Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alsınlar Cesar Delgado'yu gelsinler, başka forvete gerek yok, kaleciyi de affederiz, almayın kafanıza yatmıyorsa ama şartımız Delgado
    Delgadoda iyi ama Josmer Altidore daha iyi arada 8 yaş fark var zaten ileride müthiş olucak...Altidore yi alsınlar

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hamsi bey savunduğum yok kimseyi, zaten dediklerinin yarısını yapmasınlar aralıkta kongrede haklarını vereceğim. beni lütfen bir şekilde bir kalıba sokmayın, bir yerin adamıyım imajında olduğumu iddia etmeyin. ordaki kelimelerimden nasıl öyle bir anlam çıkardınız bilmiyorum ama öyle bir anlama çıktığında iddialıysanız o zaman az önce dediğim gibi, kongrede anyayı konyayı göstereceğim kendilerine diyorum. benim için tek gerçek trabzonspor gerçeğidir, ben her daim camiayı savunurum, kişileri değil.
      saygılarımla.
      saygı için bilmukabele....yanlış anladığım için özür..son iki cümleniz için eyvallah ( hemde elim kalbimdeyken ) .....gerginiz herkes gergin ...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hamsi bey savunduğum yok kimseyi, zaten dediklerinin yarısını yapmasınlar aralıkta kongrede haklarını vereceğim. beni lütfen bir şekilde bir kalıba sokmayın, bir yerin adamıyım imajında olduğumu iddia etmeyin. ordaki kelimelerimden nasıl öyle bir anlam çıkardınız bilmiyorum ama öyle bir anlama çıktığında iddialıysanız o zaman az önce dediğim gibi, kongrede anyayı konyayı göstereceğim kendilerine diyorum. benim için tek gerçek trabzonspor gerçeğidir, ben her daim camiayı savunurum, kişileri değil.
        saygılarımla.
        Abi kalıba sokmayın demişsin ama...
        Kongrede anyayı konyayı göstermek?

Hacıosmanoğlu abim benim

Yoksa yoksaaa Bali abimmm...

Abi kimsin sen yahu? Gece gece meraka saldın beni
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• bir boş gün daha
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak kaplan6154 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bobadilla yi aldık kaleci ben izledim cok beğendim inşallah anlaşırız yarın türkiyeye geliomuş.
            yarınlar hiç bitermi?

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi kalıba sokmayın demişsin ama...
              Kongrede anyayı konyayı göstermek?

Hacıosmanoğlu abim benim

Yoksa yoksaaa Bali abimmm...

Abi kimsin sen yahu? Gece gece meraka saldın beni
              sakin ahmet agaoglu olmasin may dicem ama o olsa teror estirirdi burda

Yorum

• Bir de neden her Transfer mevsiminde zaman Trabzonsporun aleyhine işler?

Ben 27 yaşındayım..Son 20 sene çoğu zaman böyle oldu bu iş

Arjantinliler gelicek galiba.. Hayırlısı her sene bekliyoruz.. Bu senede bekleriz beee...

Dediğim gibi en çok ne olur... Ismarlıyacağım formaların arkası yine boş olur..Varsın yazmasın arkamda Lavezzi

Yorum

• yok karar verdim bu sene 5 forma alacam bunlara inat lavezzi alsındar 10 na çıkaracam sayıyıyı )

Yorum

• Yattara show iyi bulmuşsun. Keşke böyle bir oyuncu gelse bize. 17 yaşındaki bir genç için çok azman da hani
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bobadilla dediginiz kaleci nereli hangi takımda oynuor kac yasında bu biligileri bilen varmı
                      #50 Jackson Avelino Coelho
                      #7Miroslaw Szymkowiak
                      #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Marek Sapara

Avrupa için küçük;ama bizim için büyük bir 10 numara olacak bir isim.Slovakya milli takımının ve Rosenborg’un beyni,usta frikikçisi

Rosenborgluların onun için tezahuratı;

Golleri için;

Bogdan Lobont

Avrupa’nın en sağlam tekniğe sahip kalecilerinden birisi.

Milan’a karşı yaptığı şu kurtarış benim bildiğim en sağlam şampiyonlar ligi kurtarışıydı.Kariyeri inişte ama bir kaleci için hala genç (29 yaşında)

Erik Edman

İsveç milli takımının kemik elemanı,sol beki.Fransız Rennes’de öylesine takılıyor hala.

Tarihte ilk kez yaşandığında trajedi sayılan olaylar ikinci kez yaşanırsa komediye dönüşür.

Yorum

• su ana kadar 3 futbolcu aldık ya oyncu satmadık bildigim kadar heralde bu aralar pek ilgilenemiorum haberlerlee
                          #7Miroslaw Szymkowiak
                          #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak omam bıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Marek Sapara

Avrupa için küçük;ama bizim için büyük bir 10 numara olacak bir isim.Slovakya milli takımının ve Rosenborg’un beyni,usta frikikçisi

Rosenborgluların onun için tezahuratı;

Golleri için;

Bogdan Lobont

Avrupa’nın en sağlam tekniğe sahip kalecilerinden birisi.

Milan’a karşı yaptığı şu kurtarış benim bildiğim en sağlam şampiyonlar ligi kurtarışıydı.Kariyeri inişte ama bir kaleci için hala genç (29 yaşında)

Erik Edman

İsveç milli takımının kemik elemanı,sol beki.Fransız Rennes’de öylesine takılıyor hala.

http://www.youtube.com/watch?v=5qmN9cHRl64
                            cok saol abi tesekkür ederim:tsmeşale:
                            #7Miroslaw Szymkowiak
                            #61 İbrahima Yattara

Yorum

• icimde bi his var onumuzdeki hafta 2 oyuncuyla anlasacagiz... 1 kaleci ve >..>?
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yattara show iyi bulmuşsun. Keşke böyle bir oyuncu gelse bize. 17 yaşındaki bir genç için çok azman da hani
                                Hep sen bulcaksın diil ya

Ama bunları birilerinin görmesi lazım işte Stichusda ne zamandır ortada yok....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X