Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvete Serhat Akın düşünülebilir.

Dzeko Edin halen bir takıma transfer olmadı.

Meksika'ya gittikten sonra Delgado'dan daha ucuza o ayarda başka futbolcularda var. Delgado çok göz önünde ve getirebilme zorluğu Lavezzi'den az değil.
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 18:21.

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Elindekilerin hepsi sakat olursa, ki hocada bunu söylüyor neden anlamak istiyorsunuz. Hep ayni yere takilip kaliyorsunuz, bir kere adamin adi cikti, korkak futbol oynatiyor diye. Adamin yakasini birakin bakalim ne yapacak, yaza yaza bunu sisteminden vazgectiremeyeceksiniz. $urada yazanlarin sorumlulugu olmadigi icin salliyorlar, oraya gelme imkanlari olsa Ziyadan farkli bir $ey yapacaklarini sanmiyorum. Ziyanin hocaliginida sevmem oynattigi futboluda sevmem, kongre üyesi oldugum halde bazan Trabzonspordan nefret etme noktasina kadar geliyorum, bunun tek nedenide gereksiz bir Ziya Dogan takintisinin bu sitede devamli i$lenmesi. Hic kimse bu hocayi sevmek zorunda deyil, fakat sezon acilmi$, hazirliklar ba$lami$, hala daha Ziya istifa et, Ziya defol, bu gibi söylemler Ziyadan daha cok Trabzonspora zarar veriyor, göz göre göre bu zarari verenler Trabzonspora faydali olduklarini mi saniyorlar? Sonucta bu bir oyundur, eger sana bir zevk vermiyorsa birak izleme, oradaki insanlarda i$lerini yapmaya cali$iyorlar sonucta, eger yapamiyorlarsa bunlar gidecek ba$kalari gelecek bu senelerdir böyle devam etti bundan sonrada devam edecek. Herkesin hemfikir oldugu Ahmet Agaoglu bile bu nedenlerden dolayi ba$kan olmak istemiyor.

ya bırak bi hikaye anlatma..
      step in de risp in de ne kadar oynayamayacağı belli.
      bu süre içinde orada oynayabilecek çağdaş,erdinç, hüseyin var elinde..
      buna rağmen hala stoper arıyor gelmiş masal anlatıyorsun.

işini yapıyormuş..
      ziyaretine giden arkadaşlara yaptığı muameleden nasıl yaptığını çok iyi gördük.

verdiği beyanda eksiğimiz olmayan sol kanattan bahsediyor..
      bilmem okudunuz mu??

stoperde çok eksiğimiz var ama sol kanatta hiç eksiğimiz yok.

bu kadar boş bir kafayı karşıma geçmiş işini yapmaya çalışıyor diye savunma gayretindesin..

hem de aynı minvalde 10 mesajdan benimkini seçerek..
      aman sakın gene mevzuyu bana çevirmeyin..
      konu ben değilim.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ruh hastasının kafasında 4-4-2 varmış .. ama duruma göre 3-5-2 de oynayabilirmiş yalana bak yalana .. günün bombası bu ... tamam bugünün de bombası oldu .. maşallah pazar demeden her gün bir bombamız var ..

yani çift forvet oynayacak her durumda ... kargalar bile güler buna ... ama aymanı forvet gibi oynatacaksa bilemem ...

birde şu var ki ... şimdi bu yönetim ayın 30 na kadar adam alamaz kuvvetle muhtemel ...sizce bu adam bırakıp gider mi ?
        ah keske..

Hic gülesim yoktu valla ruh hastasi okuyunca oturdugum sandalyeden düsüyordum nerdeyse

Yorum

Trabzonspordan nefret etme noktasina kadar geliyorum, bunun tek nedenide gereksiz bir Ziya Dogan takintisinin bu sitede devamli i$lenmesi. Hic kimse bu hocayi sevmek zorunda deyil, fakat sezon acilmi$, hazirliklar ba$lami$, hala daha Ziya istifa et, Ziya defol, bu gibi söylemler Ziyadan daha cok Trabzonspora zarar veriyor, göz göre göre bu zarari verenler Trabzonspora faydali olduklarini mi saniyorlar?

Ekleyeyim Yönetim istifa...eee doğal olarak ta ziya doğan istifa...
          poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İşte kardeş o ortayı yapan 6 numara erol bulut
            Aman uzak dursun o zaman

ya sen bütün sezon orta yapama son dakkada bi tane asistlik orta yap ne şanssız takımmışız ya

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ekleyeyim Yönetim istifa...eee doğal olarak ta ziya doğan istifa...
              Istifadan sonra Trabzonspara ve size katacaklari artilari hesap ettiniz mi?
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

Istifadan sonra Trabzonspara ve size katacaklari artilari hesap ettiniz mi?
                İstifa etmeleri zaten büyük bir artı..Nuri albayrak trabzona hiçbirşey vermemiştir verecek gibi de değil , Bizim istediğimiz iyi hizmet...maalesef ki şu anda kulübe hizmetten çok zarra verilmekte bunu görmemke için kör olmak gerekir...
                poetricus

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umutta ısrar etmedi mi ? Ferhat ?
                  Serkan'ıda o aldırdı.

Bence tanım yanlış.
                  Koşmayan , defans yapmayan oyuncu Ziya Doğan'ın 11'inde olamaz.

Bu arada bütün forumlarda Özer çılgınlığı başladı , bilmem farkında mısınız?
                  Umutta ısrarının mecburiyetten kaynaklandığını görememişsen diyecek sözüm yok. Ferhatın kalitesi ortada. Ayrıca bir adım ileriye gidemiyecek bir futbolcu kendisi.Futbolu defans anlayışıyla ibaret gören bir hocanın en büyük başarısı lig dördüncülüğü olur. Geçenlerde ntv de şahanın programında futbolla ilgili bir skeç vardı. Tam ziyalıktı. Bulabilen izlesin anlasın beni

Yorum

• defansif ortasahaları 4-4-2 içine katıyor galiba

Yorum

• arkadaşlar konuyla hiç alakası yok ama yeni bi site açıldı www.anadolutaraftarlar.com sadece anadolu kulüpleri için bi site herkes iç içe orda..ve anket var orda hangi takımlısınız diye biz çok aşağıdayız onlara göre,üye olmak çok basit..bizim ne denli güçlü olduğumuzu görsün diğer anadolu klüpleri..

not:eğer başka bi sitenin reklamını yapmak yasaksa yönetici abilerimden özür dilerim..
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ''YÖNETİM İSTEKLERİMİ YERİNE GETİRİYOR''
                        Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, şu ana kadar yönetim kurulundan isteklerinin yerine geldiğini kaydederek, ''Bundan sonra da isteklerim var. Onlar da yerine gelecek. Yönetim kurulu ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Uyum içerisinde olmasak ben zaten çalışmam. Kaleci Martinez'in transferi için yönetim kurulunun yoğun çalışması oldu, fakat oluşan şartlar Trabzonspor'un prensipleri dışına çıkınca yönetim kurulu bu transferden vazgeçti'' diye konuştu.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Rüştü'nün yerine Hasagiç

Rüştü ile prensipte anlaşan ancak milli kalecinin Beşiktaş'a gitmesiyle sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, Gaziantepspor'un kalecisi Hasagiç ile el sıkıştı. Teknik direktör Zico'nun da Serdar ve Volkan'ın yanına 3. bir kalecinin şart olduğunu yönetime bildirmesinin ardından harekete geçen Sarı-Lacivertliler, Gaziantepspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Bosnalı file bekçesi ile ilgilenmeye başladı. Hasagiç'in gelecek sezon Türk statüsünde oynama ihtimalinin de yüksek olması nedeniyle Fenerbahçe Yönetimi 1. tercih olarak Hasagiç'e yönelirken, Bosnalı kaleci için Gaziantepspor kulübü ve kendisinin Türk vatandaşlığına geçmek için girişimleri daha önceden başlattığı öğrenildi.
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• febe de bizim gibi bi martinezi aliyor bi hasagici, aradaki tek fark onlar hep aliyor biz de hep puruzler cikiyor..
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• bu kaleci meselesi kafamı bozmaya başladı..alacaksanız alın almayacaksanız açık açık söyleyin yaaa deli etmeyin bizi..
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Fenerbahçe'ye transfer olan Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un yerine sol kanat arayan Real Madrid, aradığı ismi Hollanda'da buldu... Feyenoord'un 20 yaşındaki yıldızı Royston Drenthe...

Fenerbahçe'nin yıllık 4.2 milyon Euro'dan iki yıllık sözleşme imzaladığı 34 yaşındaki Roberto Carlos'tan boşalan sol kanat için arayışlara başlayan Real Madrid, Hollandalı 20 yaşındaki ümit milli takım oyuncusuna talip oldu.
                                Sırbistan'ı 4-1 yenerek Avrupa Şampiyonu olan Hollanda Ümit Milli Takımı'nı izleyen Real Madridli yetenek avcıları, final maçında etkileyici bir oyun ortaya koyan Royston Drenthe'yi renklerine bağlamak için harekete geçtiler.

Feyenoord’da forma giyen Drenthe’nin Roberto Carlos’un boşluğunu doldurabilecek bir isim olduğunu rapor eden Real Madrid scoutları, böylece Marcelo’nun da forma savaşına gireceği için önümüzdeki sezon daha yararlı olacağını belirttiler.

8 Nisan 1987 doğumlu Drenthe, aynı Roberto Carlos gibi sol kanadın tüm pozisyonlarında oynayabiliyor.

Dakka90.com Dış Haberler Servisi

Transfer budur bulan nasıl buluyor
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X