Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bencede Kasımpaşaya Jefırsın yakışır
    ben cok begendim bu fikri gercekten tam kasimpasada kendini gösterebilir..bize karsida gol yemez o kesin gercekten cok iyi olur..1 seneligine kiralik verilir + biraz karsiliginda erhani aliriz.sol kanat icin iyi bir alternatif olur bence..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Paf takımın kalecisi çağırıldığına göre ahmet şahin gerçekten sakatlandı. Martinez senaryosu yazmayın hemen
      neyse bugün bu transfer bitse cok güzel olur..bosuna senaryo yazdirmasinlar insanlara
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ahmet Sahin ve ikna edilmek adam zaten bize piyangodan ikinci ligden geldi Özkara eski hocası İstanbul Belediyeden bizim ücüncü kaleci olarak 29 yasında kaleciye ihtiyacımız var mı bence yok aslında Sakaryaya birde gelecek bekledigimiz bir golcü gönderebiliriz mesela Emre Aygün Cem Demir veya Ergin Keleşi bir sene daha kiralayabiliriz.......
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben cok begendim bu fikri gercekten tam kasimpasada kendini gösterebilir..bize karsida gol yemez o kesin gercekten cok iyi olur..1 seneligine kiralik verilir + biraz karsiliginda erhani aliriz.sol kanat icin iyi bir alternatif olur bence..
          Erhanı o transfere karıştırırsak Kasımpaşa almaz
          Jefi kiralayalım 6-7 yıllığına üstünede para werelim
          Erhan nası bi adam buarada?
          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Konyaspor Diego Tristan dan haber bekliyomuş bu adam çokmu yaşlı veya işe yaramaz bir oyuncuda biz ilgilenmiyoruz konyasporla görüştüyse bize hemen gelir sallama haber değilse
            Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

• İlk olarak aretiass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konyaspor Diego Tristan dan haber bekliyomuş bu adam çokmu yaşlı veya işe yaramaz bir oyuncuda biz ilgilenmiyoruz konyasporla görüştüyse bize hemen gelir sallama haber değilse
              http://www.ajansspor.com/futbol/supe..._bekliyor.html
              Bence haber beklediğinle kalır. Ya haber gelmez yada olumsuz haber gelir..
              Yani bana göre

Yorum

• Trabzon Faruk'u bitirdi

Bordo-Mavililer, her konuda anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusuna imza attırmak için Gaziantepspor'un 1 milyon dolarlık inadından vazgeçmesini bekliyor..

Ziya Doğan'ın Murat Ocak ve Mustafa Keçeli'yi gözden çıkarmasıyla sol kanat oyuncusu arayan Trabzonspor, G.Antepsporlu Faruk Bayar'la anlaştı. Bordo-Mavili yönetim, 26 yaşındaki yıldıza karşılık kulübü Antep'e Murat Ocak ve 1 genç oyuncu önerdi ancak teklif kabul görmedi. Yönetim de beklemeye geçti.

Takvim

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon Faruk'u bitirdi

Bordo-Mavililer, her konuda anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusuna imza attırmak için Gaziantepspor'un 1 milyon dolarlık inadından vazgeçmesini bekliyor..

Ziya Doğan'ın Murat Ocak ve Mustafa Keçeli'yi gözden çıkarmasıyla sol kanat oyuncusu arayan Trabzonspor, G.Antepsporlu Faruk Bayar'la anlaştı. Bordo-Mavili yönetim, 26 yaşındaki yıldıza karşılık kulübü Antep'e Murat Ocak ve 1 genç oyuncu önerdi ancak teklif kabul görmedi. Yönetim de beklemeye geçti.

Takvim
                  tamam işte bu adamlara kaldık ya size yazıklar olsun,bunlar bizi şampiyon yapacak işte vay bee. Trabzonspor'u kaale almayan adamlara düştüler üzüntü verici bi olay

Yorum

• martinez olayı ne kadar doğru

Yorum

• antepli oyuncu bizim başkanın karşısına şortla transfer görüşmesi yapmak istemişmiydi (((
                      En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 17:59.
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• 2. lig’de oynamam

Kolombiyalı’nın “Bırakın gideyim” dediği Sakarya 2 milyon Euro bonservis istedi, Trabzon ise 1 milyon Euro artı futbolcu teklif etti

SAKARYASPOR geçen sezon küme düştü ama değeri düşmeyen aksine büyükleri peşinden koşturan bir kaleciye sahipti. O da Kolombiyalı file bekçisi Martinez. Kaleci arayan Trabzonspor önce Cordoba’ya yönelmiş ancak olumsuz sonuç alınca Sakaryaspor’un kalecisine yöneldi. Sözleşmesi devam eden Kolombiyalı’nın “Ben 2. Lig’de oynamak istemiyorum. Beni satın” diye kulübe ricada bulunması Trabzon’a gitme ihtimalini güçlendirdi. Sakarya, başarılı eldiven için 2 milyon Euro bonservis ücreti istedi. Bordo-mavililer ise 1 milyon Euro artı bir futbolcu önerdi. Pazarlıklar devam ediyor.

‘10 NUMARA ALACAĞIZ’

TRABZONSPOR Kulübü Başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Martinez için tekliflerini sunduklarını ve cevap beklediklerini ifade etti. 2 kilit oyuncu transferi daha yapacaklarını söyleyen Baturoğlu şöyle konuştu: “Hocamızın istekleri doğrultusunda önemli isimler aldık. Serkan, Jabi ve Adnan’ı kadromuza kattık. Şimdi bir 10 numara ve kaleci olmak üzere 2 kilit oyuncu daha transferi yapacağız. Az ve öz oyuncu alacağız. Zaten oturmuş bir kadromuz var. Yaptığımız bu transferlerin de takıma önemli katkı sağlayacaklarına inanıyoruz.

‘SABIR VE DESTEK ŞART’

İLK etapta İntertoto Kupası’nı düşünüyoruz. Kadromuz fazla görünse de sezon başlayana kadar hocamız gerekli değerlendirmeleri yapacaktır. Takımımıza güveniyoruz ve yeni sezonda önemli başarılara imza atacağız. Tabii camianın sabır göstermesi ve destek vermesi gerekiyor.”

Vatan

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hüseyin Stoper Olabilir

Bordo-Mavili ekipte Teknik Direktör Ziya Doğan yönetimden Risp'in yerine stoper alınmasını istedi. İsveç'te sol dizinden geçirdiği ameliyat sonrası dizi mikrop kapan ve sahalara dönüp dönmeyeceği henüz belli olmayan Risp'in yerine Gaziantepspor'un milli stoperi Bekir düşünülüyor. Bu alana transfer yapılamaması halinde ise teknik direktör Ziya Doğan yeni sezonda kaptan Hüseyin'i bu mevkiye kaydırmayı planlıyor.

Sabri AKKOÇ / haber61.net
                          ben diyom size hüseyin bu sene stoper )))
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            antepli oyuncu bizim başkanın karşısına şortla transfer görüşmesi yapmak istemişmiydi (((
                            Evet hatta transfer o yüzden iptal edilmişti

Yorum

• faruk bence ii bi transfer olur oda gelsin

Yorum

• Serkan göz doldurdu

Trabzonspor'un Bolu'nun Gerede İlçesi'nde devam eden sezon öncesi hazırlık kampının ikinci gününde Teknik Direktör Ziya Doğan tempoyu artırdı.

Bordo-mavili takım, sabah antrenmanında kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Trabzonspor'un yeni transferi Serkan Balcı antrenmanda göz doldururken, Ziya Doğan koşmayan oyuncularını sert bir dille uyardı. Kampa dün gece katılan Stepanov ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

İdmanlarda neşeli davranışlar sergileyen Serkan Balcı takıma adapte olmaya çalışıyor.

Sabah yapılan idman sonrası saha içinde Ziya Doğan'ın yardımcıları Hakan Polat ve Turgut Kural ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Serkan esprileriyle herkesi kahkahaya boğdu.

Trabzonsporun dışardan göründüğünden daha büyük bir kulüp ve camia olduğunu dile getiren Serkan Balcı, Trabzonspor'a şampiyonluk yaşamaya geldiğini ifade ederek “bu sezonki kadromuz gerçekten çok iyi. Bana göre Trabzonspor bu sezon şampiyon olabilecek bir yapıya ve kadroya sahip” dedi.

Aşırı kilosu olduğuna dair yapılan eleştirileri de cevaplayan Balcı, iki kilo fazlasının bulunduğunu belirterek “iki kilo dediğiniz nedir ki.Kampta bana uygulanan rejim ve programla kilolarımı veririr, sezona hazır halde başlarım” dedi.

Eşref KESKİN / haber61.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X