Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkanın ve antrenorun benim yapacağımdan fazlasını yapmıyorsa o zaman bir acizlik var demektir sen başkansan sıradan olmamalısın bir farkın olmalı tıpkı aziz yıldırım gibi çok eleştirdiğimiz hatta dalga geçtiğimiz ozhan canaydın bile neler yapıyor bizimkisi hala ne yapacağına karar vermedi galiba 23 temmuzu bekliyor

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaslar az once baskanı ıstıfa ya cagıran bır baslık a ctım ama yonetıcı arkadaslar bu baslıgı kaldırma egılımındeler...
      destegınızı ve tepkınızı beklıyorum...
      Diğer Başlık var .... Oralardan devam edin gibi gayet ciddiyetsiz bir yanıt verilerek kapatılmış.

Demekki yönetici dahi olsa durumumuzdan gayet memnun olan arkadaşlarımız var.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O adami savunan TRABZONSPOR'lu olamaz!!! Adam TRABZONSPOR'U yok ediyor, bunu hepiniz görüyorsunuz eger gözlerinizde sorun yoksa, bu duruma ragmen onu giciklik olsun diye mi artik nedense savunmaya devam eden benim gözümde TRABZONSPOR'lu OLAMAZZZZZ!!!!

TRABZONSPORlu olmak için başka yapacagımız bi şeyler varmı
        yada buna karar verecek senden başka biri
        "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
        O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TRABZONSPOR'luyum diyen TRABZONSPOR'un iyiligini ister!!! Eger baska cikarlar icin kötülügüne razi olup birilerini savunuyorsa, ben ona TRABZONSPOR'lu demem!!!

Yorum

• suç bizde bunun parası var başbakana yakın!!! stad da yapacak yıldız da alacak diye istedik başkan olmasını.sözünün eridir zannettik.daha önce tanıyanımız yüzde 1 bile değildi.yöneticilik tecrübesi var mı bakmadık futbolu bilir mi taraftarın dilinden anlar mı sormadık.sonuç ortada.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fenerbahçe taraftarı aziz yıldırımı tekraar yapabiliyorsa bizde trabzonspor tarafarıysak albayrak ve ziyayı koltuğundan etmeliyiz çünkü tek çkra yol budur aksi takdirde çok sıkıntılı günler bizi bekliyor arkadaşlar bu sene geçmiş senelerde olduğu gibi kurtaramayız mazallah küme düşeriz daha da ts ismi ağızlara alınmaz

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Diğer Başlık var .... Oralardan devam edin gibi gayet ciddiyetsiz bir yanıt verilerek kapatılmış.

Demekki yönetici dahi olsa durumumuzdan gayet memnun olan arkadaşlarımız var.
                sevgılı arkadasım;
                yazınca yazdı dıyorlar ama ben acıkca soyluyorum ben eger kendını baskan sana sahsı ıstıfaya davet edemeyeceksem ve bu sıtenın yonetıcılerı kendı ıstedıklerı baslıgı acıp ıstemedıklerını haksız gerekcelerle sılecek yada kapatacaklarsa(zıra soyledıklerı baslık 1 yıl onceye aıt) ben bunda ya bu sıte bızım bız ne dersek o olur mantıgını anlarım yada hıç kımse kusura bakmasın ama bu arkadasların baskanı savunmakta bır cıkarları oldugunu dusunurum zira albayragı savunmak ne Trabzonspor taraftarlıgına ne mantıga ne de vıcdana sıgar...
                bu yazıdan sonra bana uzaklastırma cezasıda verebılırler tabı ..
                kendılerıne kalmıs.
                YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

sevgılı arkadasım;
                  yazınca yazdı dıyorlar ama ben acıkca soyluyorum ben eger kendını baskan sana sahsı ıstıfaya davet edemeyeceksem ve bu sıtenın yonetıcılerı kendı ıstedıklerı baslıgı acıp ıstemedıklerını haksız gerekcelerle sılecek yada kapatacaklarsa(zıra soyledıklerı baslık 1 yıl onceye aıt) ben bunda ya bu sıte bızım bız ne dersek o olur mantıgını anlarım yada hıç kımse kusura bakmasın ama bu arkadasların baskanı savunmakta bır cıkarları oldugunu dusunurum zira albayragı savunmak ne Trabzonspor taraftarlıgına ne mantıga ne de vıcdana sıgar...
                  kendılerıne kalmıs.
                  aynen katılıyorum hala daha nuriyi ve ziyayı savunuyorlar yazık yazık

Yorum

• İŞTE ARANAN KAN!

Yönetim, Martinez, Oskar Cordoba, Tony Mario Sylva ve Dudek’ten haber beklerken Doğan dün Gerede kampına genç milli Zeki Ayvaz’ı çağırdı

ALIN SİZE KALECİ
                    Kaleci transferinde başı dönen Trabzonspor’da dün ilginç bir gelişme yaşandı. Ülkesinde bulunan Jefferson’a ulaşamayan Bordo-Mavili kulübün yetkilileri Ahmet Şahin’inde belinden sakatlanması üzerine harekete geçti. Teknik direktör Ziya Doğan bunun üzerine Süper Genç ve PAF takımında oynayan genç milli Zeki Ayvaz’ı Gerede kampına çağırdı. Dün apar topar hazırlanan genç milli kalecinin kampa gidişi “İşte aranan kan geldi” şeklinde değerlendirildi.

STOPERE ALBAYRAK VETOSU
                    Trabzonspor’da bütün bu gelişmeler yaşanırken her taraftan transfer tavsiyesi de devam ediyor. Kolombiyalı kaleci Martinez’le ilgili olarak Sakaryaspor yönetiminden fiyat indirimi bekleniyor. Yeşil-Siyahlı kulüp daha önce 4 milyon Euro olarak açıkladığı Martinez’in fiyatında 1.5 milyon Dolar artı 3 futbolcuya kadar indirim yaptı. Albayrak, Ziya Doğan’ın istediği stoper konusuna soğuk bakarken, ortaalana ve sol kenara iki takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Federasyonun yabancı sayısını belirlememesi sıkıntı yarattı.
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bu konu eğerki çok öneme haiz bir konu ise ana sayfaya alınıp sabitlenebilirdi..... her gün herkes görüp tepkisini ortaya koysun diye...

ama sanki şampiyon olmuşuz gibi anasayfaya konulan genel kurula çağrı yazısı gibi bo konuyada fazla ehemmiyet verilmiyor. millet başlığı orda göremeyince unutuyor yazmıyor oysa ön sayfalarda güzel bir yerde olsa sürekli hatırlatma babında iyi bir uyarı olurdu.....

ancak" Oralardan devam edin" diye başlayan bir cümle bence her şeyi açıklıyor. demekki o kadra önemli bir konu değil bu rasgele bir yere yazarmış gibi oralardan devam edin.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• [QUOTE=huseyin75;845292]İŞTE ARANAN KAN!

Yönetim, Martinez, Oskar Cordoba, Tony Mario Sylva ve Dudek’ten haber beklerken Doğan dün Gerede kampına genç milli Zeki Ayvaz’ı çağırdı

ALIN SİZE KALECİ
                        Kaleci transferinde başı dönen Trabzonspor’da dün ilginç bir gelişme yaşandı. Ülkesinde bulunan Jefferson’a ulaşamayan Bordo-Mavili kulübün yetkilileri Ahmet Şahin’inde belinden sakatlanması üzerine harekete geçti. Teknik direktör Ziya Doğan bunun üzerine Süper Genç ve PAF takımında oynayan genç milli Zeki Ayvaz’ı Gerede kampına çağırdı. Dün apar topar hazırlanan genç milli kalecinin kampa gidişi “İşte aranan kan geldi” şeklinde değerlendirildi.

ALIN SİZE KOMEDİ......
                        ya yeter ama vallahı yeter bunlar bızı gerızekalı yerıne koymayı astılar soyledıklerıne kendılerınede ınanmaya basladılar..
                        yanı hak ettıler soyluyorum YUH ARTIK........

Yorum

• Trabzon'un iyi teklifini reddettim"

Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Liverpool'un Polonyalı kalecisi Jerzy Dudek'e teklif götürdüğü tecrübeli kaleci tarafından da doğrulandı. İngiltere'den ayrılması kesinleşen kaleci, çok karlı olarak nitelendirdiği bu teklifi reddettiğini açıkladı.

Kendi internet sitesine açıklamalar yapan Dudek, Türkiye, Yunanistan ve İspanya'dan teklifler aldığını ayrıca Benfica'nın da kendisine reddedemeyeceği bir teklifle geldiğini söyledi. Kesin kararını pazartesiye kadar açıklayacağı belirten başarılı kaleci, "İspanya'dan iki takımdan da önemli teklifler var. Kısa sürede kararımı vereceğim. Daha önce de Trabzonspor'dan çok kazançlı çıkacağım br teklif aldım ama reddettim" şeklinde konuştu.

(Ligtv.com.tr)

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzon'un iyi teklifini reddettim"

Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Liverpool'un Polonyalı kalecisi Jerzy Dudek'e teklif götürdüğü tecrübeli kaleci tarafından da doğrulandı. İngiltere'den ayrılması kesinleşen kaleci, çok karlı olarak nitelendirdiği bu teklifi reddettiğini açıkladı.

Kendi internet sitesine açıklamalar yapan Dudek, Türkiye, Yunanistan ve İspanya'dan teklifler aldığını ayrıca Benfica'nın da kendisine reddedemeyeceği bir teklifle geldiğini söyledi. Kesin kararını pazartesiye kadar açıklayacağı belirten başarılı kaleci, "İspanya'dan iki takımdan da önemli teklifler var. Kısa sürede kararımı vereceğim. Daha önce de Trabzonspor'dan çok kazançlı çıkacağım br teklif aldım ama reddettim" şeklinde konuştu.

(Ligtv.com.tr)
                            Iyi yaptin, senin gibi kus bir kaleciye ihtiyacimiz yok bizim zaten!!!

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu konu eğerki çok öneme haiz bir konu ise ana sayfaya alınıp sabitlenebilirdi..... her gün herkes görüp tepkisini ortaya koysun diye...

ama sanki şampiyon olmuşuz gibi anasayfaya konulan genel kurula çağrı yazısı gibi bo konuyada fazla ehemmiyet verilmiyor. millet başlığı orda göremeyince unutuyor yazmıyor oysa ön sayfalarda güzel bir yerde olsa sürekli hatırlatma babında iyi bir uyarı olurdu.....

ancak" Oralardan devam edin" diye başlayan bir cümle bence her şeyi açıklıyor. demekki o kadra önemli bir konu değil bu rasgele bir yere yazarmış gibi oralardan devam edin.....
                              BİZ ORALARDAN DEVAM EDELIM KI BASKANI BU KADAR ATESLI SAVUNAN BAZI KISILER SAVUNMAYA HANGI AMACLA DEVAM EDIYORLARSA DAHA RAHAT DEVAM ETSINLER
                              YETERINCE ACIK OLDUMU??

Yorum

sevgılı arkadasım;
                                kendılerıne kalmıs.
                                yakutlu hocam haksızlık ediyorsun.....bmn forum diyebilirimki şu ana kadar rastladığım en demokratik forumdur .. organizasyonlar konusunda ( bilhassa halı saha organizasyonu ) bazı faşizan uygulamalar var )) ( metin başkan saygılar ) ama konu TRABZONSPOR olduğunda bu güne kadar herhangi bir keyfiliğe rastlamadım ....açmış olduğunuz başlığın kapanma gerekçesi gayet makul zira benzer başlık var ve aralıkta zaten seçimli genel kurul var ...önümüzde seçim var ..ve öyle yada böyle transfer başlamış .....eleştirelim her zaman ve forumda çok sert ve iyi eleştiren arkadaşlar var ve eminimki bunlar muhataplarına ulaşıyor ...dolayısıyla şimdi aralıkta gerçekten bütünleştirici ,omurgalı,işbilen bir yönetimin gelmesi için ümitle bekleyelim ...elbetteki hazırlık maçlarında bile takımı destekleyelim .........
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X