gökdeniz konusunda yapacak birşey yokta ne demek yahu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İşte rezilliğin son perdesi açıkça söylüyorlr daha ne desinler bunlardan nefret ediyorum .Bıktık artık bktıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle‘Şampiyonluk istemeyin Genç isimleri kazanalım’
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın 3 gün önce Gerede Kampında Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Transfer Komitesi Üyeleriyle yaptığı transfer zirvesinde ilginç bir talepte bulunduğu ortaya çıktı. Yöneticilerin, “Takımda çok sayıda genç var. Bunlara şans ver. Fazla transfer isteme” şeklindeki isteği karşısında Teknik Direktör Doğan’ın, “Ben sizden çok daha fazla genç oyuncuyu oynatmak, kazanmak ve vitrine etmek isterim. Ancak sizler yöneticiler olarak kesinlikle şampiyonluktan söz etmeyeceksiniz. ‘Bu sezon hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur’ demeyeceksiniz. Ben de gençleri oynatıp kazanacağım. Topluma, ‘Biz 3 yıllık bir plan yaptık. Bu plan dahilinde hedefimiz 3 yıl sonra şampiyonluktur’ şeklinde mesaj verin. Ben de elimdeki gençleri kullanayım” dediği kaydedildi.
Baskı Altında Oluyoruz
Doğan’ın aynı sohbet sırasında, “Trabzonspor 24 yıldır şampiyonluk yaşamamış. Herkes şampiyonluk bekliyor. Yönetici de şampiyonluk vaadinde bulunuyor. Biz o zaman büyük baskı altında kalıyoruz. O zaman şampiyonluğa ulaşabilecek, o baskıyı kaldırabilecek tecrübeli oyuncular arıyoruz. Genç oyuncular, lig boyunca yaşanabilecek baskılar karşısında zorlanıyorlar. Bocalıyor ve sıkıntı yaşanıyor. Bunun için yapılması gereken yeni bir programdır. Bunun topluma iyi anlatılmasıdır. Taraftarın ikna edilmesidir. Bunlar yapıldığı zaman biz de gönül rahatlığı içinde genç ve yetenekli oyuncuları sahaya sürebiliriz” ifadelerini kullandığı dile getirildi. Yöneticilerin de Doğan’a hak verirken, bundan sonra daha dikkatli mesajlar vermeye çaba harcayacaklarını dile getirdiler.
Yönetimle Sorunum Yok
Teknik Direktör Doğan bir açıklama yaparak yönetim kuruluyla uyum içerisinde yola devam ettiklerini belirtti. Doğan, “Bu uyumu bozmaya hevesli olanlar amaçlarına ulaşamayacaklar” dedi. Yönetim Kurulu’ndan istifa eden İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Gerede kampını ziyaret etmesi sırasında kendisine “Hoş geldin” demesinin dahi farklı boyutlara çekilemeye çalışıldığına işaret eden Doğan, “Ben profesyonel bir teknik adamım. Kampımızı, antrenmanımızı ziyarete eden insanlara hoş geldiniz dememden daha doğal ne olabilir. Görüşmede bahsedildiği gibi “Başkan bizi bıraktın gibi bir ifadem olmamıştır’. Şu anda yönetim kuruluyla mükemmel bir uyum içerisindeyiz. Her şeyimizle yakından ilgilenilen bu süreçte yapılamaya çalışılanlar maksatlıdır” diye konuştu.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFATİH FENER’E KEZMAN ZENİT’E
Federasyon şok edici bir karar alıp “6 yabancıyla devam” derse, işte bu dev operasyona start verilecek
TRABZONSPOR’DA forma giydiği dönemde camianın tepkisi nedeniyle Fenerbahçe’ye transferi gerçekleşmeyen Fatih Tekke, bu kez daha ciddi biçimde Kadıköy yolunda... Kanarya, Kezman’ı ısrarla isteyen Rus ekibi Zenit ile anlaşırsa yılın takası gerçekleşebilir. MİLLİ golcünün sözleşmesinde bulunan “Türkiye’ye dönerse sadece Trabzon’da oynar” maddesi Ağustos ayında geçerliliğini yitiriyor. Zenit’in 7.5 milyon euro değer biçtiği yıldız oyuncu, Rusya’ya ayak uyduramamaktan şikayet ediyor. Yani şartları tümüyle F.Bahçe’nin lehine...
ya o forma dedikleri şey bile üzerinde igreti duruyor
yakışmıyor
neden böyle haberleri yaparlar anlamadım
Ne yapsin Adamlar?
