Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şampiyonluk istiyorduk, neredeyse küme düşecektik, son anda toparlandık zar zor 4. olduk. Şimdi hedef küçültelim, gençlerin yetişmesini bekleyelim. Ne olur? Belki tutar... Trabzonspor için gerçekçi bir yaklaşım değil. Trabzonspor'un hedefi kapasiteli futbolcuları yaşlı genç, yabancı yerli gözetmeksizin kadrosuna dahil etmektir. Çok elit 100 200 futbolcu haricinde de her futbolcu Trabzon'a gelir topunu oynar. Marcelinho geldi yapamadı diye neden vazgeçelim? Mühim olan uyum sorununu iyi hesap etmek
    kapasiteli futbolcuları takıma dahil edebilmek için kapasiteli yöneticiler gerekir birincisi şu anda biz de bu yok. ikincisi biz sadece marcelinho için soylemeyoruz bunları symek allahın polonyalısı bile beğenmedi trabzonu ilk geldiği sezondan sonra eşi problem çıkarınca adamın performansı düştü sonrada futbolu bıraktı. trabzona gelipte mutlu olmuş kaç avrupalı futbolcu sayabilirsiniz??? benim aklıma bir cyzio geliyor ki oda doğu avrupalıydı.
    siz kendinizi avrupalı bir futbolcunun yerine koyun gelirmisniz trabzona? yaşınız 30 üzeri değilse, avrupada kazanacağınızın 2 katını kazanmayacaksanız, bekar değilseniz veya ailenizi sizinle yaşamayacaksa GELMEZSİNİZ. niye gelesinizki zaten? trabzon bir vitrin mi? çok köklü bir kulüp mü? şehrin sosyal yaşamı yaşamanıza uygun mu? bir de bunun üstüne geçen sene takımda en çok sevilen, takımınızn yıldızı ve kaptanı olan bir futbolcunun aracı kurşanlanmadı mı he bir de bir rahip öldürülmüştü bakın onu unutuyordum.arkadaşlar geçen sene bilal kısa trabzon a geliyordu. tam o dönemde fatih in aracı kurşunklandı adam gelmekten vazgeçti. bu adamların hepsi profesyonel. kazanacakları paraya ve yaşayacakları hayata bakıyorlar. bu nedenle de gelmezler. serkan niye geldi bu sene? fener de forma giyemeyecekti artık milli takıma da alınmıyordu yani piyasası düşüyordu. geldi fb den aldığı paradan daha fazla para aldı ama sadece 2 senelik sözleşme imzaladı niye? çünkü bu onun için tekrar piyasasını yükseltme fırsatı. yükselttiğinde de tekrar istanulun yollarına düşecek.artık biraz gerçekçi olun lütfen. bizim için doğru model ajax modelidir. bunun haricinde her sene çıkar biri paralı başaknım ben der bizde onun peşinden bi umut bakar dururuz.
    trabzon kendi futbolcularını yetiştirmek ve kulübe kaynak üretmek zorundadır. gerisi lafı güzaf...

Yorum

• Efendim ben genç oyuncu yetiştiricem benden 2-3 yıl başarı beklemeyin 2-3 yıl sonra taş gibi bi takım geliyor Kupaları silip süpürecek
      Bu ve buna yakın düşünceler traşdan ibaret
      En kısa zamanda başarıya ulaşmalıyız Bu da demek olmuyor ki genç oyuncuları kenara atalım Ciddi anlamda yetenekli gençleri kadroda tutmalıyız 3-4 tane yeterli Sezon içinde mutlaka şans verecek maçlarımız olacak Bütün bunlar iyi, güzel de koltuktan başka bişey düşünmeyen adamlarla bu iş olmaz
      4.sıralamayı garantilememize rağmen kadrodaki gençlerden ve paftan sadece 1 oyuncuyu kadroya alıp onuda oynatmayan bi anlayışa sahip hocamız var
      Transfer =Başarı değil elbette ama akıllı transfer=kadro kalitesinin ve buna bağlı olarak oyun kalitesinin artması ,hedeflerin büyümesi ,kulübün Avrupada yarışabilecek seviyeye yükselmesi(Ekonomik olarak),ne kadar takım olabildiğinle alakalı olarak(Hocaya bağlı ) başarının gelmesi Transfer olsun da ne olursa olsun değil yani
      Haber doğru olabilir
      Fatih gelsin Yabancı forvete gerek kalmasın
      Bir kaleci birde ortasahayla kapatalım transferi
      Girelim sezona.. Olalım şampiyon

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya bırak allahını seversen...
        böylesi daha iyiymiş.
        50 kişilik kadro var 11 kişilik takım çıkmıyor.

neyi savunacağınızı şaşırdınız.
        albayrak ve yönetim gitse daha iyi transferler olur mu olmaz mı gitmeden kimse bilemez.

trabzon tarihinin en büyük masalcılarından biri de albayrak ve ekibi olarak tarihe geçti artık.

