumlara düşmesi elbette canımı sıktı. Nasol ne yaparsan yap takım ilk 4'de giriyor, bu yönetimin de transfer vs şeylerle çok uğraşmadan stat için bütün güçlerini harcarlar diyordum ancak onlar sportif başarıyı ön planda tuttu, büyük işler yapmaya çalıştılar ama beceremediler. Olur böyle şeyler. Sonuçta şimdiye kadar bu kulüpte başkan olanlar seçilmeden önce söylediklerini yapmadı. Atay Aktuğ Trabzonspor'u dünya kulübü yapacağım demişti. Bırakın yapmayı iki kere yaklaştığımız şampiyonlar ligine yapılamayan transferler yüzünden katılamadık. Ön eleme oynamakta başarıdır diyorsanız orasını bilemem Sonuçta Atay Aktuğ bunun için çalıştı ancak başarılı olamadı ve kulübü 24 trilyon borçlandırdı. Bu yönetimde sportif başarı adına bir şeyler yapmaya çalıştılar beceremediler. Hedefe ulaşamadılar büyük başarısızlık sağladılar. Sonuç olarak herşey planlandığı gibi olmuyor. hem kendinizden hem de hesaba katmadığınız etkenlerden dolayı bütük hatalar yapabiliyorsunuz. O yüzden her gelen biraz kandırdı, taraftar zaten hep kandırıldı, kandırılmaya müsait çünkü. Yönetimler direk taraftarı kandırmak için yola çıkmıyorlar, gösterdikleri hedefe doğru hareket ediyorlar ancak türlü türlü nedenlerden dolayı ya beceremiyorlar ya da tam başarı elde edemiyorlar. O yüzden ben artık kanmıyorum. Bu yönetim seçildiğinde yazılarıma bir göz at ne demek istediğimi çok iyi alayacaksın
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Eray'ım senden başka duyan yok mu telefon konuşmasını? Hangi yöneticiydi ?

Yaf umutlandırıyosunuz adamı. Tam açıklamasını yapın bari.

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eray'ım senden başka duyan yok mu telefon konuşmasını? Hangi yöneticiydi ?

Yaf umutlandırıyosunuz adamı. Tam açıklamasını yapın bari.
                        yaa bırak ben bişe demiyorum ilk defa bi acıklama yapayım dedim duydgum bilgiyi paylasmak istedim direk muhalefetler cıktı yasayın gorun susuyorum
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• "TEKKE'NİN DÖNMESİ KOLAY DEĞİL!"

Trabzonspor Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer, Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen eski kaptanları Fatih Tekke'nin Trabzon'da herkes tarafından istenen bir oyuncu olduğunu, ancak bu transferin kolay olmadığını söyledi.

Başer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde eski futbolcuları Fatih Tekke'nin bordo-mavili takıma geri dönme durumunun olduğu şeklinde basında haberler yer aldığını belirterek, ''Fatih Tekke'yi Trabzon'da yönetici olsun taraftar olsun herkes ister. Ama Fatih Tekke'yi istemek, sadece istemektir'' dedi.

Fatih Tekke'nin 7.4 milyon Avroya Rusya'nın Zenit Petersburg takımına transfer olduğunu hatırlatan Başer, şu anda transfer için teknik ve ekonomik şartların müsait olup olmadığının araştırmasını yaptıklarını, ancak bu transferin gerçekleşmesinin kolay olmadığını ifade etti.

Olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transferi kapattıklarını ifade eden Başer, ''Yabancı kontenjanından bir fazla sayıda oyuncumuz var. Jun ve Musampa'nın gitmesi halinde ancak bir yabancı alabiliyoruz. Ancak şu anda bu futbolcular ile sözleşmelerimiz sürüyor. Eğer başka bir kulübe bu futbolcuları verirsek, o zaman bir değerlendirme yaparız. Yerli oyuncular ise çok pahalı. Onun için olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transfer yapmayacağız'' diye konuştu.

Başer, Gerede kampının çok iyi geçtiğini belirterek, ''Genç oyuncular ağırlıklı bir kampın olması da avantajdı. Genç oyuncularımıza kendilerini gösterme fırsatı verdik ve 4 oyuncu bu şansı iyi kullandılar. Onlar bu takımın geleceği. Genç oyuncularımız bizi daha da morallendirdiler'' dedi.

Gerede kampını tamamlayarak dün Trabzon'a dönen bordo-mavili takımın bugünü izinli olarak geçireceği, İntertoro Kupası maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla başlayacağı bildirildi.

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• Kaynak : Ajansspor

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yetiştirsin tabiki, ama A takımında değil. Ona bakarsan 3 Ukalaların taraftarı yıllarca kan kusturdu takımlarına. Trabzon'daki olayların beteri vardı İstanbul takımlarında. Kavga, dayak kafa göz ne istersen. Neden futbolcular caymadılar onlara gitmekten?

Kulüpler imajlarını sağlam tuttukları sürece herkes onlarla çalışmak ister. İspanya'da bomba patlıyor ama turist oraya gitmeye devam ediyor neden? Çünkü bizdeki çığırtkanlık yok, 2 satırlık haberle geçiştiriliyor. Eğer baştan Trabzon'da büyük futbolcu ne yapacak gelmez para ister dersen evet gerçekten gelmezler. feybe 5-6 sene öncesine kadar sürünüyordu, dünya yıldızlarını ala ala vizyonları genişledi, şimdi yaşlı da olsa pahalı da olsa Real Madrid'den Roberto Carlos'u alıyor, Carlos da Milan'a Man U'ya tercih ediyor feybe'yi. Ne oluyor? Battı mı feybe? Hayır, vizyonu genişledikçe destekçisi de arttı, para basıyor. Düşüncemiz büyük kalsın bari, gençleri yetiştirelim ama A takımına yetişmişleri kapasitelileri gelsin
                              ben alalım gençlerin hepisini bi anda a takımda oynatalım demiyorum bu hayacilik olur takımda muhtemelen küme düşer ben şunu soyluyorum takımda sol açık ve sol bek mi yok taransferde yapamıyormusun şu elindeki futbolcu nüshaları ile sezonu geçiştireceğine koy genç takımdan birilerini bu bölgeye tabiki yetenekli olduklarına inanıyorsan aksi halde ya tutarsa mantığıyla kulüp yönetilmez. ama trabzonsporun her bölgeye dışarıdan hazır adam alma lüksü yoktur. istanbul 13 milyonluk bi şehir istanbul da kimse kimseyi görmüyor ben karşı komşumun kim olduğunu bile bilmiyorum ama trabzon oyle değil nefes alsan tüm şehrin haberi oluyor bu nedenle istanbul la trabzonu karşılaştırmak ve bir tutmak doğru değil. carlos fb nin imajına gelmedi ayrıca avrupada ona verilen paranın neredeyse %50 daha fazlasını aldı. bizim bu ekonomik gücümüz var mı?

Yorum

• Transferi kapattığımız doğru
                                Bu arada Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, transferi kapattıklarını ifade ederek, “Zaten istesek de transfer yapamıyoruz. Türkiye’de istediğimiz mevkilerde oyuncular yok
                                En azindan durustler
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X