Bizden Haber yok. Onlarda Konu bulmak zorunda....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
evet ya bence de... ne demek istiyor yani?İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdeniz konusunda yapacak birşey yokta ne demek yahu
Yorum
-
selim ve eyüpün takimda kalmasina sevindim...yusuf ve emre hizarciyi tanimiyorum pek...ufugu da takimda tutsalar bence sol kanatta sorun kalmaz..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Bunun TD ile ir alakası yok...Yönetim beleş transfer bulamayınca transferi kapattık dedi....İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi bizim TD savunan Arkadaslar (gercekdende azda olsa halen var) bakalim ne diyecekler??
Yorum
-
İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFATİH FENER’E KEZMAN ZENİT’E
Federasyon şok edici bir karar alıp “6 yabancıyla devam” derse, işte bu dev operasyona start verilecek
TRABZONSPOR’DA forma giydiği dönemde camianın tepkisi nedeniyle Fenerbahçe’ye transferi gerçekleşmeyen Fatih Tekke, bu kez daha ciddi biçimde Kadıköy yolunda... Kanarya, Kezman’ı ısrarla isteyen Rus ekibi Zenit ile anlaşırsa yılın takası gerçekleşebilir. MİLLİ golcünün sözleşmesinde bulunan “Türkiye’ye dönerse sadece Trabzon’da oynar” maddesi Ağustos ayında geçerliliğini yitiriyor. Zenit’in 7.5 milyon euro değer biçtiği yıldız oyuncu, Rusya’ya ayak uyduramamaktan şikayet ediyor. Yani şartları tümüyle F.Bahçe’nin lehine...
yakışmıyor
neden böyle haberleri yaparlar anlamadım
zaten cıkarmaya çalışıyor
KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...
Yorum
-
Huseyinin anlatamaya calistigi bu adamada yuz varsa ceker gider demekti..İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun TD ile ir alakası yok...Yönetim beleş transfer bulamayınca transferi kapattık dedi....BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....
Yorum
-
[quote=huseyin75;854768] Genç oyuncuları bünyemize almıştık. Onları da Gerede kampında görme imkanını bulduk. Bu gençlerin büyük bölümünü Trabzon’da idmanlara katılamayacaklar. Çünkü oldukça fazla sayıda oyuncumuz var. Gençleri başka yerlerde oynamalarını sağlayacağım. Onları pilot takım bünyesi altında toplayabilmemiz lazım. Gerçekten üzülüyorum. Bu göndereceğim gençler birinci lig takımlarında rahatlıkla oynayabilirler. Genç oldukları için oynamazsalar aşama yapamazlar. Hiç birinin satılmamasını istiyorum. Kiralık onayıp aşama yapmalarını istiyorum. Kesinlikle takipçileri olacağım. Bu konudaki düşüncelerimi yönetimimizle de paylaşacağım” dedi.
[quote]
Madem gencler bu kadar yetenekli ve birinci ligin her takiminda rahatlikla oynayacak kapasitedeler ;
Bir sezon boyunca kac tane genc oyuncuyu kadroya aldin ?
Son Ankara macinda takimda eksik oyuncu olmasina ragmen neden 15 kisiyle Ankara`ya gittin ?
Neden genc oyunculari kadroya alip onlari oynatmadin ?
Madem gencler bu kadar yetenekli daha ne diye dört takviye daha istiyorsun ?
Yoksa bu genclerin hepsi de ayni mevkide mi oynuyor.???
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
************************************************** *******En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 29.06.2007, 16:03.