2 tane büyük yıldız ve stat sözü ile gel.

sonuç...

en büyük yıldızın postalandı.. buna rağmen borçtan geçilmiyor.
        takımın her köşesi tekniği sıfır adamlarla dolduruldu.
        statı zaten konuşmuyorum.

bu kadar masalı iyi yedirdi bize.

gel burada başkanı savun..
        sebep??
        gelenler daha iyi olmayacakmış..

hadi canım sen de....
        adamlar resmen Trabzonsporu dolandirdi ya musampadan hasimin kendide kazandi menejer ogluda adamlar trabzonsporun parasi yedi kim nasil savunur bunlari....bunlari savunanin Trabzonsporlulugundan süphe ederim ben...dolandirici bunlar TS nin parasini yediler.

Yorum

• Sanki Fatih olmasa yabancı forvet alacaklar. Hem kaleci hem de orta saha
          Transferi kapamıştık sahi.Fatih nasıl gelicek
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tabi tabi sen çok akıllısın acayip zeki bir adamsın. Ne dersen doğrusun.

Şu nette gaza gelmeyin diyoruz kaç kez. Yemeseydin kardeşim masalı ben mi yedirdim masalı sana Demekki yiyeceğin vardı yedin. Yıldız sözleri afaki sözler, bu tip söylemlerin popülist olduğunu hep söylemedik mi. Ama bizim taraftar yıldız olsun çamurdan olsun, transfer olsun ne olursa olsun mantığıyla hareket etmedi mi. Öyle taraftara böyle yönetim kusura bakma Senin gibi boş vaktim yok boşuna laf sokmaya kalkma, uğraşamam. Her yazılan şeyin savunma veya destek verme babında neden anlıyorsunuz ki. Ben böyle düşünüyorum. Sen öyle düşünüyorsun. Ben böyle olmasının daha doğru olacağını söylerim, sen olmayacağını söylersin. Biti gerisi kuru sıkı boşver..
            ne gaza gelmesi ya..
            iki satır yazı yazdık diye gaza mı gelmiş olduk??
            anlamıyorum ki ne zannediyorsunuz??

yemeseydin masalı!!!

haklısın nasreddin hoca misali suçlu masalı uyduran değil, yiyen...

git neyle uğraşacaksan onunla uğraş.
            laf soktuğum falan da yok.

yeni gelen daha beter olacak bugünkine fit olun..

oldu anlatırsın külahıma.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Efendim ben genç oyuncu yetiştiricem benden 2-3 yıl başarı beklemeyin 2-3 yıl sonra taş gibi bi takım geliyor Kupaları silip süpürecek
              Bu ve buna yakın düşünceler traşdan ibaret
              En kısa zamanda başarıya ulaşmalıyız Bu da demek olmuyor ki genç oyuncuları kenara atalım Ciddi anlamda yetenekli gençleri kadroda tutmalıyız 3-4 tane yeterli Sezon içinde mutlaka şans verecek maçlarımız olacak Bütün bunlar iyi, güzel de koltuktan başka bişey düşünmeyen adamlarla bu iş olmaz
              4.sıralamayı garantilememize rağmen kadrodaki gençlerden ve paftan sadece 1 oyuncuyu kadroya alıp onuda oynatmayan bi anlayışa sahip hocamız var
              Transfer =Başarı değil elbette ama akıllı transfer=kadro kalitesinin ve buna bağlı olarak oyun kalitesinin artması ,hedeflerin büyümesi ,kulübün Avrupada yarışabilecek seviyeye yükselmesi(Ekonomik olarak),ne kadar takım olabildiğinle alakalı olarak(Hocaya bağlı ) başarının gelmesi Transfer olsun da ne olursa olsun değil yani
              Haber doğru olabilir
              Fatih gelsin Yabancı forvete gerek kalmasın
              Bir kaleci birde ortasahayla kapatalım transferi
              Girelim sezona.. Olalım şampiyon

su forumda varya kimseyi savunmadan gercekleri yazan benim gözümde bir kisi var o da sensin tebrik ederim abi..

