Yönetim herhalde şaşırdı...Naıl transferi bitirdik yaaa....Başladınız mı ki bitiresiniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
üç yıl önce takımı birinci yarının ortasında bırakıp kaçtı gitti.sonra şenol hoca ve şimek transferleri ile ikinci olduk.şenol hocanın gidişinden sonraki hocaları hepimiz biliyoruz.ziyanın bundan bir süre önce bir açıklaması vardı.beş yıl önce basel le karşılaşmış hocası beş yıldan beri değişmemiş.türkiyede durum farklı imiş.madem süreklilikten yanasın neden kaçıp gittin.o zaman trabzonsporumuza,kendine ihanet ettin.geçtiğimiz sezona gelince tarihin en kötü dönemlerini yaşadık.daha önce beraberlik maçında istifa ettin.bu sezon mağlubiyetler serisinde takımın başıdan ayrılmayı düşünmedin.bugün takımın başından ayrılmayışın daha önceki kaçışından daha büyük ihanettirorhan
Yorum
-
Dün gece Ziya Hocanın gercekten adam mı yoksa birilerinin adamımı oldugunu anlayacagız demistim su an net anlıyorum ki Ziya Hoca kendisinden bekledigim hamleyi yaptı birilerinin adamı oldugunu kanıtladı oyuncu alamadılar almıyorlar o zaman hedeflerin kücülmesi gerekir diye yönetimi tehdit edecegine o onların yanında isini kaybetmek istemeyen bir ruh haliyle (nede olsa Sayitoglu otobomiv genisliyor para lazım Haşime) adete masal anlattı ve bir sezon öncesi iki oyuncuyla taraftarın gözünde ve medyada canlanacak takımı iş birliğiyle yine dibe attı...............
Birde Ersun Yanala bakın birileri sevmiyor ama Dramanı satarsan bırakırım dedi ve bıraktı bize Piyon degil Vezir lazım..........2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Doğan çok güzel kıvırıyor Dansöz gibi adam!
Vallahi Asena bile bu kadar kiviramaz!
Aciklamalari o kadar tutarsizki!!!
Koltuk SEVDASI derim buna ben!!
Korkma be TD!
Kefenin cebi yok.............Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
marcelinhos bunu sen mi söylüyorsunİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaka bubu tartısmayalım bu kaleciyi iki yıldır izliyoruz iki tane hocanın basını yedi bu adam Ziyanın da yiyordu Bursa macında Brezilyadan iyi kaleci cıkmaz Brezilya ligini izliyorsan ara sıra kalecilerin ne kadar hatalı gol yediklerini bilirsin bir Dida birde Taffarel baska yok kalecinin iyi olması demek iki tane üc tane bes macta bir güzel kurtarıs yapmak demek degildir sana bu adam güven veriyormu Milana Erdince güven veriyormu kime güven veriyor dün aksam Vilları seyrettim 30 yasında Newell Old Boys un kalecisi bize böyle birisi lazım hedef sampiyonluksa ama sizde diyorsanız ki amac gencleri kazanmak ziya hocanın dedigi gibi varsın Tolga oynasın kalede Jef kalede iken Tolganın klubede oturmasına bu kalp dayanmaz dayanamaz..
Bu ülkeden kaleci çıkmaz , bu ülkeden forvet çıkmaz gibi genellemeler günümüz futbolunda hiç bir şey ifade etmez. Her yerden her türlü oyuncu çıkabilir.
Jefferson ülkesinden erken ayrıldı. Örneğin bu yıl ayrılsaydı ve ispanyanın orta halli bir takımına transfer olsaydı bu gün Copa Americada Jeffersonu izliyor olurduk. Trabzon onun için yanlış bir tercih oldu.
Martinez işine oldu gözüyle bakıyorum. Büyük ihtimalle gelecek yıl Trabzon forması giyecek. Sol kanat için Eyüp Kadri formunu yükseltirse ve Ufuk bu yıl takım kadrosunun içinde olursa aciliyeti biraz olsun azalır.
