Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stichus filan değilim bu sadece benim içimden geçen bir his ve öyle olmasını istiyorum aksini düşünmek istemiyorum

Yorum

• baskan dedi 30 unakadar transferler biticek ama nasil bilgisi olan warmi
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ..bu yönetimi kimse unutmaz ömür boyu...
        Özellikle ben .Herkes unutsa bile bir ben kalacam unutmayacak
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stichus filan değilim bu sadece benim içimden geçen bir his ve öyle olmasını istiyorum aksini düşünmek istemiyorum

Insallah Hocam Insallah.
          Bende bu yüzden TFF bir an önce karar versin diyorum.
          Bende belki gizliden imzalar atilmisdir ve Karar bekleniyordur diye umut ediyorum.

Ama yapmadiysalar herhalde bende yakinda malum sepeblerden dolayi ceza alan Üyeler arasina katilacagim
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            baskan dedi 30 unakadar transferler biticek ama nasil bilgisi olan warmi

Belki anlasdigi oyuncular vardir ve onun icin bunu demisdir?
            Bazen Baskan tüyo veriyor ama bu tüyolarin kaci istedigimiz gibi cikdi bunu bilemem
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• benim cezam fazla surdu ama neyse simdi burdaiym

Yorum

• Bu dogrultuda en güzel Senaryo su olur:

Baskan 3-4 Oyuncu ile anlasmisdir ama bunu TD bildirmemisdir.
                TD ayin 30. dediklerim yapilmadi diye Istifa eder.

Bir Gün sonra Baskan Ersun Yanal ile anlasir ve hemen ardindan Imza Sov baslar.

Ulan Hayal kurmak ne güzel bee......

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu dogrultuda en güzel Senaryo su olur:

Baskan 3-4 Oyuncu ile anlasmisdir ama bunu TD bildirmemisdir.
                  TD ayin 30. dediklerim yapilmadi diye Istifa eder.

Bir Gün sonra Baskan Ersun Yanal ile anlasir ve hemen ardindan Imza Sov baslar.

Ulan Hayal kurmak ne güzel bee......
                  off bide üstüne aralıktaki kongre..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2007 - 2008 | Geyik Dosyamız!

yönetim sağolsun...
                    Bu başlığı anlatan en güzel yorum
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ya hayalleriniz super ya

Yorum

• Trabzonsporun Federasyonun yabancı konusunda verecegi kararla ne alakası var arkadaslar bizim yabancılarımız Jefferson Risp Milan Jun Musampa Yattara ve Jabi degilmi yani biz bu yabancılardan Jun Jefferson ve Musampayı öncelikli olarak göndermek istiyoruzmu evet yabancı kararı 6+2 cıktı diyelim ne yapacagız bir yabancı 10 numara alıp bu üc futbolcuyu tehdit mi edecegiz getir su kadar para git diye kim verir bunlara bonservis suan isteyen istedigi kadar yabancı oyuncu ile sözleşme imzalar sadece lig baslayınca mevcut kurala göre altı yabancıyla oynamak zorundadır yani arkadaslar yabancı kararını bekliyoruz demek yönetimin taraftarı mesgul etmesinden baska birsey degildir................

Biz yabancı kararı cıkada cıkmasada en iyi ihtimalle Jun ve Jeffi kiralar Muampayı ona para vermek zorunda oldugumuz günden bir gün önce 100-200 bin euroya elden cıkartırız........
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonsporun Federasyonun yabancı konusunda verecegi kararla ne alakası var arkadaslar bizim yabancılarımız Jefferson Risp Milan Jun Musampa Yattara ve Jabi degilmi yani biz bu yabancılardan Jun Jefferson ve Musampayı öncelikli olarak göndermek istiyoruzmu evet yabancı kararı 6+2 cıktı diyelim ne yapacagız bir yabancı 10 numara alıp bu üc futbolcuyu tehdit mi edecegiz getir su kadar para git diye kim verir bunlara bonservis suan isteyen istedigi kadar yabancı oyuncu ile sözleşme imzalar sadece lig baslayınca mevcut kurala göre altı yabancıyla oynamak zorundadır yani arkadaslar yabancı kararını bekliyoruz demek yönetimin taraftarı mesgul etmesinden baska birsey degildir................

Biz yabancı kararı cıkada cıkmasada en iyi ihtimalle Jun ve Jeffi kiralar Muampayı ona para vermek zorunda oldugumuz günden bir gün önce 100-200 bin euroya elden cıkartırız........

Su an 7 Oyuncumuz var.
                          Karar elbette beklenmesi gerekir.
                          Eger uygulama degismezse yeni Oyuncu alabilmek icin en az 2 Futbolcu göndermemiz gerekir.
                          Bu durumda Oyuncularin Menajerlerinin eline koz gecmis olur ve "bedavaya" göndermek zorunda kaliriz yada bazilarini zarar yapmamak icin bizim Yönetim tutar

Karar 6+2 olursa kozlar elimizde olacakdir.
                          1 Transfer yapabiliriz ve gitmek isteyen Yabancilara sart kosariz. Parayi getir git yoksa kal ve 1 sene Tribünde otur deriz.
                          Musampa bunu belki yapar ama Jeff ile Jun kariyerlerini düsünmek zorunda ve bunu riske edemez.
                          Sinir tamami ile kalkarsa zaten sorun yok.

Yorum

• konumuzla alakası yok ama derwall ölmüş

Yorum

• Önder Turacı haberine hiç inanmıyorum fb 34 maç oynattığı adamı satarmı
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• önder turacı haberide neyin nesi.
                                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X