Yorum

• Bazı arkadaşların içlerindeki bazı dürtüler geleceği görebilmelerini sağlıyor galiba...Doğmamış çocuğa don biçer gibi, gelmemiş yönetime transfer bile yaptırabiliyorlar...pardon yaptırmıyorlar...
                Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazı arkadaşların içlerindeki bazı dürtüler geleceği görebilmelerini sağlıyor galiba...Doğmamış çocuğa don biçer gibi, gelmemiş yönetime transfer bile yaptırabiliyorlar...pardon yaptırmıyorlar...
                  yaptırır yaptırır..
                  ondan sonra da niye savunuyor diyorsunuz der...

ama gaybtan haber verirken sorun yok..

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bazı arkadaşların içlerindeki bazı dürtüler geleceği görebilmelerini sağlıyor galiba...Doğmamış çocuğa don biçer gibi, gelmemiş yönetime transfer bile yaptırabiliyorlar...pardon yaptırmıyorlar...
                    Taraftar artik akillandi öyle dolandiricilari TS nin parasini yiyenleri getirmez daha oraya merak etme...bu kulübe 20-30 milyon dolar hibe etmis adamlarda var...bu kulübün 200-300 bin dolar parasini yemis adamlarda var ...

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kapasiteli futbolcuları takıma dahil edebilmek için kapasiteli yöneticiler gerekir birincisi şu anda biz de bu yok. ikincisi biz sadece marcelinho için soylemeyoruz bunları symek allahın polonyalısı bile beğenmedi trabzonu ilk geldiği sezondan sonra eşi problem çıkarınca adamın performansı düştü sonrada futbolu bıraktı. trabzona gelipte mutlu olmuş kaç avrupalı futbolcu sayabilirsiniz??? benim aklıma bir cyzio geliyor ki oda doğu avrupalıydı.
                      siz kendinizi avrupalı bir futbolcunun yerine koyun gelirmisniz trabzona? yaşınız 30 üzeri değilse, avrupada kazanacağınızın 2 katını kazanmayacaksanız, bekar değilseniz veya ailenizi sizinle yaşamayacaksa GELMEZSİNİZ. niye gelesinizki zaten? trabzon bir vitrin mi? çok köklü bir kulüp mü? şehrin sosyal yaşamı yaşamanıza uygun mu? bir de bunun üstüne geçen sene takımda en çok sevilen, takımınızn yıldızı ve kaptanı olan bir futbolcunun aracı kurşanlanmadı mı he bir de bir rahip öldürülmüştü bakın onu unutuyordum.arkadaşlar geçen sene bilal kısa trabzon a geliyordu. tam o dönemde fatih in aracı kurşunklandı adam gelmekten vazgeçti. bu adamların hepsi profesyonel. kazanacakları paraya ve yaşayacakları hayata bakıyorlar. bu nedenle de gelmezler. serkan niye geldi bu sene? fener de forma giyemeyecekti artık milli takıma da alınmıyordu yani piyasası düşüyordu. geldi fb den aldığı paradan daha fazla para aldı ama sadece 2 senelik sözleşme imzaladı niye? çünkü bu onun için tekrar piyasasını yükseltme fırsatı. yükselttiğinde de tekrar istanulun yollarına düşecek.artık biraz gerçekçi olun lütfen. bizim için doğru model ajax modelidir. bunun haricinde her sene çıkar biri paralı başaknım ben der bizde onun peşinden bi umut bakar dururuz.
                      trabzon kendi futbolcularını yetiştirmek ve kulübe kaynak üretmek zorundadır. gerisi lafı güzaf...
                      Yetiştirsin tabiki, ama A takımında değil. Ona bakarsan 3 Ukalaların taraftarı yıllarca kan kusturdu takımlarına. Trabzon'daki olayların beteri vardı İstanbul takımlarında. Kavga, dayak kafa göz ne istersen. Neden futbolcular caymadılar onlara gitmekten?