Yorum
-
Hepsinden daha güzel bi bahane bence..İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu senenin bahaneside bu olur...Gencleri kazanmaya calistik!!!"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün gece Ziya Hocanın gercekten adam mı yoksa birilerinin adamımı oldugunu anlayacagız demistim su an net anlıyorum ki Ziya Hoca kendisinden bekledigim hamleyi yaptı birilerinin adamı oldugunu kanıtladı oyuncu alamadılar almıyorlar o zaman hedeflerin kücülmesi gerekir diye yönetimi tehdit edecegine o onların yanında isini kaybetmek istemeyen bir ruh haliyle (nede olsa Sayitoglu otobomiv genisliyor para lazım Haşime) adete masal anlattı ve bir sezon öncesi iki oyuncuyla taraftarın gözünde ve medyada canlanacak takımı iş birliğiyle yine dibe attı...............
Birde Ersun Yanala bakın birileri sevmiyor ama Dramanı satarsan bırakırım dedi ve bıraktı bize Piyon degil Vezir lazım..........
Evet bende yazilarimda bunu belirtmisdim.
Adammi yoksa Korkakmi diye düsünüyordum ve maalesef korkdugum cikdi.....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarcelinhos bunu sen mi söylüyorsun
Bu ülkeden kaleci çıkmaz , bu ülkeden forvet çıkmaz gibi genellemeler günümüz futbolunda hiç bir şey ifade etmez. Her yerden her türlü oyuncu çıkabilir.
Jefferson ülkesinden erken ayrıldı. Örneğin bu yıl ayrılsaydı ve ispanyanın orta halli bir takımına transfer olsaydı bu gün Copa Americada Jeffersonu izliyor olurduk. Trabzon onun için yanlış bir tercih oldu.
Martinez işine oldu gözüyle bakıyorum. Büyük ihtimalle gelecek yıl Trabzon forması giyecek. Sol kanat için Eyüp Kadri formunu yükseltirse ve Ufuk bu yıl takım kadrosunun içinde olursa aciliyeti biraz olsun azalır.
Haklısın Farabi genelleme yapmam yanlıs oldu ama Brezilyada oyun cok ofansif ve görsel olarak oynanıyor kaleci disiplinlerinin egitimlerinin yeterli olmadıgını düsünüyorum ama bak Güney amerikanın diger ülkeleri öyle degil bu arada Meksika-Brezilya macında Meksikanın kalecini cok iyi koruyan bir zamanların Bordomavi.net efsanesi Ochoayı görünce üzülmedim degil kupa sonrası kesin bir büyük ligde ve takımda.........2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Ziya Doğan: “Gerede kampı olumlu geçti”
Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, 10 günlük Gerede kampının son gününde değerlendirmelerde bulundu.

Gerede kampının olumlu geçtiğini belirten Doğan, “Gerede kampında oyuncuların istekli ve arzulu çalışmaları beni mutlu etti. Verimli bir kamp dönemi yaşadık. Burada 33 kişiyle çalıştık. Ancak Trabzon’da katılımlarla birlikte takımın sayı 30 olacak. Genç oyuncuları bünyemize almıştık. Onları da Gerede kampında görme imkanını bulduk. Bu gençlerin büyük bölümünü Trabzon’da idmanlara katılamayacaklar. Çünkü oldukça fazla sayıda oyuncumuz var. Gençleri başka yerlerde oynamalarını sağlayacağım. Onları pilot takım bünyesi altında toplayabilmemiz lazım. Gerçekten üzülüyorum. Bu göndereceğim gençler birinci lig takımlarında rahatlıkla oynayabilirler. Genç oldukları için oynamazsalar aşama yapamazlar. Hiç birinin satılmamasını istiyorum. Kiralık onayıp aşama yapmalarını istiyorum. Kesinlikle takipçileri olacağım. Bu konudaki düşüncelerimi yönetimimizle de paylaşacağım” dedi.
