Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öpülecek bir şey yapmadılar ama o demiş olduğun şeyde olmaz yani. Tepki gösterelim ama adabınca olsun

tepki koymaktan ölüyoruz zaten ondan ne koyacağımızı şaşırdık
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tepki koymaktan ölüyoruz zaten ondan ne koyacağımızı şaşırdık
      Gerçi bunlara ne yapsak haktır bencede ama bize usulünce davranmak yakışır

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gerçi bunlara ne yapsak haktır bencede ama bize usulünce davranmak yakışır

hadi öyle olsun ama tepkinin allahını koyacağız gerekli transferleri yapmazlarsa:meşale2::meşale1:
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir Sezonu Tolga ile gecirirsek ben kesin ÖLÜRÜM!!!!

Ne zaman Hata yapacak diye Mac boyu Migdem agriyor!

Simdi kimse bana gelecegin Kalecisi Hikayesi anlatmasin!!!

Ben Tolgada EXTRA özel bir Durum göremiyorum!

Sizlere bir Örnek vermek istiyorum.

Örnek: Metin Aktas.
          Metin cok klas Kaleci degildi ama bir EXTRA özelligi vardi.
          Karsi karsiya kalinan Pozisyonlarda Müthisdi. Inanin rakip Forvet onun ile karsi karsiya kaldiginda icim cok ama cok rahatti ve bircok Pozisyonu önliyordu!

Simdi Tolgaya bakalim.

Karsi karsiya Pozisyonlarda herkesden iyi diyebilirmiyiz?
          HAYIR!

Yan Toplarda cokmu becerikli?
          Hayir. Begenmedigimiz Cordoba dahi cok daha iyi!

Cizgidemi cok yetenekli?
          Hayir. Jefferson cizgide cok daha iyi reflekslere sahip!

Oyunu kurmakdami cok özel?
          Hayir. Begenmedigimiz Cordoba dahi cok daha iyi!

Ben simdi Tolgaya güvenerek nasil koca bir Sezonu atlatacagim???
          Abi hele şükür yaaa Hele şükür .!!!!!!! konuş sabaha kadar,yaz da okuyalım işte yaaa......
          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hadi öyle olsun ama tepkinin allahını koyacağız gerekli transferleri yapmazlarsa:meşale2::meşale1:
            kardeş son zamanlar çok görüyom böyle yazılar Allahını yaparım ederim.. Hiç hoş değil.. Boşu boşuna günaha giriyosun.. Ettiğimiz laflara biraz daha dikkat edelim..
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Özhan Canaydın, "Bir senedir bugünkü transferleri alternatifli olmak üzere yapmaya çalışıyorduk. İnşallah güzel günler yakında" dedi.

Buraya cok Dikkat edin renkdaslar!

GS Taraftarinin begenmedigi, ugruna Kulüp Binasini tasladigi Baskan ne diyor!

1 (!) senedir calisdik ve istedigimiz oyuncularin büyük Bölümünü aldik demek istiyor!

Biz ise bizim Yönetimin birak 1 sene boyunca, gecen Sezonun bitimine 2-3 Ay kala calismaya baslamasini istedik!

Bonservisi elinde olan Oyunculari takip edip Sezon bitmeden Transfer etmelerini istedik (tabi gizli bir sekilde).

200 Milyon Dolardan fazla Borcu olan bir Kulüp bile bizden daha istekli ve akilli bir sekilde Transfer calismalarini yapiyor.

Ve maalesef bizde halen Yönetimi savunanlar ve Kadro yeterli diyenler var.........
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• en çok da ağrıma giden o varya beş parasız adamalar süper transferler yaptı bizimkiler naaptı
                Bordomavi.net

Yorum

• Arkadaslar bizim Yönetimi aklima getirince nedense su Hikaye aklima geliyor:

.....yasli adam hergun bahcesindeki kuyuya yaklasip yilani cagirirmis. yilan delikten cikip adama bir kese altin verirmis. adam hastalanmis ogluna :
                  -oglum, bahcedeki kuyuya git yilana seslen o sana bir kese altin verecek .. onu al bana da ilac al.

cocuk gitmis kuyunun basina yilana seslenmis yilan cikmis bir kese altin vermis. cocuk almis altinlari babasina da ilac goturmus. ama cocuk kotu niyetlere girmis. ben bu yilani oldureyim kuyudaki butun altinlari da alayim zengin olalim dusuncelerinde tekrar gitmis kuyunun basina. yilana seslenmis yilan kuyudan cikar cikmaz cocuk vurmus tasi yilana. yilan da can havliyle isirmis cocugu.. cocuk olmus. cok zaman sonra yasli adam bakmis bu boyle olmayacak. kuyuya gitmis yilana seslenmis :