Kulüpler imajlarını sağlam tuttukları sürece herkes onlarla çalışmak ister. İspanya'da bomba patlıyor ama turist oraya gitmeye devam ediyor neden? Çünkü bizdeki çığırtkanlık yok, 2 satırlık haberle geçiştiriliyor. Eğer baştan Trabzon'da büyük futbolcu ne yapacak gelmez para ister dersen evet gerçekten gelmezler. feybe 5-6 sene öncesine kadar sürünüyordu, dünya yıldızlarını ala ala vizyonları genişledi, şimdi yaşlı da olsa pahalı da olsa Real Madrid'den Roberto Carlos'u alıyor, Carlos da Milan'a Man U'ya tercih ediyor feybe'yi. Ne oluyor? Battı mı feybe? Hayır, vizyonu genişledikçe destekçisi de arttı, para basıyor. Düşüncemiz büyük kalsın bari, gençleri yetiştirelim ama A takımına yetişmişleri kapasitelileri gelsin
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Dedikodu yapmayın arkadaşlar
                        24 senedir böyle olmadı mı. Şimdi borç var diyoruz dimi. Albayrak gitti diyelim, Albayrak giderse onun kadar parasını bu kulübe harcayacak başka başkan zor bulunacağına göre. Şu tabloda gelen yönetim parayı nerden bulacak ta transfer yapacak. Ya borçlanacak kulüp ya da bu yönetim gibi az transfer yapıp transfer sezonunu kapatmaya çalışacak. Bunu görmek için falcı olmaya gerek yok. Bunu zaten göremiyorsanız daha çok kandırırlar sizi
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Mehmet Ali Yilmaz

Yorum

• Çok OkunanlarKriz çözüldü, Karan yumruk şov yaptıSedat Tunalı bomba transferi yazdı...F.Bahçe Brezilyalı golcüyü gönderdiAli Bilgin'i Beşiktaşlılar karşıladıFener'in gündemindeki son yıldızÜmit Karan son kararını verdi...Demirören'den 'niye kot giydin' fırçasıTrabzon'da 10 isim kadro dışı kaldıİşte stada kuaför getiren futbolcularFenerbahçe Tuncay'ı neden sildi?

Trabzon'da umut hüsrana dönüyor!30 Haziran 2007 15:30

Trabzonspor Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer, Rusya'nın Zenit takımında forma giyen eski kaptanları Fatih Tekke'nin dönüşünün zor olduğunu söyledi.
                            Trabzonspor Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer, Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen eski kaptanları Fatih Tekke'nin Trabzon'da herkes tarafından istenen bir oyuncu olduğunu, ancak bu transferin kolay olmadığını söyledi.

Başer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde eski futbolcuları Fatih Tekke'nin bordo-mavili takıma geri dönme durumunun olduğu şeklinde basında haberler yer aldığını belirterek, ''Fatih Tekke'yi Trabzon'da yönetici olsun taraftar olsun herkes ister. Ama Fatih Tekke'yi istemek, sadece istemektir'' dedi.

Fatih Tekke'nin 7.4 milyon Avroya Rusya'nın Zenit Petersburg takımına transfer olduğunu hatırlatan Başer, şu anda transfer için teknik ve ekonomik şartların müsait olup olmadığının araştırmasını yaptıklarını, ancak bu transferin gerçekleşmesinin kolay olmadığını ifade etti. Olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transferi kapattıklarını ifade eden Başer, ''Yabancı kontenjanından bir fazla sayıda oyuncumuz var. Jun ve Musampa'nın gitmesi halinde ancak bir yabancı alabiliyoruz. Ancak şu anda bu futbolcular ile sözleşmelerimiz sürüyor. Eğer başka bir kulübe bu futbolcuları verirsek, o zaman bir değerlendirme yaparız. Yerli oyuncular ise çok pahalı. Onun için olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transfer yapmayacağız'' diye konuştu.

Başer, Gerede kampının çok iyi geçtiğini belirterek, ''Genç oyuncular ağırlıklı bir kampın olması da avantajdı. Genç oyuncularımıza kendilerini gösterme fırsatı verdik ve 4 oyuncu bu şansı iyi kullandılar. Onlar bu takımın geleceği. Genç oyuncularımız bizi daha da morallendirdiler'' dedi. Gerede kampını tamamlayarak dün Trabzon'a dönen bordo-mavili takımın bugünü izinli olarak geçireceği, İntertoro Kupası maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla başlayacağı bildirildi.
                            Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

• Cangele transferi tamamlandı!

Kayserispor, geçen sezon Sakaryaspor'da oynayan Arjantinli Franco Dario Cangele'yi renklerine bağladı. Cangele'nin Kayserispor ile 1 artı 3 yıllık mukavele imzaladığı bildirildi.

Utanç duyuyorum, kin doluyum ayrıca... Kayserispor aldı atı, üsküdarı geçiyor, bizimkiler sanırım artık eşeği niğdeye doğru sürerler!

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehmet Ali Yilmaz
                                Zaten yanarım yanarım bu kulübün anahtarını dönüp dolaşıp yine Mehmet Ali Yılmaz'a verecekler ona yanarım
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X