Jefferson'u B.Şehir istiyor
Trabzonspor’da gözden çıkarılan kaleci Jefferson’a Turkcell Süper Lig’in yeni ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi talip oldu. Bordo-Mavili kulübün, Büyükşehir’e cevap vermek için yeni bir file bekçisi alınmasını beklediği öğrenildi. Trabzonspor Paraguay’ın milli kalecisi Bobadilla ile prensip anlaşmasına varırken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın bu futbolcuyu izlemediği gerekçesiyle istemediği ifade edildi. Yönetimin ise Doğan’a Bobadilla için baskı yaptığı ileri sürüldü. Bu arada genç kaleci Tolga Zengin’in moralinin son derece bozuk olduğu bildirildi. Kampta yüzü gülmeyen genç file bekçisinin, Bordo-Mavili kulüpteki kaleci arayışları nedeniyle keyifsiz olduğu iddia edildi.
Biz Ziya Dogan izlemedi diye futbolcu almayacaksak kapatalım klubü gidelim transferi baskanmı yapıyor hoca mı yapıyor baskan forvete gerek yok hoca forvet istiyorum baskan sol kenar alacagız hoca sola harcayacak paramız yok celaleddin süper hoca kaleci istiyorum baskan almaıyorum alamıyorum piyasa cok pahalı offffff Allahım offffffff nedir günahımız.....
Biz Ziya Dogan izlemedi diye futbolcu almayacaksak kapatalım klubü gidelim transferi baskanmı yapıyor hoca mı yapıyor baskan forvete gerek yok hoca forvet istiyorum baskan sol kenar alacagız hoca sola harcayacak paramız yok celaleddin süper hoca kaleci istiyorum baskan almaıyorum alamıyorum piyasa cok pahalı offffff Allahım offffffff nedir günahımız.....
Yoksa yapsınlar yani...
EFOL.........

Yorum