Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bobadilla copa amerikada oynayacaksa nasil önümüzdeki günlerde buraya gelipte imza atacak onuda anlamis degilim...
    faks var da. ha burda atılan imzaların çoğu basın önünde atılan imzalar.Sözleşmeyi her yerdede imzalarsın )))))) menajerinin vekaletnamesi varsa oda atar imzayı )))))
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Yönetim Tekke'ye gitmeli. Yönetimde babacan biri yok mu Fatih ile konuşacak? Ona "Bak oğlum, Avrupada oynadın işte, görüyorsun Zenith'te kimsenin senden haberi olmadı bile, para pul için de oynayan biri değilsin, takıma bir abi olarak gel ve bir daha tarih yazmayı dene Trabzonsporda. " diyebilecek biri yok mu?
      Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu bırakın tolga aykut serdarı, bunlar şampiyonluğa oynayan takımın kalecisi olamazlar. Bize ceza sahasına hakim kaleci lazım. sahaya çıktığında ayağı titreyen kaleci lazım değil.

stichus kaleci sorununu çözdü ))))))
        ben aykutu bircok kez 90dakika izledim...hic öyle ayagi titreyen bir kaleci degil gayet soguk kanli ve cok basarili...neyse bobadillayi almissak destek cikmak gerek yapacak birsey yok...
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Nuri $ahin hakkinda;

Borussia Dortmund bu sene orta sahasini muazzam $ekilde güclendirdi (Federico - Petric - Jakub Blaszczykowski ), bunun yaninda - Ricken, Kringe, Kruska ve satilmayan bir Pineear var....yani süper bir orta saha...

...bu durumda Nuri $ahin'in ilk 11'de oynamasi cooook zor...!!!

teklif etsek ???

.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ...bu durumda Nuri $ahin'in ilk 11'de oynamasi cooook zor...!!!

teklif etsek ???

.
            nuriyi denemeden almayız )))
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• dortmund zaten kiralamak istiyor nuri sahini..
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Rogerio Ceniyi alabilseydik ne güzel olurdu,hemde Hamiden sonra Frekickçimizide bulurduk....

Yorum

• İlk olarak gerisiyalan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetim Tekke'ye gitmeli. Yönetimde babacan biri yok mu Fatih ile konuşacak? Ona "Bak oğlum, Avrupada oynadın işte, görüyorsun Zenith'te kimsenin senden haberi olmadı bile, para pul için de oynayan biri değilsin, takıma bir abi olarak gel ve bir daha tarih yazmayı dene Trabzonsporda. " diyebilecek biri yok mu?

Fatihin cvp ben vereyim: "Ben zaten oraya gitmek istemedim, siz yolladiniz. Simdi yine benden fedarlik istiyorsunuz. Zamaninda siz neden etmediniz?"
                  Haklimi hakli.

Fatih´in su an bize dönecegini asla inanmiyorum.
                  Trabzonspor rule the world.

Yorum

• isimler uçuşmaya başladı gene
                    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

faks var da. ha burda atılan imzaların çoğu basın önünde atılan imzalar.Sözleşmeyi her yerdede imzalarsın )))))) menajerinin vekaletnamesi varsa oda atar imzayı )))))
                      yok orasini bende biliyorumda bizim bobadillayi aldigimiz hakkinda cikan haberlerde bobadillanin önümüzdeki günlerde trabzona gelip imza atacagi yaziyordu...

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yok orasini bende biliyorumda bizim bobadillayi aldigimiz hakkinda cikan haberlerde bobadillanin önümüzdeki günlerde trabzona gelip imza atacagi yaziyordu...
                        hatta bazilarinda istanbulda oldugu yaziyordu..

Yorum

• Bu gidisle daha cok isim duyacagiz. Hemne coooook.
                          Trabzonspor rule the world.

Yorum

• Bobadilla geliyor
                            Kaleci arayışında mutlu sona ulaşan Trabzonspor, Paraguay Milli Takımı ve Boca Juniors'ın kalecisini bugün Türkiye'ye getiriyor.
                            23.06.2007

Görüşmeler başladı
                            Kaleci arayışında henüz sonuca ulaşamayan Trabzonspor’da yeni bir isim ortaya atıldı... Sakaryaspor’un yüksek bonservis bedeli belirdiği Martinez’den vazgeçen, Hasagiç için Gaziantepspor’a süre veren Bordo-Mavililer, Paraguay Milli Takımı’nın kalecilerinden Bobadilla’dan sonra Villar’ı gündemine aldı. Karadeniz ekibi, Arjantin’in Newell Old Boys takımında oynayan 29 yaşındaki file bekçisi için görüşmelere başladı.

Stepanov şoku
                            Paraguay Milli Takımı’nın kalesini koruyan Bobadilla ile Villar’a teklif götüren Trabzon’un bonservislerine göre iki oyuncu arasında tercih yapacağı kaydedildi. Bordo-Mavililer’e, Stepanov’dan ise kötü haber geldi. Avrupa kulüplerinden teklif alan Sırp oyuncu, ayrılmak istediğini yönetime iletti. Öte yandan, Liverpool’un Polonyalı kalecisi Jerzy Dudek, internet sitesinde, “Trabzonspor’dan çok kazançlı çıkacağım bir teklif aldım. Ancak reddettim” diye yazdı.

Yorum

nuriyi denemeden almayız )))
                              hem kendisi icin, hemde bizim icin hayirli olur...

Forza Nuri
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• evvelki gün martinez
                                dün bobadilla
                                bu gün kim var arkadaşlar
                                "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                                O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...