İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
palermoyla lavezziİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi iki isim bu!
Yorum
-
PISCHULISCHI YI bize bırakmazlar
bizimle ilgili en iyi teşhisisi maalesef bir Galli koydu. J.Benjamin Toschak!
BİLBAO MODELİ"bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI
Yorum
-
abi bende senin kadar ümitli olmak isterdim ama en az bi 8milyon euro vermemiz lazim...yani bu imkansiz...İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk söylediğim iki isim, çok istiyorum onları. alsınlar gelsinler, yeter!
Bremen bietet 8 Millionen für Ezequiel Lavezzi
Werder Bremen hat offenbar einen Klose-Ersatz gefunden: Der Transfer des argentinischen Nationalspieler Ezequiel Lavezzi soll noch heute als perfekt vermeldet werden
Laut argentinischen Medienberichten hat Werder Bremen ein acht Millionen Euro-Angebot für den argentinischen Nationalspieler Ezequiel Lavezzi von San Lorenzo abgegeben.
In den nächsten Stunden könnte schon der Vollzug vermeldet werden. Entsprechend ins Bild passt zudem die Meldung, dass sich San Lorenzo um die Verpflichtung von Stürmer Fernando Cavenaghi bemüht.
Neben Werder Bremen war auch Atalanta Bergamo an dem 22-jährigen Stürmer interessiert. Die Verhandlungen zwischen San Lorenzo und Atalanta scheiterten jedoch an der geforderten Ablösesumme.
bak burda werder bremenin 8milyon euro bonservis bedeli önerdigi yaziyor.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
palermo ve lavezzi mi onları alsalar daha ne isterim hatta sadece lavezziyi alsınlar yeterİlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk söylediğim iki isim, çok istiyorum onları. alsınlar gelsinler, yeter!Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
lavezzi yi cok istiyorum gelmesiniİlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepalermoyla lavezzi
palermoda gelirse yaninda bonus olur ozaman
Yorum
-
PISCHULISCHI hakkinda link varmi acabaİlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePISCHULISCHI YI bize bırakmazlar
bizimle ilgili en iyi teşhisisi maalesef bir Galli koydu. J.Benjamin Toschak!
BİLBAO MODELİ
Yorum
-
çarşı pazarın ağzına sakız ettiği ruhun; sahaya yansıması, yansıtılması ancak o Ruh un ne olduğunu bilen, hisseden ADAM lar la olacağını anlayan, Bizden hariç sadece TOSCHAK dı. NE TAKIMINI SATABİLEN Gökd. Kara. KOVMA cesaretini gösteremeyen yöneticiler ne de; onu satmayın diyen taraftar."bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI
Yorum
-
Gene aynı yere mi dönüyoruz ?İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçarşı pazarın ağzına sakız ettiği ruhun; sahaya yansıması, yansıtılması ancak o Ruh un ne olduğunu bilen, hisseden ADAM lar la olacağını anlayan, Bizden hariç sadece TOSCHAK dı. NE TAKIMINI SATABİLEN Gökd. Kara. KOVMA cesaretini gösteremeyen yöneticiler ne de; onu satmayın diyen taraftar.
Bu sene küme düşmüş olmayı çok istiyordun heralde...
Onu satmayın diyenlerden biri de bendim.Sonuna kadar da arkasındayım !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
sen bana mi abi dedin>İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok abi yine ertelendi toplatni...Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
ne alaka bu şimdiİlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçarşı pazarın ağzına sakız ettiği ruhun; sahaya yansıması, yansıtılması ancak o Ruh un ne olduğunu bilen, hisseden ADAM lar la olacağını anlayan, Bizden hariç sadece TOSCHAK dı. NE TAKIMINI SATABİLEN Gökd. Kara. KOVMA cesaretini gösteremeyen yöneticiler ne de; onu satmayın diyen taraftar.Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
evet niye?İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen bana mi abi dedin>"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum