Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim doğru yönet!
    Hoca doğru oynat!
    Nasıl olsa siz gidince yerinize gelenler de aynısını yapacak!

Ben istifacı değilim çünkü her gideni aradık, Nuri ve Ziya'yı aradığımızı bi düşünsenize!

Bu arada nerede Arjantililer?
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nasil bomba canli bombami..
      serkan ve jabi transferleri bomba olarak görülemesede cok yararli transferler bence..ikiside takima olumlu katki yapacagindan süphem yok ama bomba transfer derken insan bombanin siddetini merak ediyor tabi
      atombombasi abi normal bi futbolcu olmayacak...PATLAYACAK
      BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sol kanatta ben ufuk bayraktara güveniyorum ve bir sans verilmesi gerektigini düsünüyorum...ümit milli takimin kaptanligini yapiyordu bi ara...bence gercekten yetenekli bir oyuncu...bide keceliyi verip faruk bayari alirsak sol kanatta bence sorun kalmaz...
        ufuk bayraktar ilk ne zaman adindan soz ettirdi ..3 sene once dimi...insan koskoca 3 sene icersiinde fizigine hic bisey katmaz mi tamam yetenekli ama yetenekte bi yere kadar is sadece yetenekle bitseydi alisen ile sergen dunya yildizi olurdu

Yorum

• arda turanin fizik gücü ufuk bayraktarinkinden cok daha iyi mi sanki?
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ufuk'un görebildiğim kısa süre içinde edindiğim izlenim, fiziğinden çok futbol zekasını geliştirmesi gerektiği. Pas vermesi gerektiği yerde çalım atmaya kalkıyor, çalım atması gereken yerde pas vermeye. O zaman da tosluyor. Bunları iyi ayarlasa, fiziksel yetersizliği o kadar göze batmaz
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• arkadaslar ben ufuku seyrettim ve sol tarafata basarili olacagina inaniyorum süper bir futbolcu gercekten vede cok yetenekli...isimize yarar...kesinlikle bu takimda isi var
              BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arda turanin fizik gücü ufuk bayraktarinkinden cok daha iyi mi sanki?
                Çok iyi değil ama ufuktan çok daha iyi

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  atombombasi abi normal bi futbolcu olmayacak...PATLAYACAK
                  sendemi duyumculardansin
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Atay Aktuğ döneminde takım iki maç yenildiği zaman kıyamet kopmuştu trabzonda şimdi bu istikrarcılık niye??? hatta takım 2-0 öndeyken bile yuhalanıyordu ne çabuk unutuldu bunlar, görünen köy kılavuz istemez bunlar benzin istasyonunu sattı, fatihi sattı ,takımın 30 trilyon borcu var bunlar biraz daha kalırsa o zaman kulübün kapısına kilit vurulacak onun için defolup gitsinler bir an önce, nenem bile daha iyi yönetir kulübü
                    Sabahtan beri soğuk soğuk espiriler yapıp duruyorsun dur bir tane de ben yapayım.

Al neneni de git
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TEBRIK EDERIM SENİİ MUKEMMEL bir futbol bılgısı ve mukkemmel taraftarsın yoksa sende benım kadar bılırsınkı bu takımı bu hale getıren ıstıkrarsızlıgı anca ıstıfalar cozer satalım butun futbolcuları yattara ve gokdenız tek basına oynar nede olsa sadece onlara destek verıp onlşarı koruyoruz hadi bakalım deneyelım nede olsa herseyı denedık ama olmadı b7unuda deneyelım ne olacakkı yoksa bızler 90 dakıka stafddayız ts clup lar pğara basıyor hatta turkıyenın her yerınde her sehırde talap cevap versın dıye 5 er tane var...! oturdugumuz yerden ıkı mac kaybedınce hepımız yonetım ıstıfa dıye bagıralım dunya yılddızı ıstetyılım ama bıletlere 1 ytl zam gelınce karıstıralşım ortalıgı tamammjı bıze artık bu yakısır buyuk taklımların taraftarlarıda bıze bunu yakıstırıyor zaaten..1
                      kardeş iyimserliğine hayranım valla. bu yönetimin yaptığı bir tane doğru işi söylesen sorun yok. bir kere önce yönetim iyi niyetli olduğunu kanıtlamak zorunda. fatihi satarak, benzinliği satarak ve de en önemlisi limanı trabzonsporun elinden alarak iyi niyet gösterilmez. bu düpedüz kötü niyettir. önce limanı alıp sonra takımı paralı başkana muhtaç etmek ve ardından paralı reklamı ile klübe başkan olmak ne kadar ahlaklı bir iştir. olayları iyi analiz etmemiz lazım bence. çünkü birçok ayrıntıyı kaçırıyoruz. bunlarda önemli ayrıntılar oluyor nedense. neyse hayırlısı ne ise o olsun.
                      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                      my name is onur....
                      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Hala limanda kaldınız Bu forumda yüz defa yazıldı çizildi bu konu. Liman'ı Albayraklar Trabzonspor'un elinden almadı, Albayraklar almasaydı kıronun biri alacaktı limanı. Trabzonspor'un da içinde bulunduğun konsorsiyum maalesef güçsüz kalmış ihaleden çekilmişti. Bu konsorsiyum neden böyle güçsüz kaldı onu da Erol Tuna beylere sormak lazım. Gözü kaldı limanda. Yani o zamanki yönetim ve şehir limanın çok fazla Trabzonspor'a verilmesini istemedi.

Fatih Tekke'yi satmak son derece doğru bir karar. Sorun onu satarak eksikliğini doldurabilmek. Fatih Tekke'den gelen parayı olumlu kullanabilmek. Benzinliği satmak diye bir şey yok. Henüz ortada benzinlik yok. Trabzonspor'un zaten benzinliği diye bir şeyi yok. Arsa kiralanacak. Taraftarımız çoğu şeyi yanlış biliyor. Medyanın özellikle yerel medyanın bu konuda çok büyük suçu var. Trabzonspor'un borçlarına gelince, bu yönetim eski yönetimin bıraktığı borcu 4,5 trilyon arttırdı. Yani eski yönetim 24 trilyon borç bırakmış. Atay başkanımız belediye başkanlığı yaptığı için bu konularda oldukça uzmandır. Hesap işlerinden iyi anlar. Nere gitti bu paralar belli değil.
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hala limanda kaldınız Bu forumda yüz defa yazıldı çizildi bu konu. Liman'ı Albayraklar Trabzonspor'un elinden almadı, Albayraklar almasaydı kıronun biri alacaktı limanı. Trabzonspor'un da içinde bulunduğun konsorsiyum maalesef güçsüz kalmış ihaleden çekilmişti. Bu konsorsiyum neden böyle güçsüz kaldı onu da Erol Tuna beylere sormak lazım. Gözü kaldı limanda. Yani o zamanki yönetim ve şehir limanın çok fazla Trabzonspor'a verilmesini istemedi.

Fatih Tekke'yi satmak son derece doğru bir karar. Sorun onu satarak eksikliğini doldurabilmek. Fatih Tekke'den gelen parayı olumlu kullanabilmek. Benzinliği satmak diye bir şey yok. Henüz ortada benzinlik yok. Trabzonspor'un zaten benzinliği diye bir şeyi yok. Arsa kiralanacak. Taraftarımız çoğu şeyi yanlış biliyor. Medyanın özellikle yerel medyanın bu konuda çok büyük suçu var. Trabzonspor'un borçlarına gelince, bu yönetim eski yönetimin bıraktığı borcu 4,5 trilyon arttırdı. Yani eski yönetim 24 trilyon borç bırakmış. Atay başkanımız belediye başkanlığı yaptığı için bu konularda oldukça uzmandır. Hesap işlerinden iyi anlar. Nere gitti bu paralar belli değil.

sonuna kadar haklısın kardeşim bu işler nedense hep böyle yürüyor diğer bi arkdasın dediği gibi sadece muhalefetiz başakabişe yok ... bu takın başına capello gelse yönetim dünya yıldızlaarı alsa gene laf edecek şeyler buluruz ...
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

Sabahtan beri soğuk soğuk espiriler yapıp duruyorsun dur bir tane de ben yapayım.

Al neneni de git
                            seninki iidi valla hamdi beyi gördükçe kafayı yedim ne rezil o ölee yau resmi de felaket esprileride

Yorum

• Birbirinize takılarak bir marifet mi yapıyorsunuz? Anlamak zor!!!

Herkes topluluk içinde olduğunun bilincinde ve birbirine SAYGI duyarak yorum yapsın.

Önce birbirinize,
                              Sonra Trabzonspor ve onun unsurlarına

saygıda kusur etmeyin.

"Lütfen" de yok! Geyik mekanı değil burası, artık yeter!!!!!!!
                              Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Hala limanda kaldınız Bu forumda yüz defa yazıldı çizildi bu konu. Liman'ı Albayraklar Trabzonspor'un elinden almadı, Albayraklar almasaydı kıronun biri alacaktı limanı. Trabzonspor'un da içinde bulunduğun konsorsiyum maalesef güçsüz kalmış ihaleden çekilmişti. Bu konsorsiyum neden böyle güçsüz kaldı onu da Erol Tuna beylere sormak lazım. Gözü kaldı limanda. Yani o zamanki yönetim ve şehir limanın çok fazla Trabzonspor'a verilmesini istemedi.

anlatamassın bizim taraftar olayı görmek istedii gibi görüyor be taraftar neden objektif olamıyosun bi insanı sevmeyebilirsin ama bu onla ilgili mantıklı yorum yapmana engel olmamalı
                                başakana bende bayılmıorum ama doru bişe söleince savunuyomuş gibi görülüp yargılandım kaç kez oysa benim yaptım sadece doruları sölemekti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X