Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transferi kapatmak mı Böyle bir şeyin söz konusu olduğunu sanmıyorum. Basın sözcüsü nereye konuşmuş kaynak neresi.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ŞAMPİYONLUK, TARAFTARA BİR BORCUMUZ"
      Şampiyonluk hedefine kilitlendiklerini belirten Perekli, "Bütün maksadımız, Trabzonspor'u bu yıl şampiyon yapmak, şampiyon görmek. Bu da bizim yönetim olarak ve teknik ekip olarak taraftara bir borcumuzdur" diye konuştu.

YABANCI FUTBOLCU TRANSFERİ
      Yabancı futbolcu sayısının sınırlandırılmasına ilişkin hazırlıkları değerlendiren Perekli, "Bu, federasyonun vereceği bir karar. Karar ne olursa olsun hiç önemli değil. Çünkü Trabzonspor kendisine yakışan en iyi kadroyu oluşturmuştur" dedi.
      ------------------------------------------------------------------------
      Arkadaslar zeyyat kafkasın haberı yalandır dıye kendımı kandırıyordum ama goruldugu gıbı necmı pereklının son cumlelerı bu haberı dogruluyor
      Çünkü Trabzonspor kendisine yakışan en iyi kadroyu oluşturmuştur"

YA ALLAH AŞKINA BUMUDUR TRABZONSPORA YAKISAN EN İYİ KADRO
      YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence bu beyanat doğrudur.. Bu beyenat transfer yapsak bile ondan bi bok olmaz demek oluyo.. onun içinn al paftan oyuncuları babalar gibi oynat aldığın futbolcudan bin kat daha iyi işler çıkarır..
        zahido kurbanın olaaam hay ağzına sağlık
        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Helal olsun. Süper yetenek Serkan ve 2.lig kadrolarından 2 futbolcu ile seneye şampiyonluğun en güçlü adayı olucaz şimdi öylemi..!!
          Helal olsun valla . Kimse bu kadar işi beceremez bu şekilde
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Musampayı merak edenler.En son kamp civarında gözükmüş.Sonra kayıp.

nasıl kayıp geldimi türkiyeye bence takıma kazandırılmalı hatta kampa çağırılmalı bu yönetim ondan iiyisini alamayacağı kesinleşti bari kazanalm onu
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Transfer kapandıysa güle güle Ziya Doğan.

Yorum

• YABANCI FUTBOLCU TRANSFERİ
                Yabancı futbolcu sayısının sınırlandırılmasına ilişkin hazırlıkları değerlendiren Perekli, "Bu, federasyonun vereceği bir karar. Karar ne olursa olsun hiç önemli değil. Çünkü Trabzonspor kendisine yakışan en iyi kadroyu oluşturmuştur" dedi.

Lan Allah sizi bildiği gibi yapsın emi bize yakışır kadroymuşşş..
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  basın baktı gundem yaratamıoruz buna basvurdular ben boyle bi habere inanmıyorum kesnlikle yalan!!!
                  KARDES http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=21922

necmı pereklının kafkas ı dogrulayan haberi

Yorum

vah garibim musampa rengi atmış korkudan ziyada pek mutlu görünüyor
                    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nasıl kayıp geldimi türkiyeye bence takıma kazandırılmalı hatta kampa çağırılmalı bu yönetim ondan iiyisini alamayacağı kesinleşti bari kazanalm onu
                      Anlamadın sen. Şu tabakta kinin Musampa olma olasılığı bizim şampiyon olma olasılığımızdan daha yüksek Onu demeye getirmiş Mehdi
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transferi kapatmak mı Böyle bir şeyin söz konusu olduğunu sanmıyorum. Basın sözcüsü nereye konuşmuş kaynak neresi.
                        kaynak karadeniz gaztesi
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          vah garibim musampa rengi atmış korkudan ziyada pek mutlu görünüyor
                          yav zıya topçuları yemeye alıskındır malum..
                          sakın o çevırdıklerı musampa olmasın..
                          vahh yazııkk bı parça kalmış pişince

Yorum

zaten kuzu kuzuya benzemiodu açıkçası
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Bu sene transferden çok fazla bir şey beklemiyordum. Geçen sene yaşananlardan sonra ve divan kurulu toplanstısında transferde aşırıya kaçmayacağız. Yoğurdu üfleyerek yiyip ince eleyip sık dokumaktan tutun da transferde hata yapmak istemiyoruz, bekliyoruz vb söylemlere kendimi alıştırmıştım. Devre arasında yapılan transferlerden sonra takımda taşlar yerine oturdu gibi ancak hala bazı mevkilere oyuncu ihtiyacı var. Transfer yapmak için de transfer yapmamak lazım. Alt yapıdan yetişen oyunculara şans verilmesini tercih ederim.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• temelle dursun sinemada içinde at yarışının geçtiği bi film izliyolarmış.. dursun demiş "temel bak şimdi siyah at çukura düşecek" temel demiş "yok düşmicek".. girmişler iddasına at düşmüş tabi temelde vermiş parayı dursuna.. Dursunun vicdanı el vermemiş, demiş"Temel ben bu filmi önceden izlemiştim seni kandırdım demiş al bu parayı geri"
                                temelde "dursun bende izlemiştim ama bu sefer o kafasızlığı yapıpta tekrar düşmez zannetmiştim" demiş.
                                "aynı filmde farklı senaryoların olacağını düşünen yönetime saygılarımla..."
                                TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X