Yorum
-
Nedir bu adamlarin israri anlamadim gitti. Kaptan defalarca Rusya'da mutluyum dedi. Türkiye dönmek istemiyorum dedi. Dönersem sadece en büyük takima dönerim dedi. Bunlar hala israr ediyorİlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFATİH FENER’E KEZMAN ZENİT’E
yakışmıyor
neden böyle haberleri yaparlar anlamadımTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Brezilyanın inanılmaz düzeyde futbolcu ihrac etmesinin tek sebebi yetenekli olmaları değil. Şu an yanına bile yaklaşamayacağımız bir altyapı ve futbol okulları sistemleri var. Bu futbol okullarının bir çoğunda brezilyanın eski efsane futbolcuları hocalık yapıyor. Yine bir çoğunun finans kaynakları Avrupa ! Tam bir fabrika düzeni söz konusu . Bu sistem içinde iyi kalecilerde çıkması mümkün. Forvet kadar olması tabii mümkün değil ama bu nitelekli kaleci çıkaramıyor anlamınada gelmemeli.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın Farabi genelleme yapmam yanlıs oldu ama Brezilyada oyun cok ofansif ve görsel olarak oynanıyor kaleci disiplinlerinin egitimlerinin yeterli olmadıgını düsünüyorum ama bak Güney amerikanın diger ülkeleri öyle degil bu arada Meksika-Brezilya macında Meksikanın kalecini cok iyi koruyan bir zamanların Bordomavi.net efsanesi Ochoayı görünce üzülmedim degil kupa sonrası kesin bir büyük ligde ve takımda.........
Dünya liglerinde sanırım 2000 civarı brezilyalı forvet var. Kaç tanesinin elle tutulur olduğunu oranlarsak , bu oran kaleciler için yapılanından çokta yüksek olmaz kanaatini taşıyorum.
Marcelinhos , en az benim kadar iyi biliyorsundur ; Güney amerikadan genç , gelecek vaad eden oyuncu almak artık inanılmaz zor.
Baktığın zaman Ochoa , Kerlon , Pato vs. gibi oyuncular halen ülkelerinde oynuyorlar ama Avrupanın dev klüpleri bu oyuncuları bir an olsun gözünden ayırmıyor. Sen teklif götürdüğün zaman elinin tersiyle itiyor . Biliyorki zamanı geldiğinde istediği takıma gidecek.
Şimdi bu açıdan bakıldığında hedef güney amerikadan gelecek vaad eden bir transfer ise jefferson trabzonun tercih edebileceği en iyi oyuncular arasındaydı.
Neyse , fazla uzattım. o dönem Eller ve Jefferson'u getirdik. Eller şu an Athletico'da oynuyor. Defalarca Genç milli olan Jefferson ise bir türlü uyum kuramadı. Ondan önce 4 brezilyalı getirdik. Biri şuan milli takımın değişmezi . Da silva o oyuncular içinde ilk yıl itibarıyla en başarılı olanıydı. Anadolu'ya gitti kayboldu. Diğer ikisi neden geldi bilmiyorum
Trannsferde bir oyuncuya takılıp kalmak çok yanlış. Ama sırf oyuncu almak için almakta yanlış. trabzon sürekli bu hatalara düşüyor. Brezilyada Arjantinde Meksikada bize en lavezzi kadar yarar sağlayabilecek potansiyelde 50 futbolcu yoksa ben bu işi bilmiyorum.
Yorum
-
Adi herif...
Madem gencler bu kadar yetenekli ve birinci ligin her takiminda rahatlikla oynayacak kapasitedeler ;
Bir sezon boyunca kac tane genc oyuncuyu kadroya aldin ?
Son Ankara macinda takimda eksik oyuncu olmasina ragmen neden 15 kisiyle Ankara`ya gittin ?
Neden genc oyunculari kadroya alip onlari oynatmadin ?
Madem gencler bu kadar yetenekli daha ne diye dört takviye daha istiyorsun ?
Yoksa bu genclerin hepsi de ayni mevkide mi oynuyor.???
Yuh sana , senin yalanlarina, Nuri ve saz ekibine ....
Haysiyetsiz , gurursuzlar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum