Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• baska baslığa da yazmıştım bunu ama baska takımlkarın haberlerini okuyorum sonra bizi yukarıdaki arkadasın haberini de okuyunca kafayı yedim ya

spor haberlerini dinliyorum tv'de...

-Galatasaray'da Lincoln'de sona çok yaklaşıldı....

-Fenerbahçe'nin Adriano ile ilgilendiği iddia ediliyor....
    -Beşiktaş Assunçao için girişimlerini sürdürüyor...
    -İnter-toto hazırlıkları için Gerede'de bulunan Trabzonsporlu futbolcuları kene korkusu sardı....
    En son Misafir tarafından düzenlendi; 23.06.2007, 20:55.

Yorum

• Almanya bu Türk’ü konuşuyor!
      Almanya'da top koşturan Ferhat Çerçi, 60 saniyede 2 gol atarak tarihe geçti.
      23 Haziran 2007 11:11
      Almanya’da transfer sezonunda adından sıkça söz ettiren isimlerden biri de bir Türk…Regionalliga ( 3.lig) takımlarından Kickers Emden forması altında sergilediği futbolu ile izleyenleri büyüleyen Ferhat Çerçi, attığı gollerle geride kalan sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Bundesliga takımlarından Armania Bielefeld ve 2. ligde mücadele ederken LR Ahlen takımlarının formalarını başarı ile taşıyan genç yetenek Ferhat Çerçi, yeni bir yıldız oyuncu olarak gösteriliyor. LR Ahlen takımında Türk futbolseverlerinde yakından tanıdığı Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Werner Lorant ile de çalışan Ferhat Çerçi, tek hayalinin Türkiye Milli takımında oynamak olduğunu belirtiyor.

Zonguldaklı gurbetçi ailenin çocuğu olarak Almanya’nın Hamm kentinde dünyaya gelen Ferhat Çerçi futbola 6 yaşında başlar ve bölge takımlarında başarılı bir grafik çizer. Futbolda hızlı yükselişi onu Almanya Bundesliga takımlarından Bielefeld’e kadar taşır. Kickers Emden takımı yöneticilerinin uzun süredir peşinde olduğu genç yetenek, transferini bu takımdan yana kullanır. Regionalliga’da şampiyonluğa oynayan takımının en etkili oyuncusu olarak gösterilen Ferhat Çerçi hakkında Alman basınında övgüyle bahsediyor.

Altın Türk

Kickers Emden takımında sergilediği futbolu ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Ferhat Çerçi hakkında, Alman basını haberlerinde Altın Türk olarak yer verirken, genç futbolcumuza övgüler yağdırdı.

Alman Futbol tarihine geçti

Alman Futbol tarihine geçen Nuri Şahin’den sonra Ferhat Çerçi’de geçtiğimiz günlerde takımını 3-1 kazandığı, Kickers Emden- Bayern Leverkusen karşılaşmasında attığı 2 golle Alman futbol tarihine geçti. Nasıl mı? Ferhat Çerçi, 60 saniyede üst üste 2 gol kaydederek, Almanya profesyonel lig maçlarında, kısa zamanda üst üste 2 gol atan futbolcu olarak adını yazdırma başarısı gösterdi.

Bundesliga takımları peşinde

Başarılı futbolu ile dikkatleri üzerine çeken Ferhat Çerçi, yeni sezon için Almanya Bundesliga takımlarının kadrosuna katmak istediği futbolcular arasında yer alıyor. Bundesliga takımlarından Eintracht Frankfurt’un ısrarla kadrosuna dahil etmek istediği genç yetenek için eski kulübü Armania Bielefeld’de devrede. Almanya dışından İsviçre 1. lig takımlarından Basel’da Ferhat Çerçi’yi yakın takibe almış durumda. Ünlü kulüplerin peşinde koştuğu genç yetenek, hayalinin çocukluktan bu yana tuttuğu Bayern Münih formasını giymek olduğunu belirtti. Hamit Altıntop’un Bayern Münih ile anlaşmasına çok sevindiğini dile getiren Ferhat, ‘ Hamit çok kaliteli bir oyuncu. Onun adına çok sevindim. Başarılı olacağına inanıyorum’ dedi.

Türkiye’de oynamak istiyor

Almanya ve İsviçre 1. lig takımlarının kadrosuna dahil etmek istediği genç yetenek Ferhat Çerçi, Türkiye Süper lig takımlarından birinde oynamak istediğini belirtirken, futbolcunu menejeri FİFA Lisanslı Bektaş Demirtaş, Türkiye’den özellikle 6 süper lig takımlarından Ferhat için teklif aldıklarını ve bunları değerlendirdiklerini söyledi. Türkcel Süper lig takım teknik direktörleri tarafından da yakın takibe alınan Ferhat Çerçi’nin kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor olması transferinin hemen gerçekleşeceğini gösteriyor.Futbol kamuoyu tarafından büyük bir yetenek olarak gösterilen Ferhat Çerçi, sol ofensif oynadığı mevkide, oyun anlayışı, top tekniği ve her iki ayağınıda iyi kullanması ile son yıllarda yetişen Türk futbolcular içerisinde keşfedilmemiş yetenek olarak gösteriliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Feldkap’ın da bu futbolcuyu istediği belirtiliyor.
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Transfermarkt de 1 milyon dolar gözüküyo ama öylesine soledim zaten hiç yoktan iyidir anlamında....

Katarda alınabilecek en iyi oyuncu Jay Jay Okocha T.C pasaportu var en azından galiba sözleşmeside bitti....
        şaka bi yana bizde ikisi de iş yapar, Türkiye yi de tanımaları avantaj olur.
        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak abcdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Almanya bu Türk’ü konuşuyor!
          Almanya'da top koşturan Ferhat Çerçi, 60 saniyede 2 gol atarak tarihe geçti.
          23 Haziran 2007 11:11
          Almanya’da transfer sezonunda adından sıkça söz ettiren isimlerden biri de bir Türk…Regionalliga ( 3.lig) takımlarından Kickers Emden forması altında sergilediği futbolu ile izleyenleri büyüleyen Ferhat Çerçi, attığı gollerle geride kalan sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Bundesliga takımlarından Armania Bielefeld ve 2. ligde mücadele ederken LR Ahlen takımlarının formalarını başarı ile taşıyan genç yetenek Ferhat Çerçi, yeni bir yıldız oyuncu olarak gösteriliyor. LR Ahlen takımında Türk futbolseverlerinde yakından tanıdığı Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Werner Lorant ile de çalışan Ferhat Çerçi, tek hayalinin Türkiye Milli takımında oynamak olduğunu belirtiyor.

Zonguldaklı gurbetçi ailenin çocuğu olarak Almanya’nın Hamm kentinde dünyaya gelen Ferhat Çerçi futbola 6 yaşında başlar ve bölge takımlarında başarılı bir grafik çizer. Futbolda hızlı yükselişi onu Almanya Bundesliga takımlarından Bielefeld’e kadar taşır. Kickers Emden takımı yöneticilerinin uzun süredir peşinde olduğu genç yetenek, transferini bu takımdan yana kullanır. Regionalliga’da şampiyonluğa oynayan takımının en etkili oyuncusu olarak gösterilen Ferhat Çerçi hakkında Alman basınında övgüyle bahsediyor.

Altın Türk

Kickers Emden takımında sergilediği futbolu ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Ferhat Çerçi hakkında, Alman basını haberlerinde Altın Türk olarak yer verirken, genç futbolcumuza övgüler yağdırdı.

Alman Futbol tarihine geçti

Alman Futbol tarihine geçen Nuri Şahin’den sonra Ferhat Çerçi’de geçtiğimiz günlerde takımını 3-1 kazandığı, Kickers Emden- Bayern Leverkusen karşılaşmasında attığı 2 golle Alman futbol tarihine geçti. Nasıl mı? Ferhat Çerçi, 60 saniyede üst üste 2 gol kaydederek, Almanya profesyonel lig maçlarında, kısa zamanda üst üste 2 gol atan futbolcu olarak adını yazdırma başarısı gösterdi.

Bundesliga takımları peşinde

Başarılı futbolu ile dikkatleri üzerine çeken Ferhat Çerçi, yeni sezon için Almanya Bundesliga takımlarının kadrosuna katmak istediği futbolcular arasında yer alıyor. Bundesliga takımlarından Eintracht Frankfurt’un ısrarla kadrosuna dahil etmek istediği genç yetenek için eski kulübü Armania Bielefeld’de devrede. Almanya dışından İsviçre 1. lig takımlarından Basel’da Ferhat Çerçi’yi yakın takibe almış durumda. Ünlü kulüplerin peşinde koştuğu genç yetenek, hayalinin çocukluktan bu yana tuttuğu Bayern Münih formasını giymek olduğunu belirtti. Hamit Altıntop’un Bayern Münih ile anlaşmasına çok sevindiğini dile getiren Ferhat, ‘ Hamit çok kaliteli bir oyuncu. Onun adına çok sevindim. Başarılı olacağına inanıyorum’ dedi.

Türkiye’de oynamak istiyor

Almanya ve İsviçre 1. lig takımlarının kadrosuna dahil etmek istediği genç yetenek Ferhat Çerçi, Türkiye Süper lig takımlarından birinde oynamak istediğini belirtirken, futbolcunu menejeri FİFA Lisanslı Bektaş Demirtaş, Türkiye’den özellikle 6 süper lig takımlarından Ferhat için teklif aldıklarını ve bunları değerlendirdiklerini söyledi. Türkcel Süper lig takım teknik direktörleri tarafından da yakın takibe alınan Ferhat Çerçi’nin kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor olması transferinin hemen gerçekleşeceğini gösteriyor.Futbol kamuoyu tarafından büyük bir yetenek olarak gösterilen Ferhat Çerçi, sol ofensif oynadığı mevkide, oyun anlayışı, top tekniği ve her iki ayağınıda iyi kullanması ile son yıllarda yetişen Türk futbolcular içerisinde keşfedilmemiş yetenek olarak gösteriliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Feldkap’ın da bu futbolcuyu istediği belirtiliyor.
          ligtv alt yazı geçiyodu öğlenleyin, Türkiye de bi takım almış bu çocuğu
          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Haber yayınlandı mı bilmiyorumm
            NTVSpor'dan alıntı..

Trabzonspor'da Martinez defteri kapandı Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer, Sakaryaspor ile Martinez konusunda anlaşma sağlayamadıkları söyledi.
            Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Sakaryasporlu kaleci Martinez'in transferi olumlu sonuçlanamadı.

Yönetim kurulu üyesi Abdullah Başer, Adapazarı'na giderek Sakaryaspor Kulübü yönetimi ile masaya oturdu. Görüşmelerden olumlu sonuç çıkmayınca Adapazarı'ndan ayrılan Başer, Sakaryaspor ile Martinez konusunda anlaşmaya varamadıklarını belirterek, ''Artık Martinez defteri kapandı. Şimdi diğer isimlere bakacağız'' dedi.

Paraguay Milli Takımı Kalecisi Aldo Bobadilla ile prensipte anlaşma sağladıkları bilgisinin de doğru olmadığını ifade eden Başer, ''Bu konuda başkanımız Albayrak ve hocamızın vereceği karar önemli. O doğrultuda çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.

Sakaryaspor yönetiminin Trabzonspor'dan Martinez'e karşılık 4 futbolcu ve para istediği ve bu nedenle transferinin gerçekleşmediği kaydedildi.

Paraguaylı kaleci Aldo Bobadilla'nın ise bonservisinin elinde ve fiyatının uygun olduğu, ancak teknik direktör Ziya Doğan'ın bu kalecinin transferine şimdilik onay vermediği öğrenildi. Karar verilmesi halinde Bobadilla'nın transferinin hemen gerçekleşebileceği kaydedildi.
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - "İlkel bir kabile devletinde, milli eğitimi ele geçiren mum yüzlü bir bakan buyurmuş:
              -Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bakanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak. Bir süre sonra görülmüş ki, pullar zarfa bir türlü yapışmıyor. Bakan küplere binmiş ve yetkiliyi çağırıp sormuş;
              - Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?
              - Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
              - Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun ön yüzüne tükürmesi....."

....
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                baska baslığa da yazmıştım bunu ama baska takımlkarın haberlerini okuyorum sonra bizi yukarıdaki arkadasın haberini de okuyunca kafayı yedim ya

spor haberlerini dinliyorum tv'de...

-Galatasaray'da Lincoln'de sona çok yaklaşıldı....
                -Fenerbahçe'nin Adriano ile ilgilendiği iddia ediliyor....
                -Beşiktaş Assunçao için girişimlerini sürdürüyor...
                -İnter-toto hazırlıkları için Gerede'de bulunan Trabzonsporlu futbolcuları kene korkusu sardı....

millet transfer yapıyo..aslında istanbul basınına çok kızıyorz ama adamlarda haklı yaptığımız bişe yokkki...habere bakın yaa kene korkusu sarmış bizimkileri..
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haber yayınlandı mı bilmiyorumm
                  2 sayfa önceye bakıp defalarca yayınlandığını görebilirdin....

Yorum

• Sarı kırmızılı yönetim, Antalyaspor ile 1 milyon Euro ve kaleci Fevzi karşılığında anlaşarak, Volkan transferini bitirdi. Antalyaspor Başkanı Sedat Peker de transferi doğruladı..

Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasaray, Volkan Yaman konusunda Antalyaspor Kulübü ile anlaşmaya vardı.

Transferi sonuçlandırmak üzere Antalya'ya giden Başkan Vekili Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in Antalyasporlu yöneticilerle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Volkan Yaman ile daha önce her konuda anlaşan ancak Antalyaspor'dan bonservisi almak için yoğun çaba harcamak zorunda kalan sarı kırmızılılar 1 milyon Euro para ve Fevzi'yi verdiği kırmızı beyazlılardan olumlu yanıt aldı.

-PEKER: "PARA ANTALYASPOR'U TATMİN EDECEK"-
                    Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, Galatasaray ile Volkan Yaman konusunda prensipte anlaştıklarını söyledi.

Sedat Peker yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner ile Antalya'da yaptıkları görüşme sonunda, Galatasaray ile Volkan Yaman konusunda prensipte anlaşma sağladıklarını belirterek, ''Galatasaray, Volkan Yaman'a karşılık Antalyaspor'a kaleci Fevzi ve para verecek. Verilen para, Antalyaspor'u tatmin edecek düzeyde'' dedi.

Peker, Galatasaray'ın kamp programı sonunda gelecek yıl takımda düşünmedikleri oyuncuların da öncelikle Antalyaspor'a verileceğini, yapılan görüşmede de Galatasaray ile Antalyaspor arasındaki iyi ilişkilerin sürmesi kararının alındığını bildirdi.

--------
                    Fevzi alınabilecek bir isimdi, bari antalya ya takasa birilerini verip onu alalım Tolga nın yedeği olarak

Yorum

• Alfonso Alves bu adam süper ötesi her vurdugu gol yaw
                      !

Yorum

• Leverkusen Hans Jörg Butt ile sözleşme yenilemedi.

Birde Duisburg'dan ayrılan Koch var , sanırım Kasımpaşayla anlaşmak üzere.

Ali Karimi halen bir takımla anlaşmadı.

Yorum

• Palermo'ya Trabzon da talip

Teknik direktör Ziya Doğan'ın görüşleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Arjantin’in Boca Juniors takımında forma giyen Martin Palermo'yu da listesine aldı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre: "33 yaşındaki tecrübeli golcüye yıllık 1 milyon dolar öneren yönetimin, futbolcudan haber beklediği belirtildi. Ayrıca, G.Saraylı Necati Ateş'in de kulübü ile anlaşamadığı durumunda teklif götürüleceği bildirildi. Bu arada yönetimin, bonservisi elinde bulunan Javier Saviola için girişimde bulunduğu fakat yüksek bonservis bedeli olduğundan geri dönüş yaptığı belirtilmiştir.
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Nakata futbolu bırakmış 29 yaşında nasıl iş anlamadım 29 erken diilmi ya

Geçen sene gelmesini çok istemiştim İngiltere Ligindeydi o zaman....

Yorum

• @Coolank
                              bir de bir arkadaş ki bu arkadaş akıl vermeyi pek seviyor bir mesajında yazmış işte istanbul fa............ diye ( kibarcası hayat kadınları )

şimdi bu kadar akıl ver sonra yazdıgı şeye bak insan tutarlı olmalı önce akıl vermeden ...bu forumu bayan arkadaşlarımızda okuyor ...bunun terbiye sınırları içinde oldugunu sanmıyorum ... üstelik de yaşı 37 imiş ... hayret bir de bu kadar akıl ver bu lafları kullan ...

Uçmuşsun Coolank uçmuşsun ama konamamış bocalamış duvara çarpmışsın. Size yine sizin yazınız içerisndeki tutarsız ifadeleri gösterdim ve uslubunuzun sizde de bir çeşit takıntı olabileceğini ortaya koyduğunu göstermey çalışmıştım ama bakmak ve görmek ayrı şeyler tabii .

Neyse bırakalım gevezeliği de öncelikle size "fahiş ya da fahişe" kelimelerinin anlamlarını öğretelim. Fahiş: Arapça bir kelime olup genel itibarla manası " aşırılık" manasınadır. Tabii bunu sizin meşrebiniz hayat kadını manasına almaya uygun demek ki ( kaldı ki bu manaya bile alsanız bu kelimeyi sizin aldığınız manada üç İstanbul takımı için kullanmakta zerre kadar da beis görmem) Yani sizin mantığınıza göre Fahiş fiyat = Hayat kadını fiyat demek oluyor ki eminim buna siz bile gülersiniz.

Diğer yandan forumu bayanların okumasını bahane etmenize ggerek yok bu sizin aldığınız bir manada bile olsa bayanlar için dahi okunmasında herhangi bir sakıncanın olmadığı bir kelimedir. Ama anlaşılıyor ki size yazdığım eleştiri biraz fazlaca koymuş ve haklılık oranının da çok yüksek olduğunu farketmiş ama kabul edememiş olduğunuzda bu şekilde zayıf bir savunma ortaya koymuşsunuz.

Ben de sizin gibi Ziya D.'nin yetresiz olduğunu , yönetimin sakar olduğunu düşünüyorum ama bunu ifade ederken "aşşağılık varlıklar"dan bahsediyormuş gibi bir tiksinti ve hakaretamiz kelimelerle ifade etmiyorm.

Neyse ben sizin de belirttiğiniz üzere 37 yaşındayım ve inanın nerede ne söylenir ne söylenmez çok iyi billirim. Bana karşı yazdıklarınızı bir anlık hezeyan olarak değerlendiriyor ve sizi AFFEDİYORUM.

Sağlıcakla kalın.
                              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• bonservis bedeli elinde olan saviolanın bonservisi nası yüksek oluyoki acaba kendisine ödenecek ücret olmasın acaba hürriyetin haberlerde sağlammış...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X