-yilan kardes, bizim cocuk bir hata etti ama biz eski dostuz gel barisalim, demis.

yilan da titrek bir sesle :
                  -iyi guzel konusuyorsunda bende bu kuyruk acisi sende de bu evlat acisi olduktan sonra biz yeniden dost olamayiz, demis.
                  -----------------------------------------------------------------------

Aralik ayinda bu Yönetim GIDECEK.
                  Önce bizlere sokuldular ve iyi niyetimizi kullanip vaadler verdiler.
                  Sonrada bizi "Tasladilar".

Belki birgün bize (Trabzonspor Taraftarina) gelecek ve Trabzonsporumuzun hatirina Dost olalim diyecekler amaaaaaaaaa olmayacak.......
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• DELİ SORMUS DELİYE AŞK NEDIR DİYE, DELİ GÜLMÜŞ DELİYE BEN NİYE DELİYİM DİYE ??

Durumumuzu özetleyen en güzel cümlelerden birisi

Biz Trabzonsporumuzu karsiliksiz sevdik.

Biz Trabzonsporumuzu ölesiye sevdik.

Biz Trabzonsporumuzu delice sevdik.

Baska türlü bu kahirlari cekmenin bir aciklamasi olabilirmi?

Yorum

• dün akşam paraguyayı seyrettim kalesinde bododilla diye bir adam yoktu, hep böyle mi kekliyorlar bizi

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dün akşam paraguyayı seyrettim kalesinde bododilla diye bir adam yoktu, hep böyle mi kekliyorlar bizi
                        yahu o adam ne boca nede paraguayın as kalecisi değil ki burda atan tut an çook kişi var
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• spor haberlerine bakıyorum

gs: gs 1yabancı daha alacak
                          bjk:navarrodan haber bekleniyor
                          fb:ümit karanda fb li gibi
                          TS:?

maksat transfer de değil iyi bir kadromuz olsa tamam ama sen küme düşme potalarından dönmüssün ligi 3.hafta bitirmisin tüm sene boyunca top oynamamıssın neden hala transfer yapmazsın bari yapmıyon musampayı hazırlayacam de onla devam edecez de oda yok ersen bi kaç maç dışında yattı tek umut kaldı oda tek başına bi yere kadar anlayacağınız yine bu sene ceyhunun keyfine kaldık herkese Allah sabır versin

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu o adam ne boca nede paraguayın as kalecisi değil ki burda atan tut an çook kişi var
                            ya bilmem gazete de falan paraguayın kalecisi falan diye anlattılar ya, diyorum bu denk geldi öğrendik, biz her transferi böyle yutturarak mı yapıyorlar

Yorum

ya bilmem gazete de falan paraguayın kalecisi falan diye anlattılar ya, diyorum bu denk geldi öğrendik, biz her transferi böyle yutturarak mı yapıyorlar
                              ewt adam 1 kez maça çıkıyo ewt milli takımın as kalecisini aldık diyolar
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Paraguayin As Kalecisi degil.
                                Dünya Kupasinda 3 Mac oynadi ve onunla kaldi.
                                Ama o 3 Macda cok iyidi buda bir gercek.

Ayrica Milli Takimda ikinci Kaleci olmak kötü olmak anlamina gelmez!
                                Mesela Almanya Milli Takiminin ikinci Kalecisi kötümüdür?
                                Böyle kötüye can Kurban.

Asil sorun kendi Takiminda yedek olusudur.
                                Ama bu durumda bile iyi düsünmek gerekir.

Örnek: Bayern München.
                                As Kaleci Dünya Stari Oliver Kahn.
                                Ikinci Kaleci: Yildiz adayi Rensing! Bu cocuk oynadigi her macda cok iyiydi ve hata yapnadi. Sampiyonlar Ligindede süper maclar cikardi.
                                Alsalar kim istemez?

Belki Bobadillanin önündeki Kaleciler süperdirler ve bu yüzden bu onun kötü oldugu anlamina gelmez.

Ha ben simdi onu istiyormuyum?
                                Hayir

Ama bilmedigimiz sebeplerden Dolayi Adami burada "yerden yere vurmayalim"...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X