Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hangi iki isim bu
    herhalde biri pischulaydı.

Yorum

• ilk söylediğim iki isim, çok istiyorum onları. alsınlar gelsinler, yeter!
      ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hangi iki isim bu
        palermoyla lavezzi
        !

Yorum

• PISCHULISCHI YI bize bırakmazlar
          bizimle ilgili en iyi teşhisisi maalesef bir Galli koydu. J.Benjamin Toschak!
          BİLBAO MODELİ
          "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ilk söylediğim iki isim, çok istiyorum onları. alsınlar gelsinler, yeter!
            abi bende senin kadar ümitli olmak isterdim ama en az bi 8milyon euro vermemiz lazim...yani bu imkansiz...

Bremen bietet 8 Millionen für Ezequiel Lavezzi
            Werder Bremen hat offenbar einen Klose-Ersatz gefunden: Der Transfer des argentinischen Nationalspieler Ezequiel Lavezzi soll noch heute als perfekt vermeldet werden
            Laut argentinischen Medienberichten hat Werder Bremen ein acht Millionen Euro-Angebot für den argentinischen Nationalspieler Ezequiel Lavezzi von San Lorenzo abgegeben.

In den nächsten Stunden könnte schon der Vollzug vermeldet werden. Entsprechend ins Bild passt zudem die Meldung, dass sich San Lorenzo um die Verpflichtung von Stürmer Fernando Cavenaghi bemüht.

Neben Werder Bremen war auch Atalanta Bergamo an dem 22-jährigen Stürmer interessiert. Die Verhandlungen zwischen San Lorenzo und Atalanta scheiterten jedoch an der geforderten Ablösesumme.

bak burda werder bremenin 8milyon euro bonservis bedeli önerdigi yaziyor..
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilk söylediğim iki isim, çok istiyorum onları. alsınlar gelsinler, yeter!
              palermo ve lavezzi mi onları alsalar daha ne isterim hatta sadece lavezziyi alsınlar yeter
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                palermoyla lavezzi
                lavezzi yi cok istiyorum gelmesini
                palermoda gelirse yaninda bonus olur ozaman

Yorum

• İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  PISCHULISCHI YI bize bırakmazlar
                  bizimle ilgili en iyi teşhisisi maalesef bir Galli koydu. J.Benjamin Toschak!
                  BİLBAO MODELİ
                  PISCHULISCHI hakkinda link varmi acaba

Yorum

• çarşı pazarın ağzına sakız ettiği ruhun; sahaya yansıması, yansıtılması ancak o Ruh un ne olduğunu bilen, hisseden ADAM lar la olacağını anlayan, Bizden hariç sadece TOSCHAK dı. NE TAKIMINI SATABİLEN Gökd. Kara. KOVMA cesaretini gösteremeyen yöneticiler ne de; onu satmayın diyen taraftar.
                    "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• simdi federasyaon yarin karar vermicekmi yabanci kontenjani icin
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

çarşı pazarın ağzına sakız ettiği ruhun; sahaya yansıması, yansıtılması ancak o Ruh un ne olduğunu bilen, hisseden ADAM lar la olacağını anlayan, Bizden hariç sadece TOSCHAK dı. NE TAKIMINI SATABİLEN Gökd. Kara. KOVMA cesaretini gösteremeyen yöneticiler ne de; onu satmayın diyen taraftar.
                        Gene aynı yere mi dönüyoruz ?

Bu sene küme düşmüş olmayı çok istiyordun heralde...

Onu satmayın diyenlerden biri de bendim.Sonuna kadar da arkasındayım !
                        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• yok abi yine ertelendi toplatni...
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yok abi yine ertelendi toplatni...
                            sen bana mi abi dedin>
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

çarşı pazarın ağzına sakız ettiği ruhun; sahaya yansıması, yansıtılması ancak o Ruh un ne olduğunu bilen, hisseden ADAM lar la olacağını anlayan, Bizden hariç sadece TOSCHAK dı. NE TAKIMINI SATABİLEN Gökd. Kara. KOVMA cesaretini gösteremeyen yöneticiler ne de; onu satmayın diyen taraftar.
                              ne alaka bu şimdi
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sen bana mi abi dedin>
                                evet niye?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X