Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çok iyi kalecinin arkasında beklemek zordur ve genelde tembelleştirir ...( bence)

mesela ben küçükken kaleci idim ..fena da sayılmazdım ..bir gün yaylada çocuklar konuşurken biri dediki "şenol un kalesi habu came kadardur" bi camiye baktım bi kendime baktım ve asla şenoldan iyi kaleci olamıyacağıma hükmettim ... ..o gün bu gün kaleye geçmemeye çalışırım ))

yok abi tembellestirmesin.cok iyi bi kalecinin arkasinda beklerken onunda eli armut toplamiyor kendisini gelistirsin.eger yapamiyorsa demekki trabzonspor kalesine gecmeyi haketmiyor.kendine göre bi takima gider o zaman.ona mutlaka sans gelecektir sezon icinde cünkü bi futbolcu ayni performasini sürekli gösteremez.martinezde (alirsak) form düsüklügü yasayacagi dönemler olacaktir.tolga da firsati iyi degerlendirmeli tabi.
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• o keli paf takımda gördüm ben
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gecen senede senin gibiler Jefferson var ne gerek kaleciye diyorlardı 10 tane mac kaybettik normal bir kalecimiz olmadıgı icin herkes kalesine en az iki kaleci alırken biz sadece Tolga öyle mi isterseniz yedek kaleci de olmasın takımda belki morali bozulur formayı kaptırırım iyi kaleciyse kaleyi alır örnek Fenerin kalecisi Serdardır 3.kaleciydi uzun süre burası Trabzonspor kalesi öyle belese kale yok calısan iyi olan kaleyi alır.
        once senin gibiler derken benim ne oldugumu bil bilmiyorsan sus..ben hic bir zaman tolga varken jeffersonu savunmadim aksine jeffersonun kalecilik meziyetlerinden uzak oldugunu dusunenlerdenim .. kendi degerimiz varkende asla bi yabanciya hayranlik duyam alinsin diye cigliklar atmam haaa dersin ki yetenegi olmadiktan sonra bizim evladimizda olsa oynamasi yanlistir ona tamam derim ama tolgaya gore hicbir artisi olmayan ne idugu belirisz bi adama ne gerek var ..elin yabancisi oynayacagina tolga oynasin

Yorum

• Yabancı sınırlaması kesin olarak genişletiliyor. Martinezin klübede oturması bir kayıp sayılmaz. Fakat bu haber doğruysa yılın en iyi kalecisi Martinez olur.

Lavezzi işine taa en başından beri inanmıyordum. Hala geleceğine ihtimal vermiyorum. Toplam maliyeti 10 milyon euroya yakın bir oyuncu. Bence Arjantinden kimsenin beklemediği bir 10 numara gelecek.

Verilen demeçler , Ziya hocanın taktiklerinden anladığım birde sol beke takviye yapılacak.

Ben forvete takviye beklemiyorum. Umarım yanılıyorum.

Sevgili marcelinhos çok ince bir noktaya parmak basmış. Milli oyuncuların dışında kampa geç katılacağı açıklanan isimler takasta kullanılacak ise , bu benim için haziran ayının en sevindirici gelişmesi olur.

Yabancı 10 numara kesin olarak alınacaksa; örneğin onun yedeği olacak ceyhunun yanında Erdinçide verip Özeri almak lazım.

Diğer oyunculardan Ahmet Sakaryaya , mustafa ve Ömer sol bek transferi için kullanılabilir.

Yorum

• Emrah Kol neden yok? Kadir Keleş neden yok? Bunlar Milli izinli mi yoksa? Bilen yok mu? Gerçi mantıksızlıklara alıştık ama?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ..
              kendi degerimiz varkende asla bi yabanciya hayranlik duyam alinsin diye cigliklar atmam haaa dersin ki yetenegi olmadiktan sonra bizim evladimizda olsa oynamasi yanlistir ona tamam derim ama tolgaya gore hicbir artisi olmayan ne idugu belirisz bi adama ne gerek var ..elin yabancisi oynayacagina tolga oynasin
              hakeden oynamali.tolga firsatini iyi degerlendirir kaleyi kapar.bu isi neden bu kadar dramatiklestiriyorsunki anlamiyorum.trabzonspor da 2.kaleci olmak cokmu onur kirici bi durum??? tüm sene boyunca bu isin sakatligi var ne bilim cezali durumu var.o anki 1.durumdaki kalecinin form düsüklügü var.tolga gönderilmiyorki..neden bu kadar duygusal bi tepki veriyorsun anlamiyorum.
              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 20:56.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Emrah Kol neden yok? Kadir Keleş neden yok? Bunlar Milli izinli mi yoksa? Bilen yok mu? Gerçi mantıksızlıklara alıştık ama?
                Kamp kadrosu açıklandığından beri bende bu soruyu soruyorum . Henüz bir cevap veren olmadı.

Yorum

once senin gibiler derken benim ne oldugumu bil bilmiyorsan sus..ben hic bir zaman tolga varken jeffersonu savunmadim aksine jeffersonun kalecilik meziyetlerinden uzak oldugunu dusunenlerdenim .. kendi degerimiz varkende asla bi yabanciya hayranlik duyam alinsin diye cigliklar atmam haaa dersin ki yetenegi olmadiktan sonra bizim evladimizda olsa oynamasi yanlistir ona tamam derim ama tolgaya gore hicbir artisi olmayan ne idugu belirisz bi adama ne gerek var ..elin yabancisi oynayacagina tolga oynasin
                  Güzel kardeşim sırf sen sus dedin diye susuyorum Tolganın profesyonellik dısı hareketlerinden de bahsetmiyorum kendisiyle aynı dönemde okullar arası maclarda karsılıklı oynamıslıgımda vardır en az iki iyi kaleci gerekli bende Tolgayı iyi buluyorum ama tek basına olmaz burası imparatorluk degil sene bası Trabzona kaleci alınmasını engelleyen tek kisi Sayitoglu gölgesinde yetenekli kalecimiz Tolgadır bak örnek vereyim bazı arkadaslar bu istanbul kluplerinden örnek verince kızıyorlar ama yine hatırlatalım Tolga kadar iki yetenekli kalecileri varken birde Orkunu aldılar Bjk Hakanı almısken tuttu birde Rüstüyü aldı kale en önemli mevki keske 15 senedir bir kalecimiz olsaydı
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hakeden oynamali.tolga firsatini iyi degerlendirir kaleyi kapar.bu isi neden bu kadar dramatiklestiriyorsunki anlamiyorum.trabzonspor da 2.kaleci olmak cokmu onur kirici bi durum??? tüm sene boyunca bu isin sakatligi var ne bilim cezali durumu var.o anki 1.durumdaki kalecinin form düsüklügü var.tolga gönderilmiyorki..neden bu kadar duygusal bi tepki veriyorsun anlamiyorum.
                    hala ne demek istedigimi anlamiyorsun tepkim yabanci hayranligi yapmamiza tepkim tolganin 3. 5. kaleci olmasina degil tabi ki calissin 1. kaleci olsun ama neden martinez yada bi baskasi alacaksan iyisini al alamiyorsan kendi elindeki malzemeyi degerlendir bu takima victorlar petranovicler petkovicler vs neler neler geldi ama ne oldu kendi evladimiz senolun yakaladigi basarilari bunlarla yakalayamadik ama hala ders almiyoruz ve ilacin yabancida oldugunu dusunuyoruz ..yabanci olmasin demiyorum yabanci tabiki olsun ama olacaksa iyisi olsun sota gibi yattara gibi olsun..benim tepkim istanbula ozenmemiz onlar gibi olmak isteyisimizdir alacaksan git ustariyi al bobadillayi al burgosu al gecen senede bi ara fadhel modaydi allahtan onada teklif goturmedik
                    En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 21:03.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güzel kardeşim sırf sen sus dedin diye susuyorum Tolganın profesyonellik dısı hareketlerinden de bahsetmiyorum kendisiyle aynı dönemde okullar arası maclarda karsılıklı oynamıslıgımda vardır en az iki iyi kaleci gerekli bende Tolgayı iyi buluyorum ama tek basına olmaz burası imparatorluk degil sene bası Trabzona kaleci alınmasını engelleyen tek kisi Sayitoglu gölgesinde yetenekli kalecimiz Tolgadır bak örnek vereyim bazı arkadaslar bu istanbul kluplerinden örnek verince kızıyorlar ama yine hatırlatalım Tolga kadar iki yetenekli kalecileri varken birde Orkunu aldılar Bjk Hakanı almısken tuttu birde Rüstüyü aldı kale en önemli mevki keske 15 senedir bir kalecimiz olsaydı
                      Yahu Tolga sizin neyinize bu kalecinin ne eksigini gördünüzki bana göre senoldan sonra tsde en iyi kaleyi koruyacak oyuncudur, birakin martinezi gider paftan bir kaleci aliriz alin size üctane kaleci iste, fuzulü masraf ya sonrada bu yönetimi elestiriyorsunuz neden borc batagina girdik diye, uyanin borcdayiz borcda.
                      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

hala ne demek istedigimi anlamiyorsun tepkim yabanci hayranligi yapmamiza tepkim tolganin 3. 5. kaleci olmasina degil tabi ki calissin 1. kaleci olsun ama neden martinez yada bi baskasi alacaksan iyisini al alamiyorsan kendi elindeki malzemeyi degerlendir bu takima victorlar petranovicler petkovicler vs neler neler geldi ama ne oldu kendi evladimiz senolun yakaladigi basarilari bunlarla yakalayamadik ama hala ders almiyoruz ve ilacin yabancida oldugunu dusunuyoruz ..yabanci olmasin demiyorum yabanci tabiki olsun ama olacaksa iyisi olsun sota gibi yattara gibi olsun..benim tepkim istanbula ozenmemiz onlar gibi olmak isteyisimizdir alacaksan git ustariyi al bobadillayi al burgosu al gecen senede bi ara fadhel modaydi allahtan onada teklif goturmedik
                        alacagimiz kalecinin iyi oldugunu düsünüyorum acikcasi..yani yabanci hayranligindan alinan bi kaleci olsa roberto carlos ayarinda bi kaleci olmasi gerekirdi

Yorum

• arkadaşlar martinez ile fazla sevinmeyin
                          eğer yabancı sorunu halledilirse %100 fenerde haberiniz ola
                          o zamana kadar aldık aldık ondan sonra başka kıtalara yoneliriz kaleci için
                          kaynak: radyosporda fenerli bir gazeteci yayına katıldığında soyledi
                          BORDO MAVILIM

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kamp kadrosu açıklandığından beri bende bu soruyu soruyorum . Henüz bir cevap veren olmadı.
                            Kadir Keleş 1988 dogumlu bir sene daha Paf takımda oynayabiliyor zaten profesyonel yapıldı diger Paf takımdan cagrılan Erhan Kurt ve Emre Kahraman 1987 dogumlu artık Paf da oynayamadıgı icin herhalde karar vermek icin cagrılmıslardır ama Kadir bir sene daha Paf takımda oynayacak gibi duruyor Emraha gelince 15 gol attı Sarıyerde bir sene daha Sarıyer istiyor ısrarla o yüzden olabilir veya hocamızın Forvet mevkisine koydugu kotaya kurban gitmis olabilir
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Premier League Rumour Mill: Chelsea to sign £4m Dutch star Drenthe

Ahh ulan ah kaçırdık adamı Neyse dua edelimde orda kadroya giremesin belki kiralarız

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Emrah Kol neden yok? Kadir Keleş neden yok? Bunlar Milli izinli mi yoksa? Bilen yok mu? Gerçi mantıksızlıklara alıştık ama?
                                Evet bunlar benim kafama da takıldı valla.. Emre Aygün bile var.. bu ikili nerde
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X