“4 genç, takımda kaldı”
Ziya Doğan, genç oyunculardan Emre Hızarcı, Selim,Yusuf ve Eyüp Kadri’nin takımda kaldığını da belirterek, diğerlerinin iyi takımlara göndereceklerini bunun da kiralık olacağını söyledi. Federasyonun yabancı transferi konusunda henüz net bir karara varamaması nedeniyle sıkıntı yaşandığını da belirten Doğan, “Bu durum bizde olduğu gibi bütün kulüplerde sıkıntı yarattı. Bu durumda dış transferi kapattık. Ama karar sonrası oyuncu almayacağız anlamını taşımaz. Mutlaka bu konuda atak yapacağız. Sizin de bildiğiniz gibi bu işler çok kolay olmuyor. Eğer yabancı artışı olmazsa Türkiye liglerinde yerli oyunculara yönelebiliriz. Buna kaleci de dahil” diye konuştu.
Rakip takımların transferleriyle ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Doğan, “Kimi aldıkları hiç önemli değil. Önemli olan bizim istediğimiz kadroyu oluşturup, takım oyununu biran önce sahaya yansıtmamızdır. Trabzonspor’un kadrosunda da önemli oyuncular var. Biz de onlar kadar iddialıyız. Elimizde iyi forvetlerimiz var. Savunmada, stoper oyuncuların sakatlıkları beni düşündürüyor. Sayın başkanımızla görüşüyoruz. Dediğim etkenler ortadan kalkarsa transfer için daha rahat hareket edebileceklerini biliyorum” yorumunu yaptı.
“Rakiplerimiz dinamik”
İntertoto’daki rakiplerle ilgili de konuşan Ziya Doğan, “8 Temmuz’da Trabzon’da çok önemli bir maç oynayacağız. Rakibimiz Hırvat veya Arnavutluk temsilcisi olacak. Zagreb’in Arabistan milli takımıyla oynadığı maçı yardımcılarımıza izlettirdik. Gelen raporlar dinamik koşan ve iyi bir takım oldukları yönünde. Pazar günü bu yönde çalışmalarımıza start vereceğiz” ifadelerini kullandı.
“Serkan Balcı çok yönlü”
Yeni transferimiz Serkan Balcı’nın çok yönlü bir oyuncu olduğunu ifade eden Doğan, ”Onu ben Fenerbahçe’den defans oyuncusu olarak transfer etmedim. Burada orta sahada oynayacak. Fakat ihtiyaç duyulursa her mevkide oynatabilirim” şeklinde konuştu. Gökdeniz hakkında gazetelerde çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Doğan, “Gökdeniz bizim için çok önemli bir futbolcu. Gideceği yönünde haberler yazılıyor. Bu konuda yapacak bir şey yok” görüşünü seslendirdi.
Bütün takımlar tatilde olduğu için hazırlık maçı yapacak takım bulamadıklarını da ifade eden Doğan, “Daha çok kendi aramızda maçlar yaptık. Taktik çalışmalarını Trabzon’da yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.
29.06.2007 14:50:00Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
FATİH FENER’E KEZMAN ZENİT’E
Federasyon şok edici bir karar alıp “6 yabancıyla devam” derse, işte bu dev operasyona start verilecek
TRABZONSPOR’DA forma giydiği dönemde camianın tepkisi nedeniyle Fenerbahçe’ye transferi gerçekleşmeyen Fatih Tekke, bu kez daha ciddi biçimde Kadıköy yolunda... Kanarya, Kezman’ı ısrarla isteyen Rus ekibi Zenit ile anlaşırsa yılın takası gerçekleşebilir. MİLLİ golcünün sözleşmesinde bulunan “Türkiye’ye dönerse sadece Trabzon’da oynar” maddesi Ağustos ayında geçerliliğini yitiriyor. Zenit’in 7.5 milyon euro değer biçtiği yıldız oyuncu, Rusya’ya ayak uyduramamaktan şikayet ediyor. Yani şartları tümüyle F.Bahçe’nin lehine...
ya o forma dedikleri şey bile üzerinde igreti duruyor
yakışmıyor
neden böyle haberleri yaparlar anlamadım"Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum